• E46
    1.4k
    ja sam od prije 2 mjeseca kad je trebalo smjeniti talijana pisao da je Sopic taj jer ima najbolje analiticara i kondicijskog trenera i on bi stigao posloziti ekipu i bio dovoljno motiviran za taj izazov. A mi smo popljuvali tog covjeka u najmanju ruku kao da nam je ne znam kakvu stetu napravio a realna cinjenica je da je bolji od svih ovih trenera koji bi se ili su se ucili na Dinamu. Sopa bi sigurno osvojio prvenstvo, on tocno zna sto zeli i kako to dobiti od ekipe.
  • ElDorado
    4.3k
    jutros vec napisah. Plan je Perković & Ćorluka
  • E46
    1.4k
    ciji je to plan? Možda zajeca koji ne zna di udara.
  • ElDorado
    4.3k
    kluba. Da momcad vode njih dvojica
  • Dino
    3.8k
    Nek bude Čarli i njegova slika s razbijenom glavom u svlačioni. I pod prijetnjom da onaj ko se ne misli držat reda dobiva po lampi proporcionalnim intenzitetom.
  • Odani Zgd
    583
    Ako je to privremeno za ovih 8 kola,nije loše,nemaju šta izgubit,a nemaju ni koga dovest pametnijeg
  • ElDorado
    4.3k
    ja mislim da je upravo tako. Plan za ovih 8 kola. Samo ne znam di je tu Ćorlukin interes. On je tek u nekom procesu da postane trener.
  • E46
    1.4k
    prvo sto klub treba napravit je poterat tog perkovica, ili mu ogranicit prostor da ne smije ic dalje od parkinga ili fan shopa.
  • Odani Zgd
    583
    Mlad je još,ako se pokaže,sigurno će biti prilike i za njega ako se pokaže....meni se ova ideja sviđa s njim i Perkovićem
  • ElDorado
    4.3k
    sami smo se doveli u poziciju da netko sposobniji nije bio prijljucen vec puuuuno ranije. Gledam fotke danasnjeg treninga. Lik se ulizuje seratorima. To nemre na dobro nikako.
  • Danko
    2.1k
    Niš od toga, kome je perković pomoćnik taj je osuđen na propast.
  • Odani Zgd
    583
    Nije Perkovićeva zadnja,valjda će se Čarlija ili tko to već bude nešto pitati.
  • ElDorado
    4.3k
    Ipak se nekak nadam da bu u subotu Čarli na klupi
  • Odani Zgd
    583
    Ja sam optimist....u iduća 3 kola imamo na papiru najlakši raspored
  • E46
    1.4k
    ne znam zasto se tog tipa drzi jos u klubu, klasican primjer uhljeba, stvarno ne vidim njegovu korist.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.