• ElDorado
    4.3k
    gle tko nam garantira s ovim trenerima malih klubova? Tko od nas zna koliko utjece na igru repke? S obzirom da igra isto i prije i poslije njega mislim malo ili slabo.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Tako su isti ljudi koji su stavili Marića govorili da ima sve , nogomet živi 24 sata ima sve u malom prstu ,pa vidjeli smo gdje nas je to dovelo. Jovićević potrošen u roku odmah. Možda ima ljudi u klubu a ima koji su stručnjaci za business,financije itd. Ali malo je onih koji se razumiju u nogomet. Šta se sve neće pročitati,kakva imena izlaze vani. Ko se sjetio čarlija u ovakvoj situaciji. Krucijalnom za budućnost kluba. Mi dva prvenstva jednostavno me smijemo izgubiti,dvije sezone . Možda je isti čovjek /stručnjak predložio i Branka Ivankovića za sd :lol:
  • Carrasco
    6.3k
    Jurgen Henn, 37 godina

Nekoliko godina uspješno vodio Floru Tallin, izborio plasman u skupine Konferencijske lige, i imao je još par jako dobrih rezultata... Eintracht ih jedva izbacio u kvalifikacijama za Europsku ligu. Trenutno je izbornik estonske reprezentacije.
  • Kruno
    956
    Ja nekako vjerujem da bi Carli mogao uspijeti.
  • Brusa
    3.4k
    Realno, šanse za naslov su na samo daleka teorija, za ovih 8 kola, stvarno da se dovede Čarli ili bilo tko drugi, bez imperativa i samo za tih 8 utakmica, nemam problema s tim. Pa Perković je jedva Banjole dobio, teško tko može gore. A i ako bude gore tih 8 utakmica nije krivo nego cijela sezona prije.
    Kako su tu pisali prije, može i Pamić (zamišljam ga kako se pošorao s nekim igračem našim nakon što se derao na njega da skine dres (jbg nije gospoština, ali treba nam malo promjene paradigme) )
  • Enco
    492
    Trener Dinama nije i nesmije biti pozicija za prve prilike, nikada,a pogotovo ne sada.
    Što bi za klub značila još jedna sezona lutanja?
    I ova sezona će se jako odraziti na budućnost koliko god nas neki uvjeravali da neće, a kamo li dvije, tri.
    Čarli u klub svakako, treba nam, ali na poziciju pomocnog,glavnog trenera b momčadi, šefa škole, desne ruke sd-a .
  • Fan
    1.1k
    eto vam Xabi Alonso, Zidane, GuardiolaIvanKupres

Nisu.
    Svi su trenirali barem godinu dana juniore ili B ekipu samostalno dok Ćorluka nije trenirao nikoga.
  • Infinity
    18.6k
    Doneseno je previse losih odluka i mislim da u klubu ipak nisu toliko ludi da riskiraju s Corlukom. Iskreno, morao sam googlati da vidim koga je trenirao. I nije nikoga. Mozda je perspektivan, mozda ce sutra napraviti veliku karijeru, ali je ovo trenutak kad rjesenje mora biti nadrealno dobro.

Ocekujem neko veliko trenersko ime, nikakav Riera, Garcia, Corluka i slicno. Nemam nista protiv ni da Perkovic vodi ekipu do kraja sezone ako se vec odustalo od titule, ali rjesenje za narednu sezonu mora biti trenerski kapitalac.
  • Noel
    12.6k
    Neznam jel došlo vrijeme da konačno krenemo ozbiljno po Keka ili je on ozbiljno zatvorio vrata klupskom nogometu..
  • dinamoharambaša
    19
    Kek je izbornik Slovenije, njemu je super tamo i sigurno bi htio na SP. Tako da mislim ništa od njega.
  • ElDorado
    4.3k
    Kek po meni uopće nije trener za našu viziju igre. Čisti tranzicijski nogomet. A tko je to za nas kapitalac? Kažem ja.
  • Enco
    492

Kek je kombinator , a razvoj mladih s njim možeš zaboravit
  • Fan
    1.1k
    Ocekujem neko veliko trenersko ime, nikakav Riera, Garcia, Corluka i slicno.Infinity

Dao sam ti lajk, ali Rieru i Garciu je jako nezahvalno stavljat u isti koš sa Ćorlukom...
    Za Garciju ajde još nekako, ali ima puno više iskustva i vidi se da mu ekipa raste, što je po meni najbitnije, i igra, ako se uzme u obzir.limitirana ekipa, odličan nogomet.
    A Riera je po meni - kapitalac.
  • Filip85
    230
    Dinamove otpremnine trenerima ove sezone:
    Sergej Jakirović (kolovoz 2023. - rujan 2024.), 350 tisuća eura
    Nenad Bjelica (rujan 2024. - prosinac 2024.), 2 milijuna eura
    Fabio Cannavaro (siječanj 2025. - travanj 2025.), 700 tisuća eura
    Nogo

Jebote, još "par eura" i mogli smo Fruka dovesti na kraju sezone...
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Roger Schmidt je slobodan još od prošle godine. To je za mene kapitalac. Pitanje je jedino koliko bi tražio za svoje usluge s obzirom da je radio u Njemačkoj, Portugalu i Kini gdje sigurno nije imao "siću".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.