• Zagreb1992
    3.8k

Nisu oni složili ništa..Hajduk je 1. jer je manje lošiji od ostatka konkurenata
  • vlatkomarkovic
    4.2k
    Zašto je prihvatio posao od tog istog marića onda? — Droljo

A Zašto nije Drle mene zva?
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Vjerujete li da Rijeka može uzet titulu ispred magaradi? Sve me strah da će i oni sutra "kihnuti" na Kranjči i ovaj vikend će biti jedan od gorih u zadnje vrijeme...
  • don
    22.4k
    Vjerujete li da Rijeka može uzet titulu — Sibirski plavac

ozbiljnosti malo, Rijeka će bit 7 bodova iza nas na kraju, i to samo zato jer smo mi kriminalni. Inače 15.
  • GeneralNapoleon
    2.8k

Nema teoretske sanse. tovari su danas osvojili titulu.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ajde dobro... Vidjet ćemo sutra nakon tekme u Kranjči kakva je situacija. Rijeka ako dobije na -1 je te u idućem kolu igra prije magaradi, a pobjedom opet odlazi na prvo mjesto. Ja se i dalje potajno nadam. Žalosno je da se treba nadati tituli drugog kluba, ali jebiga, hvala našima kaj su nam to omogućili.
  • Vratite nam Istok
    672
    ozbiljnosti malo, Rijeka će bit 7 bodova iza nas na kraju, i to samo zato jer smo mi kriminalni. Inače 15. — don

Oće, oće, ko kaj ce i tovari bit na -10 od nas kako se tjednima pisalo ovdje.
  • don
    22.4k
    time oću reć koliko je Rijeka loša. Ali evo iz minute u minutu me Dinamo razuvjerava pa ću bit sritan i sa 3. mistom.
  • Jay
    3.2k
    Oprosti mi Rijeko slavljenje svakog gola (osim tovarskog) koji ste primili ove sezone.
  • Crta
    84
    Jbg, i dalje vjerujem...
    Jedan kiks tovara i naša pobijeda u derbiju dole, pa računajte jel nedostižno...
    Izdržimo još malo, grdo zgleda al nije ovo gotovo...
  • NVKOD
    14.1k
    naša pobijeda u derbiju dole — Crta

Nažalost kako stvari stoje, upitna je i pobjeda protiv Šibenika na Šubićevcu...
  • Praskaton
    6.3k
    Izdržimo još malo, grdo zgleda al nije ovo gotovo... — Crta

Gotovo je izdržali smo sa samo tri komada.Šalu na stranu,nemamo mi šanse za titulu više.Danas je svaka nada ugašena.
    Al sezona nije gotova.Treba se napravit sve što je u našoj mogućnosti da tovari ne budu prvi.
  • Paggini
    99.5k
    Nažalost kako stvari stoje, upitna je i pobjeda protiv Šibenika na Šubićevcu... — NVKOD

Još su i plaću dobili, pa jel može ova sezona biti gora?
  • Felip
    846
    Strah me je Rijekinog lošijeg rasporeda. Bojim se da neće izdržati.
  • Paggini
    99.5k
    2427165.jpeg

Jedino ovaj covjek mi može uljepsati iduće kolo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url