• Mathiasovi Chageri
    5.5k
    9nn8b6.jpg

Lako za nikad slabiju ligu, očajnu infrastrukturu, amaterske prijenose i emisije, nek drhti cijela Europa kad Podravske štuke krenu u pohod.

#PodravskeŠtukeOnTour2025
  • KaJJe
    401

Kapa do poda.
    Realno, meni je muka od naših kikseva ove sezone makar smo još uvijek u igri. A ovi kompleksaši se svake godine nadaju, nekad su i blizu i na kraju samo fritule i gledanje proslava naše titule. I tak svake godine. Mora bit bolno...
  • Crni86
    11.6k
    Dole je stvarno tesko jednoumlje, svatko tko daje kritiku, tko se ne uklapa u njihovo razmisljanje bude stavljen pred rulju i da ga se popljuje.

Jedno je sta je jela debil pa vrijeda sve redom, ali iza toga ionako je u vecini stvari u pravu. Najskuplja momcad i najskuplji trener, a nikad gora igra. Po svim napisima jela je veci problem hajduka nego ovaj novi smjesni sd i gattuso. Isto je bilo i sa stimcem.

Zalosno je koliko su oni dole svojeglavi i zatupljeni, zato ce uvijek i prolaziti sve ispocetka i vrtit se na mjestu.
  • Danko
    2.1k
    Vjerovali ili ne, sad im je i ljubo kriv, kažu treba tražit izuzeće od komentiranja ... :lol:
  • FelceAzzurro
    434
    Zanimljiva je jedna stvar sto je rekao Gattuso kako mu ovaj uništava igrače sa svojim komentarima. Pazite koliko su oni labilni i mentalno jaki da ih jedna tetka iz Solina razjebe :lol: Zavrtimo tetki koju turu da još posoli:lol: Zanima me oće li tetka Jela pojačati svoje komentare nakon prijetnje talijanske strine. Najjači dio je, tetka priča na španjolskom, a strina na talijanskom :lol:
  • woo
    87
    Što ne gledaju Ćurkovića i onog drugog jazavca
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Evo čak i ljigavac zalizani ušao u svlačionicu sudaca i 10 minuta pričali o utakmici i kriteriju suđenja...Benito

Raketa nemoj se sekirat otpast će ti kosa
  • Droljo
    17k
    2.8k
    Zar je moguće da si je jedan Rakitić dopustio da bude uz bok šljamovima kao što su Uremović i Livaja
    Blueshadow86

Livaja je pametniji od ove dvojice sto puta. Uvijek odmjeren u izjavama za medije i ne vadi se na nas, suce itd. Na terenu i kod slavlja druga priča ali ja nisam ništa loše čuo od njega kad priča u mikrofon... Megafon je drugo :lol:
  • rakurs
    1.5k
    https://sportalo.hr/kolumna-budimo-realni-ima-li-nade-za-nas/

Ne mogu vjerovati da je netko s njihove strane sposoban napisati koliko toliko realan i normalan članak. Bez spominjanja sudaca, vanjskih neprijatelja...Neće autor na more ove godine.
  • Noel
    12.6k
    Ponedjeljak,kiks Hajduka za vikend,revanje magaradi i tema HNL na zoni. Jedna od najljepših stvari u životu. Predvečer kad se još malo zakuha tema moram si pivu i čips nabavit kad idem s posla..
  • JMastermind
    790
    autor je inače gradonačelnik malog gradića u Slavoniji imena Kutjevo. Mlad, progresivan, i rijetko normalan političar. Tako da uopće ne iznenađuje tekst.
  • Sava Krpa
    477
    "Iako je Hajduk jučer bio očajan, ne treba se praviti lud i zanemariti utjecaj suca Darija Bela na utakmicu. Popularno je svako žaljenje Hajduka na suce nazivati kmečanjem i to izrugivati, ali je notorna činjenica da je prošlih tjedan dana propagirana pokvarena i bezobrazna teza da Hajduk ima sudački poguranac iako to nema nikakvo uporište u stvarnosti i još manje logike za bilo koga tko poznaje odnose moći u hrvatskom nogometu"

Dio teksta iz sa Indeksa. Silov potpisnik i autor. Ovaj odlomak je šamar svim gledateljima SHNL-s koji nemaju problema sa dioptrijom!
  • mali M
    7.8k
    buraz, stavljaj navodnike kad pišeš citat, dobro da sam pročitao do kraja jer sam ti već htio odgovoriti. :rofl:
  • Sava Krpa
    477
    Isprike. Ispravio sam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.