• rokikaciga
    2.1k
    Max hvala ti! Borio si se za plavi dres kao da ga od malena nosiš.

Sretno dalje :heart:
  • Mr Anderson
    12.1k

Dobro i za nas i za Maxa. Preko nas došao do 1. francuske lige.
  • rakurs
    1.5k
    A realno, negdje se moralo presjeći. KTC, Galešić, Torrente, Mmaee i Perković. Za HNL i više nego dosta, pogotovo sada kada s Galešićem i Mmaeeom imamo stopere koji znaju igrat s loptom, ono što je Bernauera najviše izdvajalo od drugih.

Al svejedno, nisam očekivao, malo mi je žao s obzirom na to da se čini kao pozitivan lik koji se povezao i s gradom i klubom.

Max, sretno dalje. Jebiga.
  • Zg123
    2k
    Cannavaro otipisao Spikica i Bernauera, Rileta stavio na klupu. Covjek je vec pola posla napravio i brzo je pohvatao konce
  • Marley
    4.2k
    :yikes:
    Auuu, Fabio... morao si negdje zasrat jel.
  • rokikaciga
    2.1k
    Nisam fan...ali možda je neki k i do Marića? Fabio je očito bio želja još i kada je Jakir dobio nogu. Možda sada napokon ima odriješene ruke i vidi se da možda ipak nekaj i zna
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Sretno Max,
    nadam se da ćeš sa zelenima izboriti ostanak u Ligue 1. Od druge francuske lige do Dinama i lige prvaka i sad u ligu petice. Dost solidan put za "trubu od igrača".
    Dugo nismo imali stranca koji se toliko povezao sa gradom, klubom i navijačima.
    Iskreno, koliko god sam očekivao da bi netko mogao otići jer imamo dosta stopera, opet mi je krivo da je to Max. Kao i kod ostalih igrača, njegove zasluge u osvajanju titule neće ostati nezapažene.
    Možda neće biti upamćen kao jedan od kvalitetnijih stranaca (igrački gledano), ali kao lik i osoba meni će ostati u pamćenju kao jedan od najdražih stranaca. Kakav stoperski duo su činili on i Theo krajem prošle sezone. :starstruck:
  • Mihaljević
    13.1k
    Hvala gospodine Fabio!
  • Keyser Soze
    14k
    Meni jedan od dražih igrača, sretno dalje.
  • Mr Anderson
    12.1k
    Sretno Max u klubu slavne povijesti,
    priznajem da od prvog dana nisam bio baš zagovornik igranja u prvih 11, ali isto tako treba se priznati maksimalno pošten i profesionalni odnos prema klubu bez ijedne krive riječi. Uvijek je davao sve od sebe, bilo je grešaka, ali bilo je i odličnih utakmica i velikih zasluga za duplu krunu prošle godine.
  • Dudu 9
    721
    Ima previše igračkih mana za Dinamovu razinu, ali isto tako ima karakter kakav želim od svakog igrača koji dolazi izvana.

Želim mu sve najbolje u karijeri.
  • Peškaman
    7.2k
    Često kritiziran i popljuvan do krajnjih granica od novinarskog šrota, legendo sretno u nastavku karijere i u novom klubu.
  • Praskaton
    4.4k
    Takoder jedan od dražih igrača i brutalno podcjenjen.
    Ali ako moram birat između ostanka njega i Perkovica biram mlađeg igrača uz to i hrv.reprezentativca.

Bio si primjer ponašanja i odnosa prema Dinamovom dresu,čak i dok su te dnovinari i internet bojna pljuvali na sva usta.
    Sretno dalje.

Još Perića,Bočkaja,Filipovica i Hoxhu utopit za neke novce i temu odlazaka zatvorit za ovaj rok.
  • don
    13.6k
    Auuu, Fabio... morao si negdje zasrat jel.Marley

šta je točno zasrao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.