• Captain America
    20.4k
    Dobro prouči kliniku gdje bi išao jer većina klinika šarlatanski odrađuje posao. Priučeni tehničari rade dobar dio zahvata, a doktor ih ''nadgleda''. Daš 1500 eura misleći da ćeš imati kosu, a onda završiš ko Cetinski. Općenito s medicinskim zahvatima u Turskoj treba biti jako oprezan.
  • nemapredaje
    5.3k
    Ima sad već i u Sarajevu. Ne mora se ići u Tursku
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Dobar ovaj Osijek, gledam snimku u 19 minuti uspijeli su primit 3 gola od Opatije. Analitačari, kad je Opatija zadnji put dala 3 gola u 20 minuta?
  • NitkoBitan
    27.1k
    Osijek remizirao sa Opatijom, Rijeka sa sestim klubom Slovenije a Hajduk jedva pobjedio dvanaesti klub njemacke trece lige.

Goropadna konkurencija.
  • don
    13.5k
    Goropadna konkurencijaNitkoBitan

mi nemamo konkurenciju, konkurencija smo sami sebi.

svakom laiku je jasno da titula ovisi isključivo o nama.
    Ne jer smo mi tako goropadni već jer su rivali izrazito loši.
  • Ivdzo11
    7k
    Steven Juncaj dolazi u Šibenik :lol:

(zato su ovih dana legle place)
  • hardek
    4.8k
    Jel moguće :lol:

Sopić ga je indirektno nazvao teletabisom u Inkubatoru
  • dZg1986
    524
    Pa koliko je klubova taj Juncaj već promijenio
  • Hectorharatti
    310
    Izjavu je nakon utakmice dao Gennaro Gattuso, trener Hajduka. Jedna od tema koje se Gattuso dotaknuo tijekom izjava bio je i problem s pomoćnim terenima u Splitu, s kojima nitko u Hajduku nije zadovoljan.

"Nalazimo se na malom brežuljku, u dolini mandarina, naranči i limuna. Nije ovo neka filozofija. Jedan dobar travnjak, četiri kontejnera, dvije svlačionice, tuš i teretana. Ne znam što se čeka u Splitu", rekao je Gattuso nakon što je pohvalio uvjete u španjolskom Alicanteu, gdje je Hajduk na pripremama.
  • Keyser Soze
    14k
    Bilo bi mi neugodno da sam on.
  • Mandelinho
    682

U današnje vrijeme se ljude više trolla za presađivanje kose nego za promjenu spola
  • NORTE
    16.4k
    Osijek remizirao sa Opatijom, Rijeka sa sestim klubom Slovenije a Hajduk jedva pobjedio dvanaesti klub njemacke trece lige.

Goropadna konkurencija.
    NitkoBitan

Mi smo 7 bodova iza njih.
    I to samo zahvaljujući tome jer i oni kiksaju.

Mi smo treći klub nekog tamo hnl-a.
    Osijek je samo 3 boda iza nas.

Toliko o nama, bez obzira na LP.

Pripremne tekme nikad nisu bile mjerilo ičega.
  • Zagreb1992
    2.4k

Strašno na kaj je spao Šibenik ..nekako se nadam da će ispasti u 2. ligu jer s ovakvim debilima u klubu nisu bolje ni zaslužili
  • rioda
    8.7k
    Draga rijeko, evo vam Mmaee samo za 3 milijona, treba vam stoper :)ShanKu

Kladim se da Rijeka neće ni osjetiti odlazak Galešića. Ne zato jer je on loš, nego imaju posložen sustav igre. Škorić će kvalitetno popuniti rupu nastalu njegovim odlaskom i to je to, bit će i dalje najbolja obrana lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.