• Omake
    12.3k
    Nadam se da se varam, ali od sve tri uloge u veznom redu na zadnjem veznom Ademi može dati najmanje. Čovjek je legenda kluba, ali zadnjih par mjeseci je više break dancer nego nogometaš, uvijek neka poskakivanja na jednoj nozi.
    Srce me boli što Moharami starta prije Mikića. Kad se sjetim koliko je on odskakao na onom zadnjem Euru, Durdov se nije vidio. Na kraju će durdov odigrati 50 puta više minuta od njega.
  • hardek
    6.3k
    Mourinho za siromašne.
  • cibona
    6.3k
    Osovina Pavić-Kačavenda-Stojković je dovoljno dobra za Borussiju u Ligi prvaka, ali ne i za Slaven na Maksimiru?

Neka, radije ću gledati Ademijevo ležanje po terenu, izletavanje u polušpicu, glumljenje ozljede svaki puta kada se podigne tempo utakmice i svađanje sa sucima.

Moharami je zahvalan rotacijski igrač, ali ako danas nije vrijeme za Mikića, kada će biti? Neka mali pobjegne odavde, u potpunosti ću ga razumijeti...
  • badjibadara
    7.6k
    Cijelu sezonu sami sebi pucamo u nogu. Zato i imamo toliko ozljeda
  • NitkoBitan
    31.6k
    Ademi pada na teren ili ostaje lezat poslije faula te trazi zamjenu, ipak stisce zube i igra jos nekoliko minuta te biva zamijenjen.

Jbt kao da gledam onaj film ponovljeni/beskonacni dan, uvijek isto.
  • hardek
    6.3k
    A bome i bodova
  • Babangida
    104
    Ja sam zadovoljan , osim pierra žardina svi ja svojim pozicijama
  • Nolifer
    12.6k
    Bit će "pragmatiĉna utakmica" :joke:
  • Kruno
    1.1k
    Nek nam je sa srecom.
  • Daliban
    4.1k
    Veći cinik od mene bi zaključio da Bjelica ovim sastavom namjerno sabotira klub. Ja sam samo realan pa mislim da je čovjek truba.

Ovdje nešto možemo izvući samo slučajno.
  • tigric
    890
    bjelica je doktor otpremnina, nije ni on lud
  • Pavinho
    397
    ja bas mislim da ce utakmica proci lagano sa 3 komada u njihovoj mrezi
  • Zagi
    11.7k
    Par ključnih igrača ne igra i mi se tresemo protiv Slavena.

Teško da itko ima ovako loš omjer plaća i kvalitete igrača.
    Možda Man utd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.