• Sajla
    9.5k
    Bio je primjer Ajaxa koji je dao sve podatke o Šutalovom transferu iz perspektive klubamiro

ali je to primjer ulaznog transfera - Šutalo nas košta X milijuna eura, a tko i kako to dijeli nije naša briga. ne pratim Ajax pa pitam - pišu li takve stvari za izlazne transfere, u stilu "ode Mikautadze u Francusku, ali njemu ide 10% odštete i klubu ostaje toliko i toliko"? ili kao i mi u godišnjem izvješću skupno prikažu obaveze prema agentima i posrednicima bez detalja? bio bih iznenađen da i oni ne rade tako.
  • NB86
    16.9k
    samo bih volio da je komunikacija oko ovakvih stvari bolja.miro

Problem je sto da se sad komuniciraju uvjeti s baturinom to bi bilo otvaranje rata s najboljim i najvrjednijim eksponatom i pravljenje krize u klubu
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Jednog dana ćemo prepričavat svojoj djeci i unucima kakvog smo igrača gledali u najdražem(dinamovom) dresu.
  • NitkoBitan
    27.2k
    Kolega koji je dobio njegov dres na plavoj noci u Hercegovini neka ga negdje uokviri i niposto ne prodaje.

Inace ga docekat sa novim ugovor vec na povratku u Zagreb.
  • hardek
    4.8k
    Martin Baturina vs Poland
    80 minutes played
    1 goal
    1 assist
    44/46 accurate passes
    1 key pass
    1 big chance created
    2/3 successful dribble attempts
    1 clearance
  • Dzgšb
    1.6k
    Već se vidi potpis Nenin , u samo mjesec dana od totalnog pada forme ,do brutalne igračine, izbrusit će ga Neno još uvjeran sam, Bati će biti jedan od najvećih 10-ka naših.

P.S hvala upravi što je još uvijek s nama :clap:

Kolega ,Dinamove majice nisu na prodaju a kamoli dres ,mogu samo povećavati kolekciju , imao sam odmah tu večer čim sam dobio dres nekoliko ponuda, samo sam se nasmijao :grin:
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    frende objavi sliku dresa na kolekcionarstvo da i mi ostali malo slinimo
  • Dzgšb
    1.6k

Otiđi na profil gospona Barića ima da ti oči ispadnu momentalno :grin:
  • Mali Zeus
    17.6k
    Koji je ono kolega koji je srao po njemu sve u 16 na ovim stranicama?
  • Droljo
    17.1k
    Jednog dana ćemo prepričavat svojoj djeci i unucima kakvog smo igrača gledali u najdražem(dinamovom) dresu.Maxova dijagonala

Pre mlad si pa nisi gledao luku?
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    pa prepričavat ćemo o Luki,Jošku,Daniju,Mateu ali i Martinu...
  • Bosskovitz
    16.9k

Možda je stvar vremenskog odmaka i subjektivnosti, ali meni danas Baturina u Dinamu ostavlja bolji dojam od Modrića svojedobno. Ne kažem da je bolji igrač, ne volim takve usporedbe jer na to utječe jako puno faktora i one ako će se i raditi, moći će se raditi tek kad Martin uđe u drugu polovinu tridesetih do čega ima još nešto manje od desetljeća i pol; ali zaista je jako dobar.

I to na višoj razini: HNL je danas 19. liga Europe, tada je bila negdje oko 27.-28. mjesta, a igra (jako dobro) i Ligu prvaka kaj Modrić nikad nije s Dinamom.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    sve je na njemu talent je vanserijski kao i Luka...treba popravit malo kondiciju(od 70 min pada u ritmu) i obaveznu igru ali kad ode vani na tome će morat radit svaki dan i ako ga posluži zdravlje bit će top igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.