• immerwieder
    1.8k
    nije HNS ukinul druge momčadi,
    naša je tadašnja uprava odlučila da ne želi financirati drugu momčad za treću ligu.
    ja i dalje mislim da bi ovogodišnje 2006. godište profitiralo od igranja
    u karlovcu, križevvima, ždralovima i sličnim terenima
  • sport
    6.2k
    E tak je,jučerašnja utakmica je najbolji pokazatelj,boli me briga protiv koga igramo,na što lići stadion,pada li kiša ili je možda prevruće.Želim doći na utakmicu,uživati u igri i po mogučnosti svakako pobijediti.Sve ostalo je za pravog navijača nebitno.
  • Peškaman
    9.8k
    Ja čak imam dojam da su svi znali da klub ide prema dolje pa su vrući krumpir uvalili Biliću i Kaliniću koji nisu baš neki intelektualni kapaciteti. Netko je na kraju prošle sezone rekao Kali da bi bio odličan sportski direktor i naivac je pristao. Od heroja splitske publike mogao bi postati lik kojeg se ganja po rivi. — Maksim Maksimirski

Baš tako,sve je ovo zakuhala prijašnja uprava na čelu s onim Jakobušićem. Čovjek je otišao,bolje reći pobjegao pred kraj prošle sezone. Ovi su popušili foru da radi to zbog dobrobiti kluba i te floskule,znao je ovaj kakva financijska situacija čeka Hajduk sljedeće godine,zato i je spakovao kofere.
    Pogotovo u ovoj situaciji s Perišićem,Boga pitaj kakav su dogovor postigli on i Jakobušić. Cijela uprava im je znala za takav ugovor i klauzulu i na kraju je sve palo na Perišića kao izdajnika.

Kao necemo prodat Miereza u Dinamo, cak ni za 5mil, bolje je da ode u Saudijsku Arabiju za pola te svote. Matkovic moze otic ali za 10 mil ako Dinamo trazi ista stvar — GOAT

Meni je to sasvim realno što oni rade,žele napraviti rivalstvo (iako rezultatski ne mogu). Rivalu ne prodaješ igrača,ako ga i prodaš stavljaš 30% veću cijenu.
    Isto bi i Dinamo uradio kada bi se našao u situaciji da su treći u HNLu i da ti kao rival Osijek koji je u tom trenutku prvi želi uzeti Petkovića.
  • Efes Pilsen
    17k
    Screenshot-20240817-095648.png

Da ima nizak IQ se znalo jos dok je bio igrac, da ima sekte koja ima jos nizi IQ i koja ce reci da Kale zna pripoznat igraca, ali da Hajduk pineza nema i to se valjda podrazumijeva.
    Znaci lik je postavljen za sportskog direktora kluba koji je u situaciji da prevrce svaki cent dva puta. SD u takvom klubu mora onda trazit low cost high reward igrace, a ne pricat o snovima o igracu za kojeg bi vjerojatno i moja mater koja nogomet ne prati uopce pitala, a hoce to bit skupo? Da ne spominjem svakog tko iole prati nogomet..
    Njima sad treba Nikolicius. Meni nije jasno da Benrahou nema mjesta u rotaciji.
  • Noel
    25.4k
    Ovaj intervju od Kalinića i onaj od Bilića je raskrinkao sve do kraja. Hajduk je propali klub bez para koji je cijelo vrijeme živio na marketingu i mitomaniji. I na glupoći svojih navijača. Izjebali su ih u svakom smislu.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Vrwtit će oni i dajakua i tog benrauha jer bolje od toga ne mogu dovest. A i ova prodaja američkog litavca, neznam ko će im dat i 5 milja sad. Jedino ako bara negdj3 uspije nac klub koji treba oprati neke pare.

Ja ne kužim da oni ne vide da je njima svejedno bili 9-i ili treći jer skupine vidjet neće..

A za 9.mjesto ne trebaš imat igrače sa 2 milje ugovora. Mi trošimo oko 20 milja oni 12 ali mi imamo 25 igrača koji sutra mogu odlučit tekmu u LP a on imaju takva dva
  • Mr Anderson
    22.5k
    hns moze uvesti neka pravila tipa minimum broj igraca do 21. godine u prvih 11 ili tako nesto sto opet nece puno pomoci dizanju kvalitete ili stvaranju novih reprezentativaca. — IstinaZaDinamo

HNS je uveo pravilo do 21. godine, sad je i pojačao to pravilo za niže lige, ali neizvedivo je da se to uvede za prvu ligu.
  • Paggini
    99.5k
    Na stranu sad guštanje s propalom familijom i spaljenom zemljom koju je gospar ostavio, što je svatko vidio da će se dogoditi, ovaj dio je posebno sramotan i otužan:

Paralelno s rezultatom trebalo bi stvarati infrastrukturu. Pitanje možda izgleda kao alibi u ovom trenutku, ali ako već nema rezultata, je li vrijeme za pomak u infrastrukturi?

- Nemamo uvjete ni za što, to je istina. Imamo 400-500 djece, treniraju na dva travnjaka i stalno se ozljeđuju.

Kako si jedan klub s tolikim budzetom dopusti ovakvu sramotu?
  • vjeko1701
    29.9k
    Zato kažem, ne obaveza već nagrada. Ajmo uzet 5% od TV prava, 5% doda HNS i na kraju sezone klub sa najviše minuta U-21 Hrvata dobije te pare.

To je odokativno 1M eura, bome bi se Varaždinu, Gorici itd...isplatilo, psebno u sezonama kada imaju siguran opstanak do zime.
  • Mr Anderson
    22.5k

Zato jer smo im mi opsesija. Dubrovački prodavač magle je znao da ovcama može manipulirati jedino da ih drži našpanane pričom o skidanju mrskog neprijatelja s trona. I sebi eventualnim uspjehom priskrbiti besmrtnost. Da im je rekao kako im je plan u 5 godina stvoriti uvjete kroz slaganje momčadi i infrastrukture za eventualni napad na titulu, bio bi bivši odmah. Zato je rekao, dva naslova, jedna LP, tri grupe i ovce složno zablejaše u slavu demagogiji. Tko je postavljao pitanja proglašen je zagadurom, jastogom.
    Bilić i Kalinić kad su vidjeli što im je ostavljeno, išli su korak dalje. Trebalo je dovesti Gattussa, Rakitića, mahati s Džekinim imenom da bi se ovce još malo izmuzlo kroz skuplje preplate i dresove.
    I sad nakon svega otrežnjenje ovaca u vidu intervjua Bilića i Kalinića. Para nema, rezultata nema, mora se prodat ako se ima što da bi se životarilo dalje.
  • Mr Anderson
    22.5k

Da, tako nešto ima smisla.
  • San Lorenzo
    24.4k
    Ovaj intervju od Kalinića i onaj od Bilića je raskrinkao sve do kraja. Hajduk je propali klub bez para koji je cijelo vrijeme živio na marketingu i mitomaniji. I na glupoći svojih navijača. Izjebali su ih u svakom smislu — Noel

Dovoljno je imati završenu osnovnu školu da se odavno moglo pretpostavit da su financijski u gabuli...na ovoj temi se još od one naše dvije vezane pobjede nad njima moglo pročitati upravo ovo što Bilić priča, njihov/Jakobušićev život na visokoj nozi bez ikakvog pokrića sad dolazi na naplatu, a mufljuz je junački pobjegao i ostavio drugima da čiste govna...idući stadij u procesu je ulazak uskoka u prostorije kluba.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Bilića znam, radili smo prije 10-ak godina u istoj firmi. Djeluje glupavo, ali daleko je od toga, pametan je čovjek.
    Jedina poveznica s nogometom mu je tribina, ali je zato za financije stručnjak. Postavljanje njega na funkciju PU nakon smjene Jakobušića, NO je pokazao da su svjesni kako se debelo u crvenom i da treba stat na loptu. Sad su se istrošili na Gattussu i Raketi, ali su s druge strane na njihovim imenima ostavrili i neki prihod. Ključ je bio ulazak i KL, tu su računali na minimum 5 milja.
  • Paggini
    99.5k
    Cijeli ovaj cirkus i kružni tok jeftine demagogije, stvaranja mitomanije veličine Hajduka i sramoćenja na svim razinama se može vratiti na 2011.

Tad su tovari imali dvije opcije - bankrot i povratak u amaterizam uz stvaranje kluba na nekim normalnijim postavkama ili puštanje ovih komunističkih, zadojenih, bolesnih kriplova iz NH u vlasničku strukturu kluba.

Odabrali su drugo i sad ta sekta bolesnika ima, od "učlanjivanja u Hajduk" 30ak posto dionica Hajduka, a ne čine se da će ih dati samo tako lako. Grad, naravno, ne želi imat s tim ništa.

Sjebali su se u startu i dok god ne počiste klub potpuno od tih degenerika, nema šanse za ikakav napredak.

Iz te perspektive mi je bio urnebesan moment uspoređivanja naše borbe s njihovom, da ulazi bad blue boys "sekta" i "ulica" u vođenje kluba. Smiješno iz sadašnje perspektive.
  • vjeko1701
    29.9k
    Ko su bili oni likovi sa ikonskim "Naše proljeće u Hrvatskoj tek dolazi, a njihovo u Europi neće nikada"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet