• Neki tip
    21.3k
    Osim na Areni, tekmu Inter-Istra može se gledati i na HNTV-u, ako koga zanima. HNTV i inače prenosi "najneatraktivniju" utakmicu svakog kola, na znanje HNL fanaticima. :)
  • Kwedi
    3.9k
    Svi bi da ispadne Inker, a nikom ne smeta ona političko-prevarantska izdrkotina zvana NK Varaždin...
  • NB86
    17.5k
    jebiga ljudi preferiraju bolji stadion, vise publike itd. A za malo koji klub u hnlu se moze reci da nije politicko-prevarantska izdrkotina
  • Kwedi
    3.9k
    Jasno, svaki klub ima dreka po sebi al Loksa i Varaždin su dno dna.

Inker malo ljudi ima, al po postotku stanovnika u odnosu na posjetu sigurno je među prvima.

Klub s tradicijom, rezultatima... Al eto, blizu je pa ajmo ga posrat jer eto nije navijački napet
  • reziser
    8.2k
    inter ima samo 4 igrača na klupi?!
    ovo nikad nebi gledao, al eto..danas budem,
    zaželio se HNLa :yum:
  • deda
    45.2k
    Dobra tekma rekao bih
  • reziser
    8.2k

kad bi tu tekmu stavio u bolje okruzenje bila bi super
  • ZDS86
    207
    I ja ne kuzim kako vam Inter smeta.
  • reziser
    8.2k

ne smeta mi
    samo mi je najmanje simpatičan :joke:
    svako ima nekog svog favorita i nekog kog ne voli, ne?
  • Kwedi
    3.9k
    Lijepa akcija za drugi gol Inkera
  • Kwedi
    3.9k
    samo mi je najmanje simpatičanreziser

Lokomotiva ti je simpatičnija od Inkera?
  • Crusades
    23.6k
    Znaci rasprava se pokrenula oko Varazdina, Intera i Istre. Ne kuzim prekopavanje po Lokomotivi stalno. Svi znamo kakav je klub Lokomotiva i koji je smisao tog kluba. Nitko ga ne voli niti podrzava.
    Ovdje je tema bila borba za ostanak u kojoj Lokomotiva nije. Obozavam ovo stalno preispitivanje moralnih osjecaja oko Dinamove filijale kad svi isto mislimo o tom gnomu sa Kajzerice.

EDIT: Opet da naglasim, iskljucivo kroz prizmu gostovanja, htio bih da Inter ispadne jer je "zagrebacko gostovanje" a da ude Šibenik ili Orijent, netko treci, nebitno.
  • reziser
    8.2k

opet ti cimaš....
    govorili smo o tom ko bi bio najbolje da ispadne, a lokomotiva za sad nije u krugu ispadanja
    zadovoljan? :kiss:
  • Kwedi
    3.9k
    ne, ti si se zlajal oko simpatičnosti :broken:
  • reziser
    8.2k

pukla ljubav? :gasp:
    ali ajde da ti odgovorim, da, lokomotiva mi je simpaticnija od intera...
    znam puno djece koji tamo idu u nogometnu školu i znam kako se tamo radi i kak djeca igraju
    to je moj razlog
    o njenom igranju u prvoj ligi,, kako je dosla do tu... potpuno praznim tribinama, o tom tko za nju navija...sve se zna, i vecina isto misli
    zadovoljan?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube