• reziser
    8.2k
    Prva utakmica s VAR tehnologijomcron1ck

svi ste zazivali VAR, zar ne? zakaj bi sad bio cirkus?
  • Kwedi
    3.9k
    Pogledaj engleske ili talijanske terene i još na to dodaj cijelu podobnu/nesposobnu sudačku organizaciju pa ponovo pitaj zakaj bi bio cirkus
  • reziser
    8.2k

ja sam od samih početaka bio protivnik VARa....
    a i dalje sam protivnik....
    bez obzira kaj on donosi neka poboljšanja i ispravlja eventualne propuste
  • Navijač Dinama
    12.1k
    ja kako sam čito on ce biti glavni u VAR sobi sad da li je on smo instruktor ili šta vidit cemo

A ja sam za VAR u HNL ,da guba sa juga napokon prestane kmečit poslije ovih j*benih 15 godina ,da vide da Dinamo na fer i korektno suđenje i donošenje odluka moze biti Prvak pa me onda interesuje koga će onda krivit kad ne buduu mogli osudjivat i prigovarat sucima "tati" i HNS..
  • reziser
    8.2k

s VAROm ili bez VARa...oni će kmečati
  • Navijač Dinama
    12.1k
    i to što kažeš/kažete
  • Eduardo
    28.9k
    Zanimljivo, SN pišu da bi Fran Karačić mogao završiti u Hajduku. Ušao je u posljednjih 6 mjeseci ugovora. Vrijednost na TM mu je 1.5M€.
  • deda
    45.2k
    Novi igrač HNK Gorice postao 20-godišnji litavski vezni igrač Paulius Golubickas. Mladi Litavac došao je u redove velikogoričkog prvoligaša na posudbu do kraja aktualne sezone, uz opcija otkupa ugovora u ljetnom prijelaznom roku. Uzeo je dres s brojem 21 a prve minute za svoj novi klub odigrao je u subotnjem remiju (2-2) s Lokomotivom u prijateljskoj utakmici. Golubickas je u HNK Goricu došao iz redova Suduve, aktualnog prvaka Litve, u kojoj je također bio na posudbi, budući da je od ugovorom s litavskim niželigašem Dainavom. Jedan dio karijere proveo je i u Engleskoj, gdje je bio član mlade momčad Yeovila. U HNK Goricu dolazi nakon sezone u kojoj je za Suduvu skupio 36 nastupa, postigao osam pogodaka i podijelio četiri asistencije. Za reprezentaciju Litve debitirao je u ožujku prošle godine, a dosad je skupio sedam nastupa.
  • deda
    45.2k
    Marko Tolić ipak potpisao novi ugovor s Lokosima na 2,5 godine.
  • reziser
    8.2k
    Nakon rukometnih i vaterpolo uzbuđenja i uspjeha, vrijeme je da se okrenemo onom zbog ceg smo tu, a to je dinamo!

na žalost samo HNL..šteta za evropu, ali kaj je tu je
    idemo u koprivnicu... :heart:
  • Neki tip
    21.3k
    Ova Zona zbilja okuplja fanatike..

Ne čudim se puno, ali evo osvijestio sam ponovo da sam i ja jedan takav.
    Upravo shvatih da se toliko veselim pocetku 2. dijela sezone da ću sa zanimanjem popratit čak i uvodni susret, najneatraktivniji od svih, Inter - Istra. :nerd:
    Ok, teško da ću baš gledati tekmu, ali sigurno aktivno pratiti rezultat. A ne kladim se.
  • deda
    45.2k
    Zboriš dobro. Mislim da ću ja definitivno pogledat. Na kojoj je tekmi VAR jel se zna?
  • deda
    45.2k
    A so, ja mislio jedna po kolu. Super
  • NB86
    17.5k
    Auf kakav nas cirkus ceka
bold
italic
underline
strike
code
ulist