• Navijač Dinama
    7.6k
    košarkaškaNeki tip sa Zapada
    Auuuuu o nasoj kosarci se more pisat da me izvines pa i Biblijs

    Ima tu i vise nego dobrih imena..Bogi Hezonja da glavu uredi, Žižic i Zubac i tu zasigurno mogu Šamanić Šaric eh sad ..
    Problem je u playu ...hrvatska ga nema vec dobrih debelih godina...RLU da me izvinete kita za A1 ligu i ne dalje od nje....(bila je ponuda S.Larkina iz Efesa vjerovatno ove sezone MVP Eurolige i predvodi tim do prve pozicije u istoj ali su Radja i Stojko odbili jer "navodno" ne trebaju nam stranci bolji je Uljarevic dobavljac lopti u Vrpolju)

    Treba promjenit sustav košarkaski odnosno SAVEZ isto kao u nogometu tako i u kosarci da nema vise onakvih slicnih ko Miličevic(ala kosarkaski ZM)...treba ulagat vise u kosarku kao sport isto kao i nogomet

    E onda treba jedan dobar trener(Perasovic je bio dobar trener ali nije imao dovoljno povjerenja od struke i nije imao tada jak roster igrača(Bojan u uzlaznom djelu karijere ,tada najbolji igrac bio panjina Tomić)....
    Aco Petrovic dobio smijenu nije dobio povjerenje od saveza za jos jedno prvenstvo
    A ovi sada Rimac Skelin -"stručnjaci" u vidu nogometnog telića i slugarije HNS-ove Čačića .....
    ugasita je HR Košarka nazalost ,sto se tice repke i domacih klubova(lige)
    :smirk:
  • cron1ck
    1.6k
    Ma svaka cast kauboji, muda do poda. Dule pravi kapetan i moj Slavonac. No, od svih najvise mi je drago zbog Line. Mislim da nikada nije ni jedan trener koji je osvojio Olimpijadu i svjetsko, u bilo kojem sportu, tako omalovažavan i toliko puta isprdan zbog svojih metoda. Na kraju je rekao kako su mi igrači rekli, ovo je medalja za vas šefe. :clap: :cheer:
  • Neki tip
    19.6k
    kad rukometasi gube 5, 6 razlike, mozes se nadati preokretu.. i cesto ga bude.
    Kad kosarkasi vode 15 razlike, mozes ocekivati poraz. I cesto bude.

    Ali dobro, da ne kvarim time ovaj gust. Zelim im zlato bas onako iz "dubine duše". :))
  • reziser
    6.5k
    kaj reći nakon ovakve tekme
    dečki, kapa do poda
    tako se igra za Hrvatsku, nema predaje do zadnje sekunde.
    pokazali ste srce na cijelom ovom turniru, vraćali se iz mrtvih, pokazali ste kako se igra i bori za svoju državu
    tako mali a tako ponosni!
  • Neki tip
    19.6k
    zašto uspoređivati uspješnog izbornika s tim ubojicom..?
  • Dino
    2.3k
    A nije losa sala :lol:
  • reziser
    6.5k

    To je zajebancija. A to je zato jer je ubio u pojam sve protivnike a pogotovo one koje su sumnjali i njegovu stručnoat i podcjenjivali ga.
  • Eduardo
    17.8k
    Osim naših odgledao sam još neke utakmice tijekom turnira i ovo jučer je bilo najgore sudjenje do sada. Lijep poguranac imali su Norvežani u pojedinim trenucima. Još sam pod dojmom utakmice. Strašno kakve su pobjede rukometaši u stanju izvući.

    Moram priznati da jedva čekam sutra.
  • Guinness
    2k
    Lijep poguranac imali su Norvežani u pojedinim trenucimaEduardo

    Ovo je najblaže i najkulturnije rečeno. Ono što su sudci juče radili je bilo bolesno.
  • Navijač Dinama
    7.6k
    Mene ne bi zacudilo kad bi janezi otkinuli Norvežane(ovi su vjerovatno umorni) a i igrali su u grupnoj gdje ih nije baš Norveška "nadigrala"
  • runtothehills
    382
    EHF mašinerija je na razini UEFE u vezi balansiranja takmičenja i količine utakmica. Recite mi kako je moguće da na primjer Norvezani (isto vrijedi i za slovence), nakon 80 minuta bolesnog ritma, nemaju niti jedan dan za regeneraciju i odmor, nego igraju vec danas za 3-4 mjesto. Bez imalo poštovanja prema igračima i sportu općenito.
    U vezi naših, što reći... iskreno nisam imao nikakva očekivanja prije prvenstva, ali razuvjerili su me. Solidna ekipa koja si je lavovskom borbom okarakterizirala igru. Sutra se nadam najsjajnijoj medalji, biti ce teško jer su spanjolci top ekipa, ali sta bude.
  • Neki tip
    19.6k
    Evo me s mojim klincima na skolskom igralistu, uvijek punom djece koja naganjaju loptu.. po cemu je to zanimljivo? Po tome sto ovaj put, za razliku od inače, igraju rukomet.. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.