• IstinaZaDinamo
    1.4k


    Koja bi bila svrha toga tocno? Da nas belupo dobije i da juniori imaju "divnu" uspomenu na pocetak seniorsle karijere? Ulazak juniora u nastavku nekih 20-30 minuta je i vise nego dovoljno jer ima tu igraca kojima je ovo vjv zadnja prilika da nesto i pokazu prije ljeta i priprema.
  • Banana 2
    472

    Ako mi u ovakvoj alibi utakmici ne možemo gurnuti u vatru 4 juniora onda se sve bojim kako će stvari izgledati sljedeće sezone kada ćemo se navodno morati još više oslanjati na naše klince.
  • IstinaZaDinamo
    1.4k


    pa juniori ce sigurno igrati danas, a ti pises tu kao da ce od iduce sezone barem pola momcadi ciniti golobradi ulazni juniori...
  • Banana 2
    472
    pa juniori ce sigurno igrati danas, a ti pises tu kao da ce od iduce sezone barem pola momcadi ciniti golobradi ulazni juniori...IstinaZaDinamo

    To je i juniorima odlična prilika da u HNL utakmici pokažu da su spremni za sljedeću sezonu i potencijalno se kandidiraju za određena mjesta u novom rosteru, a to ima implikacije i za ljetni prijelazni rok. Ovi seniori koji bi se kroz zadnja dva kola navodno trebali pokazati ionako nemaju što pokazivati. To u sve redom igrači za otpis.

    Zašto Halilović igra? Produžujemo li ga i zašto ako da?

    Zašto Bulat igra? Neće jedna utakmica promijeniti ništa ako ga prodajemo. Ako ga ne prodajemo, prodajemo li Baturinu?

    Zašto bi Boško igrao? U redu Žile, on je ionako kao junior.

    Zašto jedan od dva napadača nije Košćević?

    Nadam se da je taj sastav koji je Ivdzo prenio obična patka i da možemo očekivati bar 4 juniora.
  • austrijanac
    2.7k
    Nadam se barem tri promjene nasprem najavljenog sastava.

    Barem.
  • Brusa
    851
    Meni je iskreno svejedno tko će igrat... Naslov je osvojen, neka se odmore oni koji trebaju za rijeku, a ostalo... Lijep dan, lijep izlet u Koprivnicu, navijanje, koja piva i to je to :ok:
  • Neki tip
    19.6k
    Jebote pa da mi ni u ovakvoj utakmici ne možemo izvesti miješani sastav i dati start barem 4 juniora. Pa ovo je strahota.Banana 2

    1. Vidio si negdje sastav koji će početi utakmicu? Što je točno strahota, odnosno s čijom postavkom raspravljaš? Jer ja vidim jedino novinarske pretpostavke, što je i logično 4 sata prije tekme.

    2. Gdje crpiš toliko samopouzdanje?

    Ozbiljno pitam.

    Rekao bih, a mislim da bi i svi koje me poznaju, da sam prilično samouvjeren tip, no ta samouvjerenost je vezana uz ona područja života/posla/odnosa u kojima sam dokazivo i/ili usporedivo dobar pa prema iznadprosječan.

    Da sjednem u Rafale, vjerojatno si ne bih vjerovao ni da ću znati zarolati ga po Plesu, kamoli uzletjeti.

    Da mi vele da isprojektiram most, sjetio bih se kako sam jednog dost čvrstog izgradio od blata, kamenja i grančica kad sam imao 4, 5 godina, ali sumnjam da bi me to uvjerilo da se upustim povezat Jarun i Lanište.

    Odgajam dvoje djece, ali da mi daju štene čitao bih, pitao ljude s psima, gledao videe i svejedno ne bih bio siguran da će to ići kak spada dok si ne dokažem da je tako.

    Kako ti, a rekao si da si nisi profić, s tolikom sigurnošću iznosiš sve tvrdnje koje iznosiš? Ne da utemeljeno pretpostavljaš, ne da analiziraš, promisliš, pa predviđaš, što bi bilo legitimno, nego ti znaš. Nema druge. Tako je i samo je pitanje vremena kad će se to baš tako i nikako drugačije pokazati.

    I Guardiola i Klopp i Boto i Marić, vjerujem, nekad propituju jesu li u pravu, pitaju nekoga nešto, pogriješe, nauče iz toga.

    Zašto ti sebi toliko vjeruješ?
  • Zagi
    5.6k
    Koliko god htio vidjeti mlade, ne želim da ih previše starta jer će to dovesti do loše igre, rezultata , a onda i do pljuvanja, naglih zaključaka o njihovoj kvaliteti, strategiji u novoj sezoni itd.

    U prvoj Vrbančić, Živković i možda još jedan ovisno koga želi odmoriti za kup (Pavić-Mišić?). Ostalima neka rasporedi minutažu.
  • Peškaman
    2.8k
    Ja bih osobno najviše volio da se Krkaliću dadne šansa da stane na gol jer ko zna kad će biti u mogućnosti opet.
  • Zagi
    5.6k
    Ne kužim razmišljanje da je rezultat u ovoj utakmici potpuno nebitan.
  • deda
    28.7k
    Bravo Zagi, mi smo Dinamo i uvijek idemo na pobjedu. Pa da izađemo danas s jedanaest juniora.

    Usput, samo 96 ulaznica ostalo još.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Iskreno treba dati malom Vrbančiću svih 90 min u obe ove utakmice, i u svima pripremnima ozbiljnu minutažu da znamo gdje stojimo s njim... Meni se on čini baš ogroman potencijal kojeg uopće ne koristimo iz samo Jakiru poznatih razloga...
  • Olmic
    2.8k
    Zagi
    Sutalo Zivkovic Perkovic
    Kaneko Bulat Halil Vidovic
    Rog
    Brodic i Kulen

    Klupa: Emreli i sve ostalo juniori
  • NitkoBitan
    13k
    Postava, klupa... :grin:

    Kaj su nam senatori na padelu?
  • Mihaljević
    8.4k
    Neka i treba tako danas.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.