• Orc123
  5.8k
  zasto se cudis...ja se uopce vise ne cudim. Sad ce ga prikovat za klupu i rec da nije dovoljno dobar za dinamo nakon kaj smo osvojili naslov i kaj je bio od ogromne koristi....gotovo sam siguran da ce tako ispasti! Uredu ako igra Risto ali da na kraju za njega nrma mjesta u zapisniku i da Zivko bude ispred njega je ne normalno, cak bolesno, a rekao je na predici da nije ozlijeđen. I jucer bilo vidljivo koliko Misic pati kad nema Maxa iza njega i otvara igru...opce s loptom nismo mogli izaci iz zadnje linije!
 • Zagi
  5.7k
  Daj shvati više da na presicama sakriva karte.
  Isto si tjednima pisao za Ogija pa se ispostavilo da je bio ozlijeđen.

  Svi su na dispoziciji znači možda jesu , možda nisu, a možda su u šumi.
 • Orc123
  5.8k
  Ogi nije ozlijeđen mjesec dana, cak i vise....
 • Zagi
  5.7k
  Pa tak negdje je i počeo dobijati minutažu.
 • Mali dioničar
  15k
  Recimo Čabraja u Lokomotivi ima taj mir da vodi momčad par godina pa postiže odlične rezultate bez obzira na promjene u igračkom kadru, dok ovi dolje npr. mijenjaju trenere kao na traci pa nikad ništa.Patak

  Želiš reći da Lokomotiva ima bolje rezultate nego Hajduk?
 • Patak
  2.5k
  Možda ne rezultate jer su ovi dolje osvojili kup tu i tamo ali recimo Lokomotiva ima bolje omjere rezultate/ulaganja ili rezultate/očekivanja(hype).
 • Mali dioničar
  15k
  Možda ne rezultate jer su ovi dolje osvojili kup tu i tamo ali recimo Lokomotiva ima bolje omjere rezultate/ulaganjaPatak

  Kakve to rezultate Lokomotiva ima?

  Nikad nisu ništa osvojili.

  Ove sezone imaju 12 pobjeda od 34 utakmice. Po kojem je to kriteriju super?
 • Patak
  2.5k
  A jesi me sad uhvatio...

  Rezultati u smislu osvajanja nečega nemaju, ali rezultat prema misiji i viziji jednog lokalnog kluba koji je došao u prvu ligu imaju jer su dugogodišnji stabilan prvoligaš, pretpostavljam i financijski rezultat također imaju, rezultate u smislu razvoja mladih nogometaša imaju, rezultate u mlađim kategorijama također imaju, itd...
 • emilperska
  3.8k
  Prosli tjedan sam dobio inside od "prijatelja" tovara za Bjelicu u jogurt. Nisam htio vjerovat..

  Mi cemo s turbofolk nogometom dogodine, a oni s Bjelkanom..

  I dalje odbijam vjerovat da je to tocno..
 • Mali dioničar
  15k
  Rezultati u smislu osvajanja nečega nemaju, ali rezultat prema misiji i viziji jednog lokalnog kluba koji je došao u prvu ligu imaju jer su dugogodišnji stabilan prvoligaš, pretpostavljam i financijski rezultat također imaju, rezultate u smislu razvoja mladih nogometaša imaju, rezultate u mlađim kategorijama također imaju, itd...Patak

  U kontekstu spominjanja Šikića i Čabraje u kontekstu Dinama se stalno potencira super upravljanje Lokomotivom.

  Prodaš Šimića za 4 milje, Stojkovića za par milja, Kačavendu za ne znam koliko…

  Drugi si klub Zagreba, imaš 12 pobjeda od 34 i priča se da je to takav mentalitet koji super kuži nogomet i potreban je Dinamu.

  Kao drugi klub u Zagrebu, uz epsko rasturanje NK Zagreba i uz svesrdnu pomoć Dinama i cijeli kompleks Kajzerice najbolje da još nemaju solidnu školu nogometa.

  Koja je isto rezultat skautinga, a ne proizvodnje igrača. Kojeg su oni značajnog igrača proizveli? Za sada je najjači proizvod njihove škole nogometa Roko Šimić.

  Ivanušec i Majer su skautirani uz napomenu da je Majera otpisao Dinamo.

  I Roko Šimić je bio kod njih jer ga Dinamo nije htio.

  Stojkovića i Kačavendu tek treba vidjeti.
 • Jaro
  6k
  ako ciljeve postavis dovoljno nisko ispunit ces ih lakse nego one visoke...
  Sporzski klob kojem natjecanje nije prva stvar nego proizvodnja trupaca za prodaju...
 • Captain America
  14.9k
  Prosli tjedan sam dobio inside od "prijatelja" tovara za Bjelicu u jogurt.emilperska

  Tu ima više problema. Navodno nije raskinuo ugovor s Unionom već prima redovno plaću i dalje. Sigurno mu oni ne mogu tolko ponudit. Znamo i kakve je probleme imao s njihovim navijačima. Ono što se ovdje događa Jakiroviću ili dolje Leki je kamilica što bi bilo nakon prvog njegovog kiksa.

  Isto tako, današnji Bjelica nije naš Bjelica. Daleko je nervozniji nego što je bio kod nas, izgubio je stožer, Petko i Orša mu sigurno neće otić dolje s obzirom da ih je svugdje pokušavao dovesti i nažalost se pretvorio u skupljača otpremnina.
 • hardek
  1.7k
  Bjelica ako je pametan uzet će pauzu od nogometa na godinu dana. Izgleda skroz potrošeno psihički i treba mu reset. Ovo lutanje i mijenjanje klubova mu samo snižava rejting.
 • Blueshadow86
  1.1k
  Ne znam, evo, šta reći za Jakirovića... kad se podvuče nekakva paralela, više sam protiv njegovog ostanka nego za. Neovisno osvoji li kup ili ne. To mora moći bilo koji trener Dinama. Nekako mislim da je dosegao svoj maksimum i plafon u Dinamu. Bojim se Europe s njim kao trenerom. Ne bi volio opet proživljavati sva ona sramoćenja. Volio bi da na kraju sezone uđemo s nekim zvučnijim i boljim trenerom u nove pobjede. Sve u svemu, neće se to pitati mene, kao niti 99% ovoga foruma, nego je ovo samo moje mišljenje.
 • Zagi
  5.7k
  11/ 13+ za rekord.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.