• Dudu9
    489
    Baturina ne ide ispod 20mil jer je on mlad i ima još puno prostora za napredovat primjer Olmo, po meni za takvog igrača najbolje ostat još jednu godinu ili u RB Leipzig
  • Bernard
    388
    Kako je divota gledati ovog mladića kad nema dječije mušice i virozice, razmaše se, ubija. Pregled igre, pasovi, ma čudo.
  • Miro Vugrinec
    1.8k
    Igrač utakmice. Golcina, 4-5 vrhunskih prodora, namjestio je hoxhi 2 mrtve šanse i petku odličnu šansu u prvom poluvremenu. Kao sto smo i apostrofirali, ukoliko Martin uhvati zalet i svoju pravu formu, nema nam ravnih. To je i učinio i rezultat toga su trostruka kruna(superkup je rješio, isto tako i kup i prvenstvo)
  • Zagi
    5.6k
    Eksplozija iduće sezone. Mora ga se zadržati pod svaku cijenu.
    Prioritet broj jedan
    i dva
    i tri.
    Onda sve ostalo.
  • Medford Hernan
    119
    Digao se kao feniks u proljetnom dijelu.
    Utakmica danas je šlag na tortu.
    Ono što mi se najviše sviđa je koliko voli Dinamo i navijače i stalno to apostrofira.
    Nadam se da će dobiti minutažu i na Euru jer sigurno može igrati na najvišem nivou već sada.
    Dečko je klasa samo takva!
  • cibona
    1.6k
    On ce biti kljucan covjek za pohod u ligu prvaka. Glavna zadaca uprave mora biti njegov ostanak u dinamu.

    Baturina je kostur ove momcad i bez njega smo 30 posto slabija momcad. Ne smijemo dozvoliti da nam se dogodi scenarij iz prosle sezone kada su nas napustili najbitniji igraci.

    Eventualni odlazak baturine bio bi teže nadoknadiv od odlaska petkovica.
  • Mali Zeus
    10.3k
    Kakav španer. :cheer:
  • Crusades1986
    10k
    Može netko izrezat GIF kad je nekom gurnuo kroz noge na rubu 16m tamo pri kraju utakmice?
  • Miro Vugrinec
    1.8k
    Za kraj dana osvrt o mom najdražem igraču našeg kluba s obzirom na drugi put zaredom proglašenje najboljim mladim igračem hnl i izborom u prvih 11 lige. Tek mu je 21, a već dvaput se nalazi u najboljih 11 lige, bez obzira sto se gurnulo 6 igrača rijeke, Baturinu se ne može izignorirat jer je jednostavno klasa debelo iznad ove lige. Koliko je to velik talent i čudo igrač za svoje godine govori činjenica da je drugi put već u najboljoj ekipi sezone, a to svi doživljavaju kao nešto skroz normalno, a to je jedan ogroman pothvat. Prvu polusezonu mnogi su bili puni kritika prema njemu, ali i tada je igrao dobar nogomet samo sto to nije pratila statistika, a i momak je imao 3 dana pauze nakon sezone sto je ostavilo traga pa su dolazile razne viroze, neke sitnije ozljedice. Onda je došla zimska pauza, naša desetka je popila par vitamina, sredila imunitet, dobro se odmorila i spremila na pripremama. Rezultat svega toga su vrhunske partije protiv Betisa u Europi gdje je bio nas najbolji igrač, zatim i protiv Paoka u obje utakmice ukupno najbolji nas igrač. Onda su došli derbiji protiv Hajduka gdje i nije neka novost da Baturina sredi tovare ko malu djecu. Odličan je bio i sve ostale utakmice, malo mi je bio ispod svoje razine ,ali opet korektan u utakmicama protiv rijeke, ali onda je opet u onoj ključnoj finalnoj odigrao simultanku i zabio jako lijep gol, uz nekoliko vrhunskih akcija i epitet igrača utakmice. Na kraju brutalna polusezona i sezona, kao šlag svega poziv za a reprezentaciju gdje je najmlađi igrač, želim mu sto vise minuta na euru neka uci od našeg lukice i nasljedi ga nakon eura!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.