• Zagi
    5.6k
    Puknut će ih Loksa, pa mi, pa Varaždin.Zagi
    Zapratite za dojave.

    ez
  • dzis
    584
    Sopic ovim sastavom samo razjebao ekipu pred kup. Umjesto da izadu sa prvih 11 i uzmu pobjedu za samopouzdanje, ovo ce jos vise sjebat i uzdrmat ekipu.

    Odmah ih rjesit u srijedu u Zagrebu!!
  • Captain America
    14.6k
    Varaždin ustupio Dinamu šansu za osiguravanje naslova, a dvije simpatične Varaždinke Captainu parking :heart:
  • Maki2
    492
    Ivanovic dao gol, kolega Ban vjerujem vec tipka
  • Paggini
    8.5k
    Sav prostor za napadanje je bio zauzet, jedino što mu je preostalo je pucat na gol, još jedna taktička greška Sopića...
  • Facke
    2.3k
    [img]http://IMG-20240511-WA0005.jpg
  • Krizy
    38k
    Dinamo osvaja naslov. Cijelu sezonu smo loši a Hajduk i Rijeka se nisu značajno odvojili.
    Kad tad će i oni ući u značajniju krizu a Dinamo ući u niz pobjeda.
    Krizy

    Tad -8 za Hajdukom, sad +17.
    Riješena i Rijeka.
    VOLIM TE DINAMO!!!
  • San Lorenzo
    12.1k
    Kolarića od iduće sezone delegirati samo za utakmice klubova sa sredine tablice i niže, to što je taj čovjek izvodio ove sezone je cirkus koji nezaslužuje prolazne ocjene.
    Podsjećam da je on jučer procjenio da kontakt Duartea i Hoxhe uopće nije postojao, nego ga var mora zvati da se dozove pameti, podsjećam da ni Zebec nije ništa svirao za onu bananu Nejašmića i start Armenca na Periću nego je i njega var zvao da ispravi očite greške, Strukana pak ni var nije pozvao da pogleda Bralićevo izbijanje lopte rukom nakon kornera na Maksimiru kod rezultata 1-1.

    Ali svemu tome unatoč, Osijek gonna Osijek, opet su vidim počeli o krađama...ima jedan klub koji se slično ponašao, pa kad su dobili strane suce, u ekspresnom su roku brutalno udarili nosom u pod i poispadali iz borbe za sve u čemu su sudjelovali...a mi smo sa stranim sucima na 3-0-0 čisto informacije radi.
  • Mali Zeus
    10.3k
    Koji faul Rileta na Matkoviću Osječani spominju?
  • marcio amoroso
    33.1k

    Ne zamarati se njima. Nakon svake tekme su kmečali za nešto.

    Kada su došli strani suci dobili smo tri u gostima protiv najvećih rivala i sada svi mogu da šute i da se naklone šampionu.
  • Tongo Doumbia
    2.6k
    Sleglo se sve, nemam šta dodati, oduzeti, napisati, zna se to sve, manje - više. Ali jedna stvar, koju bih ja volio nekako zabilježiti, pa čak podcrtati ovdje.

    Da se treba/mora/ uvjetovati hrvatske medije, ali i svekoliku hrvatsku javnost, da Patrika Kolarića više ne zovu nekakvim velikim, potencijalnim hrvatskim sucem, pa i novom velikom pričom HNS - a. To je travestija, nonsens, glupost, i toliko iritantno da prelazi granice dobrog ukusa.

    Ja još nisam gledao niti jednu utakmicu koju on sudi kao glavni sudac, a da nemaju dvije ili tri dvojbene odluke. Niti jednu!

    Samo mi u misli upada ona tragedija, kad je Varaždinu dao smiješan penal kontra nas u Maksimiru, pa se igrač (mislim također Kolarić) ustao i rekao da ga Livaković nije ni dotaknuo. To je valjda samo on vidio.
  • Mali Zeus
    10.3k
    baš to. I onda suci prosvjeduju i bune se što dolaze strani a perspektivnom Kolariću je jučer opet Var vodio utakmicu.
  • NORTE
    9.5k
    Tovarsko (i osječko) hejtersko smeće, dinamo vam fritule peče!
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Šaranima nisu jasna pravila nogometne igre, zato jer su kod nas dostupna samo na hrvatskom jeziku. Trebalo bi to prevesti na mađarski da i oni mogu shvatiti...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.