• Bruh
  901
  veliki desničar kojem sin uvozi radnike :rofl: ma prekrižit ću listić ak se ponavljaju izbori svi su horor
 • Markelo
  2.5k
  Ovo pravljenje naivnim u razini francuske sobarice od strane Kolakušića vrijeđa inteligenciju. Jedino je njega iznenadila ova izgledna koalicija dp-a i Hdz kao grom iz vedra neba. Idi više u taj Eu parlament za kojim čezneš toliko i nestani sa političke scene.
 • db-izbjeglica
  13.5k
  slika.png

  šokiran sam što ekipa prodavača magle koji znaju samo, jedino i isključivo lajati bez ikakve odgovornosti ne želi sudjelovati u ozbiljnoj politici. :lol:
 • The Undertaker
  4.4k
  Tko je ove godine prvak u skakanju sebi u usta? Ovo mi je najbolji dio izbora, gledati kako se roštiljaju i objašnjavaju da su bili krivo shvaćeni i da nisu tako mislili.
 • GaijiZG
  801

  Poslah ti DM.
 • GaijiZG
  801
  Most pred raskolom također, Raspudići u sukobu sa Miletićem, Radić se izlanuo na youtarnjem yt kanalu, yutarnji odma izrezao taj dio intervjua.

  Kolege desničari ko nam preostaje, Kolakušić, ili se vratit majci HSPu?
 • Neki tip
  19.6k
  https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/potres-u-mostu-nakon-velike-svade-bracni-par-raspudic-odlucio-napustiti-stranku-15453473

  "Svađa oko sastavljanja lista za EU izbore u Mostu završila je raskolom i napuštanjem dva istaknuta člana Mosta, Marije Selak Raspudić i Nina Raspudića - doduše, Marija Selak Raspudić svoj saborski mandat provela je u saborskom Klubu Mosta kao nezavisna iako ju šira javnost doživljava kao mostovku. Tako je kulminirala drama koja je započela u ponedjeljak navečer na sastanku Predsjedništva Mosta. Na njemu je trebalo utvrditi konačnu listu Mostovih kandidata za EU parlament, a dogovor se zakomplicirao verbalnim okršajem između Marina Miletića i Marije Selak Raspudić.

  Miletić se otvoreno pobunio protiv kandidata koje je predlagala Marija Selak Raspudić. Kao kamen spoticanja navodi se to što je Marija Selak Raspudić, kako neslužbeno doznajemo, zagovarala svoga supruga Nina Raspudića na listi za Euro parlament, dok je Miletić inzistirao da to bude on sam. Nakon duela s Miletićem, Marija Selak Raspudić demonstrativno je napustila sjednicu.

  Jutro poslije, kao i cijeli utorak, u Mostu je vladao silenzio stampa. Nino Raspudić imao je isključen mobitel, Marija Selak Raspudić, Nikola Grmoja i Marin Miletić nisu odgovarali na novinarske pozive. Nitko se nije htio izjasniti oko toga što se točno dogodilo i koji su argumenti prevladali da Most stane uz Miletića, a protiv Nina Raspudića - i jedan i drugi bili su aktivni saborski zastupnici, glasni zagovaratelji Mostove politike.

  Most se Državnom izbornom povjerenstvu za službenu predaju liste prijavio među zadnjima, u 21.30 sati. Imali su vremena pokušati ugasiti požar i postići kompromis ne li li izbjegli aferu s osipanjem stranke uoči EU izbora koja im sigurno neće poticajno djelovati na glasače. No, izgleda neuspješno: konflikt između Miletića i Marije Selak Raspudić pokazao se nepopravljivim i doveo je do rastave braka supružnika Raspudića s Mostom.

  U pozadini sukoba, prema neslužbenim tumačenjima izvora bliskim Mostu, ne radi se ni o kakvoj temeljnoj razlici u političkim stavovima, nego među dijelu mostovaca postoji zazor od ambicija Nina Raspudića i strah da bi u nekom trenutku on mogao preuzeti dominaciju u Mostu.

  Napetost između Marije Selak Raspudić i Marina Miletića zaiskrila je i u predizbornoj kampanji, kada je Marija Selak Raspudić na N1 televiziji na pitanje je li pobačaj temeljno pravo žene odgovorila sa Da. Brzo ju je Miletić poklopio na Facebooku ustvrdivši da je "Most jasno za život. Vrh stranke, Predsjedništvo, naš predsjednik, svi mi tu imamo isti stav. Marija se ovdje pogrešno izrazila..." I usput se distancirao od svoje klupske kolegice: "Ona nije član stranke niti ima ikakvu stranačku funkciju. A narod će preferencijalnim glasovima pokazati što misli o svakom od nas".

  Marija Selak Raspudić uzvratila je pomirljivo: "Njegovo je pravo objavljivati što želi. Neću ja kolegama iz Mosta govoriti što bi oni trebali misliti ili im zamjerati zbog načina na koji se javno izražavaju. Sve je to meni u redu, volim demokraciju". Pojasnila je svoj stav o pobačaju: "Moj stav da je pobačaj odluka žene biološka je činjenica s obzirom na to da je dijete ovisno o majci, ali jasno je i da ja smatram da život uvijek treba štititi. Društvo mora stvoriti sve preduvjete kako do pobačaja ne bi dolazilo."

  Nije pritom strepila da bi je birači mogli kazniti zato što je pokazala otklon od Mostove politike. U I. izbornoj jedinici, koja slovi za najtežu, u konkurenciji s Andrejom Plenkovićem, Arsenom Baukom, Sandrom Benčić, Mislavom Kolakušićem, izborila je saborski mandat sa 7,43 posto podrške, kao i njezin suprug Nino u II izbornoj jedinici, koji je osvojio 9,07 posto glasova.

  Test kod birača prošli su bolje od Miletića, koji je u VIII. izbornoj jedinici osvojio mandat, ali ostao na granici praga, sa 5,71 posto glasova. Nije baš jasno zašto bi ih se stranka odrekla - na prethodnim parlamentarnim izborima bračni par Raspudić, kao nova politička akvizicija, pokazao se kao faktor iznenađenja koji je Most zadržao visoko u političkoj orbiti."
 • Noel
  4.2k
  Mogao bi nažalost totalni raspad sistema lagano na desnici.. Kolakušić ,Raspudići otišli iz svojih stranaka. A Suvernisti navodno idu uz DP sa HDZom.. Pitanje kaj će još bit u DPu nakon svega..
 • flexXy
  2k
  Ove europske izbore treba pokrenut inicijativu da se u euro parlament posalju neki najveci klauni. Pa da svi ostanu bez fotelja. Ionako od toga mi nemamo nikakve koristi, a radje cu tamo gledat Keleminca kako radi cirkus nego Dubravku Suicu.
 • Bruh
  901
  Oko EU parlamenta :vomit: majke mi moje zaokružit ću mrtvi hsp makar dobio 3 glasa jer ovo kaj je sad u saboru je jebeni horor. Opet svako svoju guzicu gleda fuj...
 • serbus
  3.7k
  Ništa novo... Ta glad za moći je nevjerojatna svi postanu ...
 • NitkoBitan
  13.4k
  Kolakušić ,Raspudići otišli iz svojih stranaka.Noel

  Iz koje je to stranke Kolakusic otisao? Pa nedavno je sa Sincicem i Lovrinovicem osnovao Pravo i pravdu i u toj stranci je i dalje.

  Inace famozni izbori za EU parlament. Izbori koji imaju najmanje utjecaja na hrvatski narod i izbori na kojima guzice hrvatskih politicara zinu za šoldima, pa i onima na desnici koji su kakti protiv utjecaja Bruxellesa.

  Na izbore za EU parlament NE IZLAZIM. Svake godine je izlaznost na tim izborima daleko ispod prosjeka i to dobro govori sto ljudi misle kakav utjecaj saka nasih zastupnika ima u tom parlamentu. Nas se tamo ionako nista ne pita.
 • Noel
  4.2k

  Dobro znaš kaj sam mislil.. Odvojil se od DPa.. Poanta je da je politika kurva. Svi su isti. Mislim da sam blizu toga da više nikad ne izađem na izbore..
 • NitkoBitan
  13.4k
  Dobro znaš kaj sam mislil.. Odvojil se od DPa..Noel

  Pa dobro, suradivali su na izborima na obostrani interes i sad se ocito razilaze u nekim postizbornim stavovima. Nisu partneri vezani pupcanom vrpcom uz DP, kao sto recimo nisu ni Suverenisti uz Most ili Dalija Oreskovic uz SDP. Sve je to legitimno i nema tu mjesta za razocaranja.

  Kolakusic se drzi onog sto je rekao prije izbora, nece sa HDZom.
 • miro
  3.4k
  E jebiga, dobra je para u EU parlamentu, ma koliko ga Bračni par prezirao :lol: Desničari uvijek potvrde ono "kad mi netko spomene domoljublje, prvo provjerim gdje mi je novčanik"

  Edit - a Ljevica s druge strane u ime slobode sposobna je utamničit i pobit sve neistomišljenike
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.