• immerwieder
    1.2k
    Maximauer - maksimirski zid
  • Silvek1986
    28
    Protiv Istre je bio katastrofalan, protiv Lokomotive je bio dobar. Igra toplo-hladno.
    U nedostatku kvalitete i on djeluje solidno.
    Ne sjećam se kad su on ili Teophil izbacili loptu glavom na korneru, redovno to rade Petko, Mišić, Kulenović, a ovi dvoje zuje i gledaju igrača zbog toga smo u Europi dosta loše branili prekide.
    Ako to popravi mogao bi biti za prvih 11.
  • Orc123
    5k
    on je bio u momčadi kad smo izvojevali najvece pobjede, prije toga je bio na klupi! Od kad je on usao u momcad ekipa se digla i obrana se ustabilila, lakse smo poceli izlaziti s loptom, Misic je prodisao jer se ne spusta iza stopera u iznosenju lopte! To su gole nepobitne cinjenice! Max je veliko pojacanje dovedeno za kikiriki! Drugi koje smo dovodili za duplo ili za troduplo vise griju klupu ili su rotacijski igraci. Max je nakon faze prilagodbe pokazao da je istinsko pojacanje, pokazao bi i prije da je dobio priliku. Bacen je u vatru kad je bilo najteze, od one utakmice s Betisom i od tad krece lagano dizanje momcadi. To su nepobitne cinjenice. Nije savrsen, ima stvari za popraviti ali definitivno je pojacanje! Da je savrsen ne bi bio u Dinamu....
  • Mali Zeus
    9.4k
    Kako mu se izgovara prezime?
  • flexXy
    1.9k

    Mislim da je jedino ispravno Beckenbauer
  • mali M
    3.4k
    Protiv Istre je bio katastrofalanSilvek1986

    reče on i ostane živ... znači vraćamo se na priču da ako stoper pogriješi to je ocjena katastrofalan. Predmnijevam onda da ti je i Teofil katastrofalan zbog pogreške. Isto i Gvardiol koji je griješio kao i Šutalo vjerujem.. Svi su ti oni katastrofa Silvek, daj nek se više zbroje u toj upravi i dovedu iskusne reprezentativce iz Barce, Reala, PSG-a i sličnih.. Drago mi je da imamo ovakve mudre forumaše koji nam skreću pozornost na katastrofalne igrače. nadam se upravo da ovo čitaš i poslušaš Silveka..
  • Jurki
    8.5k
    i stoperi barce, reala, citija su isto katastrofalni.. nisam bas primjetil da ti klubovi imaju stopostotne ucinke i sve clean shetove. A u vecini slucajeva su stoperi krivi kaj padne gol. Tak da i te koje si nabrojil ne valjaju.
  • Jos-Optimus
    206
    Kužim, treba reći Maxu da idući puta, kad će lopta iz prekida ići na prvu gdje je Bruno - da ostavi svog igrača, gurne Brunu i on izbije loptu glavom
  • Silvek1986
    28
    Ne, to on ni ne mora raditi, ali svaki puta napadač pored njega puca glavom prema golu kao da ga nema.

    Odlično gradi igru kao što je netko spomenuo gore. Bio je dobar protiv Betisa i Paoka u jednoj utakmici, ali ako ti onako prolaze igrači Istre pored tebe onda se trebaš zapitati je li za Dinamo.
    Trenutno je, jer bolje nemamo, ali je sve to do katastrofalnih prijelaznih rokova i pehova s ozljedama.
    Teofil je pokazao da je kikser više puta, da nije ne bi igrao u Dinamu, imao je samo srece sto ona od Kalinica nije usla jer bi sad mogli samo sanjati o prvenstvu.
  • Jos-Optimus
    206
    Zanimljivo da ne napišeš da je pokazao da zna zaštopati Harrya Kanea...da nam nema Tea onda bismo mogli samo sanjati o prvenstvu, ato sto svakom nalaziš mane - to mozemo apsolutno svakom igraču i u malo jačim generacijama Dinama
  • Silvek1986
    28
    Livi je spasio onaj šut Kanea koji je ostao sam, baš ga je "zaštopao" Teofil. Ima te svoje mane koje ima, neke žute minute kao i Bernauer koji i protiv lošijih ekipa u par navrata radi velike greške, ali samo zato jer su protivnici u hnlu loši to nije kažnjeno. Nažalost, drugih nema i mora se njima. Pa i sam Bišćan je izjavio za Bernauera da će se koristit u hnl u, očito je on na treningu vidio da to ipak nije razina lige prvaka, odnosno play offa za lp. To što on odlično gradi igru ne znači ti ništa ako iz toga ne dođe gol, ali jedno krivo dodavanje u svojoj polovici je velika šansa za protivnika i sve pada u vodu ako iz tog kiksa padne gol. To je tako, kao i kod golmana, možeš biti odličan cijelu tekmu i zakuhat gol pa će te svi kritizirat.
  • Mlađi referent
    10.4k
    To što on odlično gradi igru ne znači ti ništa ako iz toga ne dođe goSilvek1986

    :chin:
  • Jos-Optimus
    206
    Znači tvoj argument da Teophil nije zaustavio Kanea je jedna prilika koju je frajer imao? Onda se slažemo da su Rudiger i ostali stoperi Reala tarabe teške? Jer Barca je imala barem 5 prilika. Što se tiče Teophile-a, ako ti još uvijek nisi svjestan koji igrač je odgojio Šutala i Gvardiola - onda tebi nema pomoći, nogomet nije Sofascore i football manager. Normalna stvar da se greške događaju, posebno ako je veća razina u pitanju
  • Silvek1986
    28
    možeš stvarati prilike preko tog famoznog otvaranja igre preko Bernauera, ne zabiti gol. Kiksa jednom, dobijemo gol.
  • Maki2
    432
    Ili kiksa jednom, a ne primimo gol. Hipoteza je krivo postavljena.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.