• Navijač Dinama
    7.3k


    Prvo, ja sam od početka govorio i dalje sam kao i svakom svojem mišljenju u stavu dosljedan, kad on, peti, deseti, bilo tko, pogriješi, zasluži kritiku, kritizirat ću ga, kad zasluži pohvalu, to također, kao i što jesam nakon kup utakmice gdje sam kolegi @Captain America odgovorio da ako možemo ga hvalit jer smo u 4 dana dobili oba put na poljudu(a nismo 4 godine uopće tamo dobili) za pozitivnu promjenu sustava i ostalo, ali možemo i kritizirat tu malo jer nas je skoro izbacila praktički druga postava Hajduka, odnosno ono naodjednom povlačenje, umjesto da ideš pregazit protivnika, za zamjene koje ni meni nemaju baš smisla kao ni da mi je imalo smisla da Bulat počinje utakmicu sa Baturinom.

    Trenutno ga rezultat mazi, ali ne zaboravimo da je uvijek netko tko ga čupa jer ne pokazuje on taktičku dominaciju svaku tekmu. Pa pobjeđujemo sa golom razlike većinu. Trenutno ga vadi Kule i ne manje bitno Nevistić koji mu je spasio rit u najmanje 4 tekme.. Da je samo jednu Nevistić podbacio kad brani jedan na jedan u zadnjim sekundama već bi se pozdravili od titule..mali M

    Drugi dio. Mazi i Zlatka Dalića sreća, pa jel mu se govorilo kad da je ovakav, onakav, da su penali mogli otić protiv i Danske 2018e i protiv Japana u kontra smjeru pa sta bi dobili??? Ništa, jer nećemo to nikad saznat, možemo samo nagađat, sreću treba zaalužiz, tako i ovo, pobjeđuje, ima rezultat, dal je dovoljno za ostanka nakon sezone kad se uzmu svi i plusevi minusi, ne znam, vjerovatno da nije, ali dal bi treneru, ako ti donese duplu titulu, a kaskao si 9 bodova smjenio, hmmmm.. ??
    Jel on kriv za Goricu kuci u 8.mjesecu, jel on kriv za to, jel on kriv za prodaje Ivanušeca, Šutala, Livakovica i direktno osljabljivanne momčadi i ne dovođenje zamjena??

    Mislim da smo malo nerealni, da bi neke kriterije trebali sniziti, i spustit loptu na zemlju i hodat po zemlji.

    ni ti, a bogami ni ja, nismo struka da donosimo zaključak na kraju sezone, o tome i da se na posljetku iškljucivo pita nas hoće li on ostat ili neće.


    Vezano dio za ovu taktiku i Nevistića, jel nismo dominirali protiv Varaždina prošlu, jel nismo dominirali protiv Lokomotive jučer, jel nismo protiv hajduka u kupu prvo poluvrijeme dominirali da je trebalo biti 5-0 minimalno, a završilo 1-p na posljetku??? Jbg, kao i ynevistić sti je odbranio jucer, da je gol bio nitko ne bi spomenuo stativu Vidovića, Baturinin šut na pvoratnoj, Petkovićev poluvolej, da Lučića nije bilo u kupu, da li bi na poluvremenu 5 golova, ne bi štrepali, pa ne može Jakirović biti Petković i zabijat onaj poluvolej iz kornera ili Baturina da zabije onu povratnu ili Kulenović da posprema sve one šanse kao da je Haaland, niti Vidović da umjesto stative pogodi mrežu sa unutarnje, niti on može od Vrbančića napravit Mbappea.

    Dajte malo realnosti, nemojte od jednog drveta zanemarit ostatak šume. Korak po korak.
  • Banana 2
    398
    Problem je realizacija. Ekipa je stvarno dobro postavljena, ali meni nije jasno kako su naši dečki u stanju promašiti toliko prilika po utakmici. Čak i Baturina, njemu se realizacija strmoglavila u usporedbi sa prošlom sezonom. Vidi se i napredak kod onog udarca s kojim je nekoliko komada ove sezone pospremio, ali zato maši zicere.

    S druge strane za Rijeku svaki krumpir ulazi. Ona prva dva gola jučer su mi komedija. Prvo Pjaca glavom uleti Goričinom beku u krilo i nekako, ni sam ne zna kako, pospremi onaj ubačaj, a onda onaj fliper iz totalno debilnog udarca uđe u gol.
  • Zagi
    4.9k
    Je, samo koliko trener može utjecati na realizaciju?
  • Paggini
    6.1k
    Mislim da svi fiškali pretjerujete, nitko ne napada Jakira, ali ga se kritizira za kretensku izjavu jer činjenice su da je on tražio kuleta, da on nije znao šta da radi s tim kuletom i kad je nakon 8 mjeseci skužio šta bio radio s njim se osjeti dovoljno kurčevitim da se obračunava s kritičarima.

    Igramo dobro i sigurno je to i njegova zasluga, ali da Neva nije skinuo mrtvace protiv Gorice i Lokse, penal protiv Varaždina, da Goda nije udario laktom Špiku... Jel bi se i onda obračunavao s kritičarima? Koliko nas je nesreća gazila, toliko nas je sad i sreća mazila. Doduše, zasluženo nas mazi jer igramo dobro, ali zanimljivo je da narativ "Nije Jakir kriv što igramo loše" prerasta u "Jakir je zaslužan što igramo dobro". Hmmmmm.....
  • Banana 2
    398
    Je, samo koliko trener može utjecati na realizaciju?Zagi

    Ne može puno, barem ne u kratkom roku.

    Kad si već spomenuo, mene baš zanima koliko aktivno mi sa našim igračima individualno radimo na ispravljanju nekih mušica. Zadnjih par sezona se Petkoviću popravila realizacija i bilo je baš vidljivo, ali u zadnje vrijeme je opet pao. Vidio sam pomake i sa Livijem dok je još bio s nama.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Igramo dobro i sigurno je to i njegova zasluga, ali da Neva nije skinuo mrtvace protiv Gorice i Lokse, penal protiv Varaždina, da Goda nije udario laktom Špiku... Jel bi se i onda obračunavao s kritičarima? Koliko nas je nesreća gazila, toliko nas je sad i sreća mazila. Doduše, zasluženo nas mazi jer igramo dobro,Paggini

    A da smo zabijali mrtvace, vjerovatno se u štrepnju i u te stvari nikad ne bi doveli, to je stvar na koju ne može nitko utjecat, nego sam igrač koji se nađe u njoj i gdje pokazuje za sta je plaćen i za što igra u klubu renomea poput Dinama i jel dostojan nosit dres ovoga kluba.
  • Danko
    552

    To će se preokrenuti na rujevici.
    Mora.
  • Banana 2
    398

    Bilo bi lijepo da to napokon bude utakmica u kojoj ćemo na poluvremenu voditi 0:4.
  • cibona
    1.4k
    ali zanimljivo je da narativ "Nije Jakir kriv što igramo loše" prerasta u "Jakir je zaslužan što igramo dobro". Hmmmmm.....Paggini

    Ovo je kljuc svega. Pojedinci ovdje na forumu su mjesecima tvrdili i uvjeravali nas kako jakir nije kriv za katastrofalnu igru i rezultate, a sada, kada smo konacno zaredali dobar niz utakmica, ti isti pojedinci tvrde kako je jakir najzasluzniji za to.

    Malo dvolicno.
  • Banana 2
    398
    To se može prigovoriti objema stranama. Kao što jedna strana ne priznaje da su stvari Jakirovom zaslugom sada dobre, tako druga strana nije priznavala da su Jakirovom zaslugom stvari donedavno bile loše.
  • dzggzd
    140
    mislim da bi se to moglo desit sad protiv Varazdina zadnji put kad smo gostovali kad je Sucic starto smo ih ubili prvo poluvrijeme samo se nadam da ce ovaj put bit na poluvremenu 0 3
  • Droljo
    4.8k
    Možda i nije do trenera. Možda su dečki konačno shvatili da su bolji od svih te počeli trčati kako treba?
  • Maki2
    432
    E da sam i dozivio da je Ban na ovom forumu mirotvorac i arbitar, a nije situacija da gura svoje pa ga 5 ljudi sa strane zajebava.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Pročitaj mu izjave, stvarno sramotno šta čovjek govori.Krizy

    Znam koje su izjave, al ovdje su 3 strane rasprave o jednoj rečenici.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Doduše, zasluženo nas mazi jer igramo dobro, ali zanimljivo je da narativ "Nije Jakir kriv što igramo loše" prerasta u "Jakir je zaslužan što igramo dobro". Hmmmmm.....Paggini

    Evo ja to ne vidim, al dobro svakom njegovo. Niti je trener 100 posto kriv kad se gubi niti je 100 posto zaslužan kad se pobjeđuje. Isto vrijedi i za igrače.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.