• Lihtmašinac
    61
    Bjelica dobio po piksi od Bayerna 5-1.

    Union praktički nije mogao prismrditi golu, mada su na kraju lijepo zakucali počasni pogodak. Šteta za Nenada jer sad opet pada u opasnu zonu borbe protiv ispadanja iz lige, iako se već činilo da su se spasili i da možda čak mogu ciljati na Europu preko nekog dodatnog mjesta koje bi se evtl. otvorilo.

    Lijepo je Bjelica podigao momčad, ali za nešto više od donje trećine tablice Unionu ipak fali kvaliteta kadra prema naprijed. U Dinamu bi imao bolji izbor napadača, al šta sad...
  • Paggini
    6.1k
    A mislim, to je najvjerojatniji ishod, nakon čega će se umiroviti u dresu Reala, okupan pljeskom Bernabeua
  • Keyser Soze
    8.1k
    Modrić je egoist, ajmo reći. Svake sezone ide nova priča da želi produžit ugovor i uvijek to napravi, mislim da mu je u njegovoj glavi vraćanje u Dinamo ispod časti.
  • Droljo
    4.8k

    Ak je tak nek si ga pljuga. Ni ne treba nam.
  • mali M
    3.4k
    baš šteta. može postat dio jedne velike priče za povijest, a izgleda da će ego prevagnuti... al dobro...
  • jedan u nizu
    5.8k
    Odmah su vam lade potonule nakon jednog naslova.
    Ja sam siguran da jos nije odluceno i da su ovo samo nagadanja. Pogotovo jer je jucer startao u El classicu i bio kapetan. Naravno da ce novinari odmah pisati o ostanku\odlasku.

    Sto vrijeme vise tece i sto vise vidim nasu kampanju, sve sam blizi tome da vjerujem da ce se stvarno vratiti.
  • Droljo
    4.8k

    Ak je tak, neka dođe!
  • NitkoBitan
    11.9k
    Krivio bih ga da ode u SA ili Ameriku umjesto u Dinamo, ali sa sportske i igracke strane ne mogu ga krivit ako odabere ostanak u Realu umjesto povratka u Dinamo. Budite realni ljudi.

    Ako osvoji LP ove sezone postaje igrac sa najvise osvojenih LP u povijesti uz Carvajala, a da ne govorim o mnogim drugim rekordima koje bi srusio ostankom u Realu i iduce sezone. On to kao igrac zasluzuje.
  • Paggini
    6.1k
    Krivio bih ga da ode u SA ili Ameriku umjesto u Dinamo, ali sa sportske i igracke strane ne mogu ga krivit ako odabere ostanak u Realu umjesto povratka u Dinamo. Budite realni ljudi.NitkoBitan

    Točno ovo. Mi malo precjenjujemo njegove emocije prema Dinamu, Real je njegov klub i mislim da mu je želja tamo ostati i nakon umirovljenja na bilo koji način. Dolazak u Dinamo bi bio lijepa priča, apsolviralo bi ga velikog dijela grijeha iz prošlosti i sigurno diglo Dinamo na nikad više razine među klincima i igračima, ali to je trenutno stvarno udaljeno. Od Luke nismo dobili nijedan signal da uopće razmišlja o tome, nažalost.
  • Tom Hanks
    2.6k
    Andric je veći Dinamovac od njega,vas heroj se ni ne sjeća Dinama
  • Captain America
    13.5k
    Luka je jučer igrao ovdje:

    Reforma-del-estadio-Santiago-Bernab-u-05-3.jpg

    A Lukini potencijalno budući suigrači ovdje:

    Stadion-Kranjceviceva-air.jpg

    Nemamo mu što zamjeriti ako odluči ostati u najmoćnijem klubu na svijetu (još kad dođe Mbappe) čiji je kapetan i nadam se najtrofejniji igrač u povijesti. Meni je bilo bizarno vidjeti Perišića na Kušek Apašu, a ista stvar bi vrijedila i za Luku.

    Veličanstvena stvar za Dinamo bi bila odluka da dođe kući, ali budimo realni da je to i dalje na dugom štapu. Ne nadajte se previše jer bi mogli biti razočarani zbog nečega što nije toliko realno.
  • Droljo
    4.8k
    Mi malo precjenjujemo njegove emocije prema Dinamu, Real je njegov klubPaggini
    Meni je to suludo!
  • DrawTube
    2.9k
    Dobro je netko rekao , krivim ga samo ako umjesto u Dinamo ode u Arabiju ili Ameriku.

    Čovjek je proveo 56% cijele nogometne karijere u Realu. U Dinamu je ak maknemo posudbe proveo manje od 17% karijere.

    Naravno da je mokri san da dođe kod nas ali potpuno shvaćam ak karijeru želi završiti na punom Bernabeu. Po mogućnosti u sezoni gdje Real osvaja titulu i na stadionu je cjelodnevni program proslave titule i oproštaja Modrića
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.