• Dalmatinec
    576
    Rodna ideologija je anti-biologija novog vrlog svijeta. Kad možeš čovjeka uvjeriti da je žena, iako ima penis, da je nešto što nije ili da je takvo što tvrditi u istoj razumskoj ravni kao dosadašnje poimanje čovjeka, onda s takvim čovjekom možeš raditi što hoćeš. Možeš ga uvjeriti u bilo što s naslovnicom ili dvije, naručenom studijom ili mIšLjEnJeM sTrUčLjAkA. Mene ne zanima toliko gospodarstvo i ekonomija (čisti sam srednji sloj) koliko mentalno zdravlje ljudi iako je važan i želudac koji ne kruli.

    Netko će reći, daj ti meni pare pa ću ja biti mentalno zdrav, a ja kažem da su upravo najbogatija društva moralno na najnižim razinama. Stoga, jako je važno stvarati zdrav ambijent. Političke opcije kojima je prioritet rodna ideologija treba staviti na marginu i područje raznih F-ova po DSM-u, a ne ih staviti u Vladu, a ne dao dragi Bog, u ministarstvo kulture ili obrazovanja gdje će indoktrinirati djecu koja su idealno tijesto za mijesiti i oblikovati u nikad odrasle debile koji vide seksizam i u klima uređajima.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Idemo dalje jako.
  • Dalmatinec
    576
    Kao prvo, Đavlu je prva u planu ona da uvjeri čovjeka kako on ne postoji. Vidim, na tom si tragu.

    Kao drugo, ne radi se o popisu zabranjenih boja nego kombinaciji istih, a ta je, vidi čuda, baš ona sa zastave tzv. ponosa. (ponos, oholost je osnova svih grijeha i nisu izabrali slučajno baš 'ponos' jer je ponos učinio anđele demonima i zna ekipa u što je igra).

    Treće, pa IKEA doslovno promovira LGBT propagandu (Učinimo da se LGBT+ osobe osjećaju kao kod kuće) i sad se ti praviš pametan drugima, što, spočitavati paranoju? Je li to pošteno? Ne baš.
  • GaijiZG
    583

    Zla je namjera nametati da ako je netko protiv Obuljen, da je za korupciju. Osobno sam glasao za DP, i većina koje znam da su glasali za DP i Most ne žele da idu sa HDZom, jednostavno Penava, Radić i Grmoja su u svojim high castles i out of touch sa narodom, iako ne koliko i Plenky. Al ne kuže da neće izgubit glasače ak odu sa Zokijem.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Tko nameće što? Nisam mislio da su za korupciju, al da im je korupcija na listi prioriteta dosta nisko. Možda birači DP-a ne žele da DP ide s HDZ-om, al čini se da će ići.
  • Dalmatinec
    576
    Treba zabraniti postizborne koalicije i to je to. Svojevremeno je na tu temu ekipa Narod odlučuje pokušala skupiti potpise za raspisivanje referenduma, ali je Lovro Kuščević odradio svoje.
  • serbus
    3.5k
    Pa pišemo na mjestu smo gdje je sport najbitniji a meni kod te lgbt ekipe najviše na onu stvar ide dozvola u sve više sportova da se muški natječu sa ženama ma koliko god ih ispikali sa inekcijama uvijek će imati muški dna u sebi... Zašto se tu na silu guraju u žensku kategoriju ako spol nije bitan ? Neka naprave svoju lgbt kategoriju pa tko želi neka gleda.

    Tako da tradicija uvijek prije lgbt.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Admini, možda da se promijeni naziv teme?
  • GaijiZG
    583

    Pa šta ne kenjaš onda Možemo i SDPu kad pričaju o lgbt pravima itd? Čini se da je njima to prioritet broj jedan, evo uništavaju sustavno promet u Zagrebu.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Pa šta ne kenjaš onda Možemo i SDPu kad pričaju o lgbt pravima itd? Čini se da je njima to prioritet broj jedan, evo uništavaju sustavno promet u Zagrebu.GaijiZG

    Kak ti znaš da ja ne kenjam? Smanji malo doživljaj.
  • Dalmatinec
    576
    Zašto? Tema je Izbori u Hrvatskoj i komentiramo političke opcije i njihove programe i moguće koalicije tih programa i koliko su oni spojivi ili nespojivi. Imaš kao 4. opciju (Možemo), ali i drugu (Rijeke pravde), a ni HDZ nije po tome bolji, koje guraju rodnu ideologiju u sve pore društva, što politički što parapolitički. Tu Možemo prednjači jer i jesu formirani od LGBTQ aktivista. Sad bi ti mijenjao temu?

    Nekome je primarna borba protiv korupcije (nevjerojatno važna tema), nekome rodna ideologija iako su i ovi zadnji korumpirani do zla boga. Primjer, afričkim zemljama uvjetuju prihvaćanje LGBTQ+ ideologije ukoliko žele financijsku pomoć, a slična je preraspodjela i proračunskog novca medijima u Hrvatskoj di često sami sebi isplaćuju izdašne svote novca gdje u Vijeću za elektroničke medije (VEM) sjede bliski prijatelji šefova udruga.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Drago mi je da si se našao u mojoj objavi. :up:
  • Kruno
    134
    Moram priznat da me Mislav odusevio sa novom objavom. Najbolje rijesenje kaze novi Izbori i da suverenisti idu zajedno.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Moram priznati da mi je komično koliko se SDP bavi Plenkovićevom karijerom, više nego on sam. Stalno govore o tome da on ide u Bruxelles, kao da to žele da bi im sve bilo lakše valjda.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.