• Crni86
    1.1k
    Protiv varazdina bi volio vidjeti iducih 11:

    Neva- Max,KTC, Perkovic- Spika, Bati,Sucic, Vidovic/ademi, Ogi - Kulen, Petkovic

    Svakako bi bilo dobro sacuvati rileta i misica koji imaju po dva zuta kartona, a slijede nam loksa i rijeka, mozda i dvije najkljucnije tekme u sezoni. Intrigira me veza Sucic, Bati i Rog, kada se Rog u potpunosti oporavi. Trkacki mi taj trojac izgleda bas mocno. Kulen je tu svakako prije brode jer uzivam gledati dinamo kako visoko pritisce, kako svaka neka duga lopta tjera Kuleta u sprint i naganjanje protivnicikih igraca. Vidovic je podignuo formu i po meni bi on i dalje bio najopasniji u sredini (a ne na krilu), pogotovo u ovoj formaciji gdje se veznjaci ubacuju iza leđa petku, a drugog stopera veze Kule. Tu imam osjecaj da bi Vidovic mogao eksplodirati. Isto tako vrijeme je da Ogiwara dobi postenu priliku, mislim da je ovo sjajna tekma za njega.

    Idealna prilika za dodatno prosiriti roster raspoloženih igrača za samu završnicu jer svaku iduću tekmu ce nam mozda trebati nekakav joker s klupe koji ce promjeniti tijek igre.
  • rioda
    2.5k
    Ogiwara-Vidović bi mogla biti dobra kombinacija na lijevoj strani u ovakvim HNL tekmama. Vidović se ionako često zabija u sredinu na desnu nogu, a Ogiwari treba prostora na krilu za centaršut. Ovako na prvu mi se čini da bi napadački mogli dobro funkcionirati
  • Laugreano
    1.3k
    Ljude treba educirati, a ne izbacivati sa tribine. Jednom je vec bila situacija "bolje 100 pravih, nego 5000 indijanaca." Pa je brojka pocela naglo padati. Doduše i zbog drugih stvari.
  • Kepec
    4.8k
    Preko 1500 karata prodano prvi dan samo online, Zona na FB: ulaznice za Varaždin idu solidno. :rofl:
    Nestvarno mi je pročitati tako nešto, ali da nakon zadnjih par utakmica gdje je prodaja išla još luđe je ovo sada "solidna" brojka.
    Sjećam se 12. mjeseca 2019., piše na internetu 1471 gledatelj na Maksimiru protiv istog ovog Varaždina. Nebitno kaj je kraj sezone, euforija, hype kako god, ovo je baš čudesno.
  • hardek
    1.4k
    Ja opet očekujem Brodića u napadu kao i protiv Istre, a vrlo vjerovatno i Špikića umjesto Kaneka ako bude spreman. Također očekujem Bulata umjesto Sučića.

    Mišić mislim da će nastavit igrat svaku pa ako bog da izdrži što duže bez tog 3. žutog, a za Ristovskog isto očekujem da će igrati pa i ako dobije žuti vraća se RPG ionako.

    Također, nadam se da će u budućnosti Hoxhine minute pripasti Ogiwari jer Arber je kriminalan, a Ogi je pokazao da zna igrat nogomet.
  • Paggini
    6.9k
    Nadam se Ogiwari u bilo kakvoj ulozi, bilo kao bek ili jos ludje - kao krilo.

    Samo daj da ga vidim, jer ovo što je pokazao je imalo obrambenih manjkavosti (Loksa na Kranjči), ali je naprijed izgledao kao azijski pastuh.

    A i Perkan malo da se odmori ili malo uigra na sredisnjem obrambenom.
  • obelix
    85
    Ovo prvenstvo nam je stvarno postalo kao da smo u nekom kup natjecanju. Nemamo pravo na kiks...ako uspijemo ovo izgurati sa svih 7 pobjeda do kraja (Rijeka primila 1 gol u 10 tekmi, Brodić penal u 95.oj, tesko ce kiksat osim protiv nas ili mozda Kranjča/Pampas) mislim da ce biti upisano u povijest značajno kao i proljeće '82.osobito jer su tu još utkani i izbori 10.ožujka
  • Droljo
    5.1k
    Obavezno brodića sutra od prve. Pa ko će kome ako ne svoj svome :lol:
  • Cagica111
    23
    baš to…kratko jasno
    Al izgleda da ovi ne smiju bez klinaca na tekmu jer jedino ih tako zene pustaju
  • Jos-Optimus
    286
    A ti si neki frajer veliki, jel? Gledaj tekmu, navijaj, a druge pusti da si sami organiziraju život, veliki jaki frajeru #seremise
    Više ne smiješ ni ostati doma s djecom da te dušebrižnici ne obilježe
  • Eduardo
    17.6k
    Ajd se vratite komentiranju tekme i smirite tenzije. Dosta je offtopičarenja na temi.
  • Cagica111
    23
    slazem se…neki ne podnose zajebanciju pa krenu sa nacinom zivota, organiziranjem obitelji …itd
    Ljudi opustite se i tko moze nek ide na utakmicu
    Ajmo plavi
  • don
    1.8k
    samo je RPG out za sutrasnju tekmu.
  • dinamo u srcu
    1.3k
    Sutra očekujem pobjedu, nadam se laganoj.

    Imamo jako dobar raspored do tekme sa Rijekom, taman da uhvatimo pobjednički niz pa na Rujevici ić na pobjedu a ako bude i nerješeno bio bih zadovoljan jer jedan kiks Rijeke i sve ostale naše pobjede i mi smo prvaci.

    Vjerujem da ćemo na kraju slavit duplu krunu!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.