• deda
    45.2k
    Mislim da je sve jasnije što sam sumnjao od prvog trenutka. Čista praona love, ništa drugo.
  • Eduardo
    28.9k
    Ta Istra je mamac za 'baksuze', da se blago izrazim.
  • vjeko1701
    24.3k
    okej, ovdje grad rijeka financira iz pozicije suvlasnika kluba. al općenito to je besmisleno popraćeno onom plačnom mantrom "maknimo djecu s ulice".

samo što se onda jasno zna, dajemo novce da bi poduzetnik zaradio više, na temelju toga platio više poreza te vratio u proračun veći iznos u odnosu na uloženo.
    Kwedi

Pa upravo na to mislim, em su suvlasnici em imaju velike koristi od nogometnog kluba koji ujedno nosi i ime grada. Te floskule oko djece i ulice su samo mantra da se razni nazivisti skinu s grbace.
  • Eduardo
    28.9k
    10.55 - SLUŽBENO! Zaprešićki Inter otpustio je trenera Samira Toplaka. Bivši nogometaš i sad već bivši trener bio je najdugovječniji šef struke u HNL-u, a na klupi Diva iz Zaprešića proveo je više od pet i pol godina.

:scream: nemrem belivit
  • deda
    45.2k
    Treba spomenuti da klupu Zaprešićana preuzima Željko Petrović, bivši nogometaš Dinama.
  • Neki tip
    21.3k
    pisalo je jutros u SN da će se to vjerojatno dogoditi.. djelovao je dosta smireno i pomireno s tim, uz očekivanje isplate dugovanja, naravno.
    Ma sigurno je i kod njega već došlo do zasićenja i umora.
    Naći će on bolji angažman dosta brzo, a mislim da ga i zaslužuje.
  • Eduardo
    28.9k
    A klub preuzima menadžer Komnena Andrića?
  • deda
    45.2k
    Tako piše u SN. U ponedjeljak će biti press pa ćemo znati više.
  • Krizy
    71.3k
    TRANSFERI 1.HNL 2020.:

DINAMO:

Došli: Ćuže (Istra 1961 - kraj posudbe), Moharrami (Lokomotiva - kraj posudbe), Soldo (KuPs - kraj posudbe)

Otišli: Lešković (Lokomotiva - posudba), Pinto (Famalicao - posudba), Horkaš (Zrinjski - posudba), Šitum (Kayserispor)

HAJDUK

Došli:

Otišli: Svatok (Dnipro), Duka (Istra), Beširović (Mezőkövesd-Zsóry SE - posudba)

OSIJEK

Došli: Grezda (Rangers)

Otišli: Dugandžić (Botosani)

RIJEKA

Došli: Čeliković (Zrinjski - kraj posudbe)

Otišli: Župarić (Portland Timbers), Punčec (Kansas City), Kvržić (Kayserispor)

GORICA

Došli: Golubickas (Dainava)

Otišli: Marina (Sabah FK)

LOKOMOTIVA

Došli: Čeliković (Inter), Lešković (Dinamo), Jurić (Dugopolje - kraj posudbe), Vojković (-)

Otišli: Drožđek (Varaždin - posudba), Arežina (Tuzla City), Vliet (?), Assane (Varaždin - posudba), Moharrami (Dinamo - kraj posudbe), Rožman (Kustošija - posudba), Bermanec (Kustošija - posudba), Karoglan (C.Zmijavci - posudba)

SLAVEN BELUPO

Došli: Kamber (Grasshoppers), Lovren (Düsseldorf)

Otišli: Martinaga (Aluminij), Puclin (-), Myeong-Ko (-)

ISTRA 1961

Došli: Duka (Hajduk)

Otišli: Ćuže (Dinamo - kraj posudbe)

INTER ZAPREŠIĆ

Došli: Željko Petrović (trener)

Otišli: Samir Toplak (trener), Čeliković (Lokomotiva)

VARAŽDIN

Došli: Drožđek (Lokomotiva - posudba), Assane (Lokomotiva - posudba)

Otišli: Lisakovich (Soligorsk) , Adžić (Budućnost P), Miličević (-)
  • Dino
    5.3k
    Lokomotiva se raspistoljila posudbama
  • Navijač Dinama
    12.1k
    Posto je tema HNL pa onda..
    Meni je recimo vise Osijek dorastao protivnik Dinamu nego hajduk(pobjedili jesu i to na čistu srecu i pokuse Bjelice i nerijesenu ali sa nakom igrom ne mogu Lokomotivu i ostale lijeve ekipe )

Rijeka(koja je ove sezone bila malte ne ekipa za skupljat gol razliku)
  • cron1ck
    2.3k
    Prva utakmica s VAR tehnologijom u HNLu odigrati ce se Zaprešiću, Inter i Istra 31.1. u 18h.

Znaci počinje, mislim da nas očekuje cirkus samo takav.
  • Navijač Dinama
    12.1k
    a još veći cirkus jer će VARom upravljat Bruno Marić.....
  • reziser
    8.2k

bruno maric je bio instruktor VARA, pa neće on biti VAR sudac na svakoj utakmici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet