• miro
    3.1k
    Nije u tome stvar, nego @Purger kužiš od sljedeće godine nema više milijuna za Drmu. A vi, kako te?
  • Purger
    360
    Livaja barem igra i zabija, Drmić repa i crta
  • miro
    3.1k
    igra kolo s Cecom po Grčkoj
  • Juznjak
    3k

    Drma 3 gola u kupu, Livaja 2 :cool:
  • dBK
    53
    Mislio sam ovo i davno prije napisat, ali nisam htio "pretenciozno nastupat"...
    To je točno modus operandi, a ispričali su mi ljudi koji su aktivni u dubrovačkim vaterpolo krugovima.
    Taj Lukša je u VK Jug, koji je bio u laganom padu, dolaskom na mjesto predsjednika napravio identičnu stvar, koja mu je u tom slučaju prošla...naravno, pričamo o sportu u kojem si, kako su neki ovdje točno i spominjali, sa 1-1.5 milijun EUR gotovo sigurno prvak Europe...i uspio je to. Međutim, odmah nakon toga je bila ostavka, a ostala je doslovno spaljena zemlja, vaditi će se još godinama...boli me kurac za ovu gamad dole, ali slijedom gore navedenog i nekog zdravog razuma po pitanju preispitivanja financijskih zakonitosti...ne mogu si pomoći da jedva dočekam KAOS koji slijedi...kako vas je već dosta reklo, VELIKE KOKICE I "GUŠTANJE":wink:
  • The Undertaker
    4k
    Dobro, ali to je opet jedan vid sponzorstva samo što ide mimo kluba.
  • bbb medimurje
    2.9k
    sjetimo se blazicka i svega kaj je bilo dok je on komentiral utakmice dinama (s pravom) ali vidimo da nigdje u medijima i društvenim mrezama nema nista o sapitu iako je urednik sporta na nacionalnoj televiziji
  • Boycie
    436
    Pa Livaja je dobio zemlju dole. Plus kaj je najbliza info da ima 1.4mil od ove sezone. I % od dresova, gdje je grdu lovu dobio.

    https://infobiz.fina.hr/tvrtka/marko-livaja-nogometas/MBO-80593445
  • emilperska
    3k

    Je, ali na nelegalan nacin gdje je drzava ostecene za poreze, u najmanju ruku. Jer da to ide preko kluba, platio bi se PDV na vecinu tog ili se recimo zaobisao financijski fair play kao kod Neymara koji je dio ugovora primao kao maneken drzave Qatar ili cega vec.
  • emilperska
    3k

    To je on kao obrtnik prijavljen, svi nogometasi rade tak. Njih klub isplacuje preko ugovora na njihov obrt. Po ovom je uprihodio 1,62 mil u 2022. A Hajduk je na place igraca u 2022. potrosio 9,5 cca. Znaci cca 17% budzeta placa za igrace ode na Livaju po javnim podacima, odnosno onome sto je knjizeno.

    P.S. vjv je prek infobiza prvi pregled free jer kad nekog drugog igraca ubacim unutra, samo mi baca opcenite podatke hahaha
  • Simba
    17
    Ma jasno ko dan je bilo davnih dana da ta njihova politika vodi u propast. Svake godine gomilaju gubitke, al to je kao "knjigovodstveno". Zapravo rade super pa prodaju klinca od 16 godina da prežive jer nemaju koga drugoga. A onda još kao šlag na tortu za kraj ove sezone dovedu par skupih na posudbu. Isplatilo se, nema šta. Lukša sve stavio na crveno, a kuglica stala na crno. Jbg, rulet. Iako, da su nekim čudom i bili prvaci situacija bi bila ista jer u Europi bi bila mauna.
  • emilperska
    3k

    Jedan veliki veliki balon..
    Kao i Jugoslavija nekad :cool:
  • Mali Zeus
    9.4k
    Dobar je Šapit, on je za demokraciju, ali ne da svatko priča tko šta hoće.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Znaci strani suci su bili zato sto je Brbic kmecao iz pozadine?

    Screenshot-20240410-091106-Chrome.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.