uvjeravati da se marketing isplati. — Jos-Optimus
Ne znači pri tom da je to potpuno bačen novac — The Undertaker
Ne isplati se svaki marketing. Za dobar marketing treba imati i dobru edukaciju, a u Hrvatskoj je to rijetkost — superhik
Ja sam mojim primitivnim shvaćanjem marketinga rezoniram da će plaćanje oglasa biti isplativ potez ako Luka dođe u Dinamo. Ako ne dođe onda neće. Ne znači pri tom da je to potpuno bačen novac jer ima i sekundarnih efekata. — The Undertaker
logična pretpostavka da pričamo o dobrom marketingu. T — Jos-Optimus
Baš te je prenijelo stari, ne vjerujem da je svrha ove teme da bi mi tebe trebali u 21. stoljeću uvjeravati da se marketing isplati.Ako nešto ne razumiješ - ne znači da ne valja. — Jos-Optimus
Imam pametnijeg posla nego pregledavati financijska izvješća klubova, bavim se marketingom — Jos-Optimus
Sasvim je pogrešno Dinamo smatrati "kompanijom" za koju vrijede nekakve standardne šprance oglašavanja. — Mali dioničar
Svatko tko se iole bavi marketingom će ti se na ovo nasmijati i neće uopće gubiti vrijeme raspravljajući s tobom. Da bih uopće pokušao shvatiti što želiš reći zanimaju me dvije stvari koje nisi objasnio nego si samo izbacio teze bez argumenata:
1) Zašto je pogrešno smatrati Dinamo "kompanijom"? Što je za tebe "kompanija"?
2) Što ti smatraš "nekakvim standardnim šprancama oglašavanja"?
seconds ago — Mathiasovi Chageri
Man City - 713 - 21
Man Utd - 648 - 10
Liverpool - 594 - 12
Tottenham 550 - 9
Chelsea - 481 - 19
Arsenal - 460 - 9,5 — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.