• ZGWest
    530
    Bit ce duga noc u Mostaru.

    IMG-0928.jpg
  • Doktor Kunić
    2.4k
    Braćo drž'te se!
  • Bosna86
    11.5k
    Ajmo lagano privesti kraju komentiranje ovog događaja…
  • Bosskovitz
    7.3k
    Jel ima neki primjer grupe u okruženju (izuzev Talijana) koja je izgubila udarni trans i ugasila se zbog toga? Sad baš razmišljam i ne mogu se sjetiti ni jedne.
  • bbb medimurje
    2.9k
    A zakaj bi se morali ugasiti? Ne kuzim
    Najedanput ce prestati navijati za voljeni klub i prestati ici na utakmici ili to znaci da nece vise biti organiziranog navijanja?
  • miro
    3.1k
    mislim da si se tu neki austrijanci spominjali, samo se ne mogu sjetit koji točno

    Btw...nije ni meni jasno zašto bi se Ultrasi ugasili ako su ovi na prepad napali jednog dečka
  • don
    1.3k
    to je navijacki kodeks, kada ti padne udarni trans grupa ti se po kodeksu mora ugasit.. tako su nedavno delije "uzele"udarnu krpu BH Legiona (navijacka grupa koja pratih bih reprezentaciju) i oni su se ugasili i vise ne postoje.
  • luka modic
    608
    Bez obzira na sve mislim da ako ti padne citava ograda da je to gašenje grupe
  • Bosskovitz
    7.3k
    Najedanput ce prestati navijati za voljeni klub i prestati ici na utakmici ili to znaci da nece vise biti organiziranog navijanja?bbb medimurje

    Presutrojiš se, novo ime, novi simboli, suziš-proširiš članstvo i ponovno se dokazuješ od početka. Naravno da nećeš prestati odlaziti na utakmice ili navijati za klub, ali ime tvoje grupe i njezini simboli odlaze u povijest. Tamo gdje je to nastalo je cijela stvar malo kompliciranija jer nije da jedna grupa drži cijelu tribinu nego se radi o više grupa, ali u ovom slučaju sve i da se ugase to ne znači da će Zrinjski ostati bez navijačke skupine.

    No i tu postoji puno prostora za interpretaciju je li trans pao fer ili nije, da ne pričamo kako baš udarni zapravo nije ni pao pa se mogu izvlačiti na to. Sve u svemu, dosta neozbiljno za takvu grupu ako su istinite ove priče, brzo će se morati javiti.
  • Tradicija bunta
    5.5k
    A di pise taj kodeks? Ima li ga u pdf-u negdje?
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Odrasle osobe su iznajmile kombi i obukle se u molere, nakon toga su pratili u kojoj smjeni rade roditelji dečka koji nosi u svoj stan transparente i kada mu nije bilo roditelja napali su ga i oteli mu transparente.

    Ovi drugi kojima su uzeli krpe se moraju ugasiti jer je tobože ogromna sramota za njih što su ovi prvi (moleri) uzeli jednom dečku nekoliko krpa dok su mu roditelji bili na poslu.

    Ne znam za vas ali meni je sve ovo tako komično, infantilno i ne mogu vjerovati čime se bave punoljetne poslovno sposobne osobe koje imaju pravo glasa na izborima. Unbelievable!
  • Riot
    1.7k
    Ja ne znam zašto ljudi koji nisu dio nečega i očito nemaju pojma o tome imaju potrebu davat neka svoja mišljenja i tumačenja. Počet ću i ja ko onaj šmokljan majki komentirat šminku i šampone a nit se šminkam nit znam kurca o šminci
  • GaijiZG
    581

    Jel ti kaj su se prerušili u molere misle da su neke face iz Guy Ritchie filma? Mislim hvata me susramlje čitajuč sve ovo, ajd da su na šake uzeli, al ove filmske fore... dječja posla.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.