• DiddyGuela
    857
    Definitivno kvalitetan mladi igrac koji ima jos dosta prostora za napredak a takvi igraci kostaju i traze vrijeme odnosno priliku.

    Prije bi za njega dao 4M nego za Arbera ili Kaneka 1M.
  • Zagi
    4.9k
    Definitivno kvalitetan mladi igrac koji ima jos dosta prostora za napredak a takvi igraci kostaju i traze vrijeme odnosno priliku.DiddyGuela

    Ok ali gdje će igrati? Odnosno tko neće?
    To je kao kada ekipa kaže da bi svi najbolji talenti trebali igrati u našem omladinskom pogonu , a ne da ih preplačujemo iz Lokse. Ok, jasno ali kako?

    Recimo staviš Stojkovića i Rukavinu na lijevo krilo.
    U neku funkciju u sredini : Baturina ,Sučić, Vidović , Vrbančić, uskoro onaj mali Šunta. Pa si iz Lokse pikneš Šotićeka , Krivaka, Canjugu. Vratiš Čaića, treba mjesta i Paviću.
    Ovak na brzinu 12 igrača za 5-6 pozicija, a i to navučeno.

    Sve su to kvalitetni mladi igrači koji traže vrijeme i priliku.
  • DiddyGuela
    857


    Ocekujem da ce Baturina napraviti transfer ovog ljeta. I tu bi onda racunao na Vidovica,Stojkovica i eventualno Vrbu.

    PS ne kazem da bi volio da nas Bati uskoro napusti...samo kazem da je to vrlo realno.
  • Zagi
    4.9k
    Jer za pola ovih ostalih nikad nisi ni čuo. Sve 5.

    Nije to tak trivijalno.
  • DiddyGuela
    857


    Nisam cuo za Šunta i Pavica.

    Sucic je def. vezni odnosno nije izravna konkurencija Vidovicu.
    Soticek krilo, Canjuga isto... osim toga nedovoljno dobri za Dinamo.
    Krivak ne igra zadnjih mjesec dana...
    Uglavnom seres da nije u tebi.
  • Banana 2
    397
    Ne vjerujem da prodajemo Baturinu ako izborimo LP. To bi bilo suludo. Bati je igrač kojeg tržišno ne možemo nadomjestiti, prodaje najvažnijih igrača nam nisu nužne sa novcima od LP, a u konačnici će mu i cijena narasti kroz dobre nastupe u toj LP.

    Sa novcima od LP i prodaje viška iz rostera ćemo imati dovoljno za sve što nam treba.
  • Orc123
    5k
    Govorimo o 4mil eura za igraca koji ne radi razliku! Npr. Za roga smo dali 5 ali je odmah prve godine zaradio transfer od 15mil eura, a, Vidovic se nije izborio ni za prvih 11.....bio bi to 3. Transfer po visini a mozete se uvjeriti kako je prosao 2. U liku i djelu Sutala....kupnjom vidovica za 4mil eura spičkali bi cijeli budzet za pojacanja a nije igrac za prvih 11! Gdje bi on to trebao igrati u Dinamu kojeg zelimo sljedece sezone gledat u LP? Koja pozicija? 4mil eura za rotacijskog igraca? Ak bi tak dugorocno poslovali propali bi ko Grcka.....nek ga daju na jos jednu posudbu ili za pola trazenog iznosa....tko bi njega sad kupio za 4mil eura? Kome bi ga Bayern prodao?
  • Dudu 9
    141
    Pa nitko ni ne govori da ga se treba otkupiti za 4 milijuna eura.
    Realno je da se cijna spusti.
  • Orc123
    5k
    pitanje je, jel je realno!? Tu se samo Bayern pita. Oni se mogu napraviti i grbavi....Vidovic nema kaj radit na krilu. U 352 moze igrat Petkovu poziciju ali ja bi 100 puta rađe da Petko ostane, a u 433 sto cemo sigurno i dalje igrati moze igrat poziciju 10ke iako je igrao 2 tekme tu poziciju i nije odusevio. U 433 krilo moze u hnl protiv slabijih ali za Europu nema sta na krilu traziti jer nema defenzivu, uostalom to je bilo i vidljivo na jesen. Isto tak je i mlad i igrat ce promjenjivo kao u do sad, za 4mil eura dovedes gotovog igraca. I ja bi volio da ostane ali ne vrijedi te novce a jos k tome imamo Stojkovica i vjerojatno Kacavendu, a tu ce biti i Vrbancic ili vec ove ili sigurno sljedece sezone. Sve ovisi dal se moze s Bayernom ispregovarat povoljnija trampa...
  • DiddyGuela
    857
    Realno vrijedi on te novce, 3-4M za U21 reprezentativca sa pozadinom akademije Bayerna pa cak i par nastupa za seniore... prema danasnjim ciframa, realno je da njegov potencijal vrijedi između 3 i 4M eura.

    Druga stvar je sto mi ocito te novce nemamo pa na kraju ispadne... daj Arbera i Kaneka za milju, bolje nesta nego nista.
  • Dudu 9
    141
    On Bayernu ne treba, lakše im je ostaviti ga nama nego tražiti mu ponovno posudbu.
    Nemaju se što praviti grbavi, nisu to Šikić i Miško pa da im je cilj izmusti nas. Imaju oni većih briga od toga za koliko će prodati Vidovića.

    Što se tiče mjesta u ekipi, ja ga vidim kao zamjenu za Baturinu, ako ovaj ode.
    Stojković će najvjerojatnije igrati na krilu, a Vrbančić je još zelen iako je talentiraniji.
  • Banana 2
    397
    Bayern je uvijek visoko rejtao Vidovića. Možda se nešto u međuvremenu promijenilo, ali on za njih nikada nije bio jedan od klinaca za otpis. Zato su i ugradili klauzulu.
  • Bosna86
    11.6k
    Mali je dobar, učikovit, zna igrati, mlad, može napredovati. Bit će glupost ako ga propustimo realizirati.db-izbjeglica

    Vidović ima 20 g… Sportski sektor mora procijeniti koji je njegov limit i je li ga već dostigao… Ako on može bolje od ovoga, dati 3 milje za igrača kojeg onda možeš prodati za 4-5 puta veći iznos je dobra odluka… Ako može bolje, zašto se onda dovodilo Siptara… Sljedecu sezonu ako ne prodamo Baturinu, može se dogoditi da imaš Stojkovića, Kacavendu, siptara i Vidovića a da nisi riješio problem lijevog krila jer nijedan od njih to nije, bar ne na Dinamovoj razini
  • San Lorenzo
    11.1k
    Pa nitko ni ne govori da ga se treba otkupiti za 4 milijuna eura.
    Realno je da se cijna spusti
    Dudu 9

    Ali nije realno da će ta cijena i ako bude spuštena biti drastično spuštena, ja mislim da to ne bi išlo ispod 3 milijuna.
    Idealna opcija bi bila produžetak posudbe, pa ako se Baturinu proda, aktivirati otkup...tip igrača sličan Olmu.
  • Deleted User
    0
    baturinu ćemo prodati 99.9% jer ne curi lova više na sve strane i treba zatvoriti finan. konstrukciju. u tom smislu vidim i dolazak roga, zazivanje modrića. trebamo 10ku. ok, imamo kačavendu ali i vidovića. bez ikakvih problema bih platio bayernu za vidovića, makar i kredit dizali. već sam to pisao ovdje...on zna igra nogomet, mlad je, gleda na gol, direktan je, može u nuždi i na krilo, hrvat je. što bi više htjeli ? netko je gore napisao da ćemo potrošiti te novce za 2-3 igrača upitne kvalitete i pitanje što ćemo napraviti. po meni 1 kroz 1 investicija.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.