• Tom vg
    963
    Bomba, možda najkvalitetnije složen video do sad
  • Neron53
    276
    Hvala Bogu na pokusaju tovara preko terena. Nakon duuuuuugo godina da se dozivi i malo adrenalina. :)
  • Neron53
    276
    Jednostavno, od jada su nesto pokusali napraviti .
    I da se ne lazemo, svaki slican pokusaj bilo gdje u svijetu, od strane bilo kojih navijaca, protiv ovoliko pandura , unaprijed je osudjen na neuspjeh.
  • über alles
    1.5k
    Pametna odluka petre.
  • Aggro
    588
    Sjecam se i ja i to jako dobro 1. 5. 2010. I sjecam se da su tovari pjevali istu pjesmu kao i jucer kad je murja upala na nas istok i kad je krenulo na nasem sjeveru. Shvacam da tu ne pisu samo navijaci, ali barem se suzdrzite od ovog dramljenja konstantnog jer ono odgaja generacije i generacije klinaca koji jedni drugima skacu po glavama radi ovakvog futranja.

    Tovari su debili, sami su si krivi za sve. Al da navijam da ih privode, tuku i kaznjavaju kao nas 1. 5., ne navijam, niti cu ikad.
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Tovari su debili, sami su si krivi za sve. Al da navijam da ih privode, tuku i kaznjavaju kao nas 1. 5., ne navijam, niti cu ikad.Aggro

    Mislim da ne postoji osoba unutar Dinamovog puka koja želi da se na nekome iživljava kao što se tad na nama iživljavalo. Ono što je bila poanta mog upisa jest da smo mi tog 1.5 postali neprijatelji države, krvoločni ološ koji je za metu svog divljanja uzeo jadnu i nemoćnu hrvatsku policiju, gdje je jedan od njih ostao bez oka, mi smo bili razlog što "normalni" ljudi ne mogu odvesti svoju djecu na utakmice, a istog dana imali smo nebrojene emisije gdje su se prikazivali prizori sa stadiona i sa ulica i raspravljalo kako se može suzbiti navijačko nasilje. Svi znamo što je bilo tad i tko je napravio cirkus tog 1.5.

    Dolazimo do polufinala Kupa od prije dva dana, zanimalo me hoće li isti tretman dobiti i "najluđi navijači na svitu", hoće li i oni biti razlog zašto normalni navijači ne dolaze na stadione, hoće li se potrošiti redovi i redovi članaka o nemilom događaju i hoće li u "prime timeu" načelnici policije, predstavnici navijača i predstavnici Vlade dolaziti na nacionalnu televiziju i raspravljati.
  • Igor VG
    41
    Ili se nisu mogli vratiti iz pressinga! Šifra: Nova TV :wink:
  • NORTE
    9k
    mi tog 1.5 postali neprijatelji države, krvoločni ološ koji je za metu svog divljanja uzeo jadnu i nemoćnu hrvatsku policijuMathiasovi Chageri
    A istina je da su oni tada 2010. ušli na tribinu, izvukli čovjeka zbog upaljene baklje i usred utakmice ga isprebijali.

    Sve zbog dvije upaljene baklje. U Splitu dan danas mogu radit šta žele.
  • mali M
    3.4k
    sve okej, normalno da nećemo da nikoga pendreče bez razloga, al kad sam vido te jade kako u panici bježe nakon što ih je samo pogledala policija prasnuo sam u smjeh. pa ono skupite se ne hrpu i kao po malo korak po korak u nazad, bar dajte privid da držite ratnički stav, a oni podvili repove i juriiiiiš natrag na tribinu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Paggini
    6k


    A kad su upali besciljno, samo da upadnu. Da su oni imali isplaniran napad na Boyse, probila bi se cijela tribina i napala, isto vrijedi i za napad na igrače. Ovako ih se probilo tih par desetaka, samo da se probiju bezveze.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.