• Mr Anderson
    5.4k
    Podrška Sergeju, povedi nas u berbu bodova i popišaj se po hejterima.Mr Anderson

    Čestitam što si si dao truda i izvukao post star nekoliko mjeseci.
  • jedan u nizu
    6.1k
    Ovo prvo poluvrijeme je dokaz kako momcad moze izgledati kada imamo brzi protok lopte.
    Konacno brza odigravanja, utrcavanja u prostor (tu je Kule odradio najveci dio), konacno Petko odigrava na krila i imaju neku kombinatoriku skupa sa Baturinom.

    Tako se lomi bunker i zatvoreni protivnik, ne cekanjem dara sa nebesa, nego progresivnom igrom.

    Nazalost nismo im utrpali jos 3 komada. Da jesmo vjerujem da bi pola Poljuda bilo prazno na pocetku drugog poluvremena, nebi bilo nereda, mi bi dosli 2 sata ranije kuci, a meni zena nebi opet srala kako mi je ovo zadnje gostovanje na Poljudu :/
  • Mr Anderson
    5.4k
    Da jesmo vjerujem da bi pola Poljuda bilo prazno na pocetku drugog poluvremena, nebi bilo neredajedan u nizu

    Jesi siguran? Možda bi već na poluvremenu utrčali u teren da smo poveli 3-4 razlike ko što smo morali.
  • jedan u nizu
    6.1k
    Drugo poluvrijeme kriticno. Ako je pogodio sa izmjenjenom formacijom, onda je trebao i procitati tijek utakmice i reagirati nesto kada se Hajduk malo prilagodio i kada su krenuli agresivnije.

    Kombinatoriku smo imali sa Petkom i Baturinom. Covjek opet izvadi Baturinu i ubije nam svu kreaciju prema naprijed. Ubaci Bulata koji se na utakmici nije pojavio od 9. mjeseca.
    Izvadi i Sucica koji odlicno lomi igru i potezima mijenja tok utakmice.

    Ostavi Špikića koji je bio nevidljiv (osim zicera kojeg je opet fulao) i Ristovskog koji ocigledno ne moze.
    Umjesto da ubaci RPGa desno, jer lijevo mze odigrati i Perkovic i Ogiwara bolje od Rileta, on ih odluci ostaviti skoro do kraja.

    Ne znam što nam je Šutalo trebao u ovoj utakmici. Smatram da mu treba dati prilike, ali ne na Poljudu kada vodiš 1-0 a protivnik stišće. Nek igra u ned protiv Istre cijelu tekmu, ali jucer nije imao što raditi na terenu,
  • Noel
    4k
    Vi zagovornici Jakirovića se hvalite kako je jučer pogodio taktiku sa dva napadača? Pa mi to na forumu pišemo i taktiku sa dva napadača zagovaramo već mjesecima kaj smo mi onda isto treneri za Dinamo? Dajte ljudi molim vas..
  • jedan u nizu
    6.1k
    Jesi siguran? Možda bi već na poluvremenu utrčali u teren da smo poveli 3-4 razlike ko što smo morali.Mr Anderson

    ma nebi, ja vjerujem da je njima bio okidač to što igrači nisu došli na raport ispred torcide na poslovično jebanje majki nakon utakmice.
    Još su bili nahajpani odd ulaska Perišića i to im je zapalilo srca.
    Da su gubili 3-0 Perišić nebi ulazio sigurno. Dio tribina bi se ispraznio i svi bi pokisli otišli doma. Ovako su im ugasili mokre snove sa debijem Perišića protiv 'mordora'
  • Dudu9
    447
    pa Jakirović je u utakmici na Poljudu promjenio formaciju i time iznenadio Hajduk, pa nebi iznenadio da je igrao mjesecima tako
  • Noel
    4k
    Pa da.. bas zato nije trener za Dinamo.
  • Oluja
    3.7k
    bolje da je bilo nereda jer je tim činom kao iz vulkana eruptirao sav njihov bijes i kompleks, navukli su na sebe bijes mnogih koji su ih do sada branili i sada su se svi našli u začaranom krugu u kojemu jedni druge napadaju i optužuju.
  • Majki2111
    2.6k
    Jučer smo igrali 3-5-2.

    Neva
    Špika Rile KTC Perković RPG
    Miška Sučić
    Baturina
    Bruno Kule

    Bulat-aturina figura za figuru

    Kule i Špika van- Hoxha i Šutalo unutra. Hoxha dolazi na mjesto Kuleta na vrh napada uz Petka. Rileta s desnog stopera stavlja na mjesto Špike koji izlazi van. Ispražnjeno mjesto Rileta popunjava Boško s klupe.


    Ogiwara i Rog unutra-Rile i Sučić van. Rog i Sučić figura za figuru. Rile van, na njegovo mjesto dolazi RPG. Desni wing back, jel. Na lijevo dolazi Ogiwara.

    3-5-2 cijelu utakmicu. Potvrdio Mićo Karoglan na konferenciji na HDTV da su ostali iznenađeni.

    Jakir drugo poluvrijeme isključivo reaktivno mijenjanje kako zatvoriti Hajduk. Na rezultat. 0-1 se piše i idemo dalje.


    Fascinantno mi je kako je Toplak rekao poslije tekme da smo igrali 4-4-2. OK možda u defanzivi.

    U napadu je to bilo 3-5-2.

    Manevar ala mitska Bjeličina Atalanta 4-0.
  • rioda
    2.6k
    Po meni prvo poluvrijeme sigurno nije bilo 3-5-2 nego 4-4-2. U drugom je bilo svega, ali pred kraj smo igrali 3-5-2 ili 5-3-2, kako god, kad su oni krenuli s dva napadača. To je moj dojam sa stadiona, moram pogledati snimku danas da još sve procesuiram u miru
  • Krizy
    36.5k
    2 pobjede na Poljudu nakon 3 i pol godine postaCaptain America

    Nakon savršenog prvog poluvremena, drugo izgledali kao da igramo protiv Reala.
    Ako ćemo na dvije utakmice gledati jel treba ostati, onda bih radije da gledamo to kako je dva puta u pola godine prosuo pobjedu od dvije razlike na Maksimiru, što se dogodilo još dva puta u 112 godina prije njega.

    Neka osvoji naslov i kup, pa se raziđemo na najbolji mogući način.
    Mi po Trenera, a Sergej punog džepa i s trofejima lakše do novoga kluba.
  • Mlađi referent
    10.7k
    Ovo jučer je slika cijelog mandata Jakirovića

    Pola dobro, pola loše. S odličnom idejom krene, poništi sve naše nedostatke, razbijemo ih. Dođe drugo poluvrijeme, i čovjek gleda kako mu momčad pada, a on ne napravi ništa ili pogorša situaciju. Ubacivanje Boška je za anale.

    Djeluje jako uplašen, ali generalno, pod hitno mora naći način kako se braniti, a da to nije mahnito nabijanje lopte i gubljenje svake strukture.
  • DiddyGuela
    951
    Ovo ce zvucati jeftino ali Jakir nema Dinamov DNA. Nije uopce stvar znanja ili neznanja, on jednostavno sebi ne moze prevesti da trenira Dinamo a ne Rijeku. Svaka cast Rijeci ali svakih 7 godina - mozda...

    Npr. Cacic je imao Dinamov DNA. On je izlazio u HNL tekmama nadigrat i razbit protivnika. Uz sve njegove tvrdoglavosti i manjkavosti, on je znao kako Dinamo mora igrati i izgledati barem u HNLu.
  • Banana 2
    453
    Npr. Cacic je imao Dinamov DNA. On je izlazio u HNL tekmama nadigrat i razbit protivnika. Uz sve njegove tvrdoglavosti i manjkavosti, on je znao kako Dinamo mora igrati i izgledati barem u HNLu.DiddyGuela

    Samo se on jako bojao Europe. Dinamu treba trener koji će i Ligu Prvaka igrati sa mudima.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.