• reziser
    8.2k
    čitam malo komentare o dovođenju tudora... :rofl:
    opet podjeljeni, i opet od toga nebude ništa, samo kaos :chin:

neće nam se približit slijedećih 10 godina :rofl:
  • deda
    45.2k
    Meni ovo djeluju kao sad ili nikad, jer ako potroše ovu garnituru stvarno ne vidim tko će im uopće želiti doći. Kadar im je smiješan, a skup za njihov budžet. Ne vidim koga uopće mogu prodati za više od 1,5 miliijuna.
  • reziser
    8.2k
    Ne vidim koga uopće mogu prodati za više od 1,5 miliijuna.deda

kuna :rofl:
  • deda
    45.2k
    Hrvatska liga ima veći prosjek gledanosti od BIH, Slovenije, Srbije, Albanije, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Bugarske, Rumunjske, Mađarske i Slovačke.
  • Dino
    5.3k
    Bolje da se ne usporedujemo s takvim ligama jer ce nam samo padat gledanost :sweat:
  • SAS1987
    20k
    Romuni imaju malo vecu gledanost i puno bolju infrastrukturu. Pogotovo mini Velodrome u Craiovi.

• deda
    45.2k
    Rumunji ima 3462, a mi 3562
  • Kwedi
    3.9k
    Realno, tovari dižu godinama prosjek inače bi bili na dnu
  • deda
    45.2k
    Svaka liga ima takav klub koji vuče. Zamisli da mi imamo 6-7 što bi trebali, cijela liga bi bila na 4000
  • deda
    45.2k
    Prva dva igrača koja su napustila HNL ove zime:
    Oleksandr Svatok (Hajduk - Dnipro-1) - odšteta 400.000
    Mario Marina (Gorica - Sabah Fc Azerbajdžan) - trener Željko Sopić - odšteta 100.000
  • Crusades
    23.6k
    Opet vrhunski posao Majstora s mora. Kupili ga za 375 tisuca, prodali za 300 tisuca. U toj okolini ni jedan igrac nemre napredovat i ostvarit neki znacajniji transfer.
  • Dino
    5.3k
    Cak bi reko da je i uspjeh prodat igraca za 300 tisuca, s obzirom da klub nema rezultata, trenera...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet