• Nolifer
    6.5k
    Već ih vidim

    stari-hajdukov-dres-slika-66162593.jpg

    :lol:
  • Bosskovitz
    7.3k
    Nije nerealno da dobiju neki oblik personalizacije, njihove brojke su jako dobre. Kategorizacija o kojoj sam ja pisao nije fiksna, to je vise segmentiranje ugovora. Od njihovih dresova i personalizacije više me zanima naš ugovor s Castoreom, kaj je u njega ukljuceno, kako izgledaju dresovi (ti dizajni bi vec trebali biti gotovi) i slicno. Gledajmo u svoj vrt da nasa trava bude zelenija.
  • Mihaljević
    7.9k
    Zar ove oznake ne radi klub, a ne Castore?
  • austrijanac
    2.6k

    u Dinamu sami ljepe, tako da će vjerojatno i na Castore.

    Sad neko može reć da je kvaliteta dresa loša i da se slabo prima.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Nemam pojma ko je Miley, vjerojatno lik koji kupuje dres. Personalizirani dres radi shop, sumnjiva mi je ona etiketa gdje je grb Newcastlea - nisam 100% al ne bi li tu trebala bit oznaka sponzora? Inace, Newcastle trenutno ima ogromne popuste na dresove..

    https://shop.nufc.co.uk/collections/23-24-mens-away-kit/products/mens-23-24-pro-away-shirt

    Ja opciju da se dodaju CL bedzevi ne vidim.. to je vjerojatno sam radio.
  • mali M
    3.3k
    Sad neko može reć da je kvaliteta dresa loša i da se slabo primaaustrijanac

    To jednostavno nije istina jer sam iz branše i ponavljam da svaki materijal može imat svoju vrstu folije koja će držat ko da nema sutra. Mislim da se što se tiče tog problema u Castoreu sa odljepljivanjem je neprilagođavanje klubova (očito) drukčijem materijalu. Sam pozovi profi firmu koja se bavi foliotiskom i prešama za tekstile i vrlo brzo će ti reć procjenu koja je folija za taj materijal najizdržljivija... Mislim da jednom profi klubu cijena folije u tim slučajevima nebi smjela igrat nikakvu ulogu... Da se razmijemo ne pričamo o milijunima, čak niti stotinama tisuća. Rekao sam već petnajst puta, uloži brate u modernu prešu i kvalitetnu foliju prilagođenu vrsti materijala i neće ti ništa otpasti. Oni valjda svi s istom folijom na pamučnu majcu, rastezljivi dres, šiltericu i zastavu...
  • javolimtebejako
    635
    ja sam isto pomislio prvo da je Miley ime navijača koji si radi dres, ali bome nije: https://www.transfermarkt.com/lewis-miley/profil/spieler/922769
  • Efes Pilsen
    6.8k
    bogami :lol: cijela personalizacija ide kroz shop. Neko je zajebo tamo, nema Castore veze s tim.. Ono sto sam primjetio kod dresova Castorea je da oznaka lige i sponzora na rukavu dode u standard dresu. Tako je za Sevillu, za Newcastle vidim samo sponzora..
  • austrijanac
    2.6k


    Slazem se u potpunosti dragi s tobom.
    Ali znaš kakvi su klubovi i navijači, radije će druge optužit nego sebe...
  • Bosskovitz
    7.3k
    Naprosto ne može biti gore od ovoga kaj je Adidas radio. Kupovao sam crni dres, u Areni u potrebnoj veličini nisam uspio pronaći niti jedan kojemu je grb na prsima u ispravnom poravnanju prema logu Adidasa. Evo recimo dres s utakmice protiv PAOK-a, grb je još malo pa element kragne:

    417532619_967342618093464_6557830609631858472_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=BXWQ5ygHVdsAX-J2pXk&_nc_ht=scontent.fzag5-1.fna&oh=00_AfA4iS7RDh5HVlFdbjJnL7BpFvCj39oUkMWaZkYmmxJs8Q&oe=65FD6D71

    Kome nije jasno o čemu pričam, žuta i crvena linija trebale bi biti u ravnini. Teško je očekivati da će baš biti u savršenoj ravnini, ali ovo je već suludo:

    temp-Image-VN9eu-H.avif

    Znam da će neki sada reći "a i ti si picajzla", al jbg jesam. Adidasov nogometni dres u maloprodaji košta oko 30€, ovaj košta 90€ zbog tog grba na sebi i za 200% premiuma očekujem da to bude dobro izvedeno, a ne da se ne usudim naručivati dres iz webshopa.
  • Jaro
    5.4k
    Nisi picajzla - ovo je šlamperaj čisti i omalovažavanje brenda koji predstavlja (ne pričam o adidasu) - tko god je radio - odradio je svoj posao ko i Yakirovic svoj - -nikako - pedala!
  • Mihaljević
    7.9k
    Lijepi dres i detalji, ali da Irci stvarno moraju imati sponzore na NACIONALNOM dresu, bespotrebno.
  • Oluja
    3.6k
    Sviđa mi se što Irci imaju šivani grb. Nadam se da ćemo ga i mi imati.
  • Bosskovitz
    7.3k


    Irci imaju jednu od najbizarnijih praksi - dres se reklamira i prodaje s reklamom, ali nikada ne igraju u dresu s tom reklamom jer im pravila UEFA-e i FIFA-e to brane. Jedno vrijeme su bili bez sponzora, sad su ga opet vratili.

    Sviđa mi se što Irci imaju šivani grb. Nadam se da ćemo ga i mi imati.Oluja

    I meni, a nisu ni jedini. Znači očito je moguće to dogovoriti s Castoreom.
  • Bosskovitz
    7.3k
    Kad smo kod tradicija i tko dizajnira kakve dresove, Njemačka nakon 70 godina (!) od 2027. više neće igrati u Adidasovim dresovima, potpisali su sedmogodišnji ugovor s Nikeom. Vjerojatno najznačajniji gubitak Adidasa, njihova domaća repka je sinonim za njih.

    https://theathletic.com/5359648/2024/03/21/germany-nike-adidas-kit/

    Adidasu od top 15-ak repki ostaju još samo Argentina, Španjolska, Japan, Meksiko i Belgija, dok Nike ima Englesku, Francusku, Nizozemsku, Hrvatsku, Brazil, SAD, Južnu Koreju i Portugal, a Puma Italiju i Urugvaj.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.