• kibic
    991
    Ne, ma vrištim još uvijek na sve Pervanove sinkronizacije. Ak ništ ovi debili su me sam podsjetili na njih.

    Usput, kakva je to nutricionistica koja uspije bogu baluna dat da cuga do jutra i pustit ga da se futra do mile volje. Možda joj je to sudac u facu stresel kao prigovor na njen posel.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Postoje fotke di Perišić udara loptu s fino istegnutom nogom. E sad možda mu natekne poslije toga. :D Istina je negdje u sredini, u svakom slučaju sigurno još mjesec dana neće nastupati, a bilo bi po njega pogubno da žuri nastupiti za Hajduk i tak si sjebe potencijalno Euro.
  • kibic
    991
    E sad možda mu natekne poslije toga.Mali Zeus

    Ok :rofl:
  • mali M
    3.3k
    ma kakva komedija... ona je metar iza njega, a on lijevom rukom nasrće (vjerojatno se baca unatrag) dok čineći piruetu u zraku unosi joj se u lice dok sa nogama već izlazi kroz vrata pa je zapravo sve trajalo stotinku na snimci, ali vjerujemo da će teta nutricionistica vjerojatno zbog duševnih boli na kraju tužiti Pajača jer će se buditi vrišteći noću zbog traume u tunelu...
  • eol12
    329
    Ako je novinar ovo izmislio onda je to bas ružno. Opće pisati o nečijoj karijeri i ozbiljnoj povredi ako nisi njegov liječnik i upućen sto posto u situaciju je glupo. Perisic sigurno brza, on je takav karakter, on da je i par godina mladi i da igra bilo gdje vani opet bi forsao jer je takav tip sportaša, vjerujem da ako izgube titulu do Rujevice on će možda zadnja, dva tri kola igrati.

    A sto se tiče snimke iz tunela, vjerujem da imaju neku izmanipuliranu snimku koja ništa ne znaci, iz nekog kuta di se ne vidi glavni događaj, da se zbio napad stvarno na tu ženu, to bi se istu večer saznalo, sve bi gorjelo od natpisa, žalbi i svega. Pogotovo sto su izgubili tu utakmicu
  • kibic
    991
    Poljudski tunel više prometnih doživil neg Sv Rok.

    Ma Pajač je poznat mrzitelj dana žena i zdrave prehrane pa se sve poklopilo u tom kobnom tunelu. Kako mu je sprej ispao, optužit ga treba i za napad poluhladnim oružjem jer ga je vjerojatno išel rabit ko suzavac.
  • Eduardo
    17.2k
    Upravo se priča o Perišiću na HRT-u i njegovom oporavku. U pitanju su navodno 'alarmantne' vijesti. Izgleda da se ne radi samo o križnim ligamentima već i o ozljedi meniskusa tako da je upitan brzi oporavak. Ivo Mikuličin kaže da je skeptičan po pitanju njegova nastupa ove sezone za Hajduk, a samim time nema ništa od nastupa na Euru.
  • San Lorenzo
    11k

    Ako se Stojković ozljedio mjesec dana ranije, a prognoze su mu bile da se u puni pogon vraća tek iduće sezone, neznam na koju foru je 15 godina stariji Perišić bio programiran za povratak u ožujku/travnju.
  • Guinness
    1.9k
    nastupa ove sezone za Hajduk, a samim time nema ništa od nastupa na Euru.Eduardo

    Odlične vijesti za ostatak ligaške sezone, a loše za Euro. Iako ga iskreno i nisam računao u nekoj ozbiljnijoj ulozi na Euru nakon takve ozljede već kao posljednje zbogom, ali što je tu je.
  • Captain America
    13.3k
    Ako se Stojković ozljedio mjesec dana ranije, a prognoze su mu bile da se u puni pogon vraća tek iduće sezone, neznam na koju foru je 15 godina stariji Perišić bio programiran za povratak u ožujku/travnju.San Lorenzo

    I Stojkoviću je stradao ''samo'' križni, a Perišiću i oba meniskusa. Trebalo je mitomanit i prodati dresove, ali bojim se da je on s ozbiljnim nogometom gotov. Trebamo molit Boga da Ivanušec bude u formi za Euro.
  • Nino Bule
    11.3k
    Stojkovicu se prognoziro povratak na derbij al se ide opreznije i jos uvijek nije u kontaktu, isto tako znamo da i perisic trenira odvojeno i da nije u kontaktu, kad krene kontakt trening znat cemo koliko je daleko od igranja, zasad je samo nagađanje.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.3k
    Koliko bi bilo brutalno da Perišić opet ne odigra nijedne minute za FK Cirkus i sljedeće sezone potpiše za Al Islamabad. Pa ovi dolje bi se kolektivno roknuli
  • Krizy
    35.1k
    Milijunski transferi HNL-a po igračima iz određene države:

    15 - BiH
    9 - Albanija
    5 - Slovenija
    4 - Kosovo
    3 - Crna Gora
    3 - Brazil
    2 - Alžir
    2 - Australija
    2 - Čile
    2 - Nigerija
    2 - Portugal
    2 - Sj. Makedonija
    1 - Argentina
    1 - Austrija
    1 - Danska
    1 - Etiopija
    1 - Kamerun
    1 - Obala Bjelokosti
    1 - Poljska
    1 - Senegal
    1 - Srbija
    1 - Španjolska
    1 - Uganda
    1 - Ukrajina
  • Rex Ramae
    2.3k
    Imaš li popis igrača?
  • Mr Anderson
    5.3k
    Koji je etiopski igrač išao u miljunskom transferu?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.