• deda
    27.7k
    Gospodin Lesički se treba samo pogledati u ogledalo, a nakon toga pročitati što je napisao i prognozirao zadnjih 2-3 godine te nek to usporedi s današnjim stanjem tj. sa točnošću svojih članaka i prognoza. Onda će shvatiti zašto ništa ne vidi u ogledalu.
  • Facke
    2k
    Decki, koj se palite na Lesija? Pa covek nema pojma koj pise. Frusretan je , nema dobre informacije i pise gluposti.
    Tulke o nemu.
  • nemapredaje
    1.9k
    Sportski direktor mora biti ili stranac koji je radio u nekom klubu iz lige petica + Portugal i Nizozemska ili netko naš s internacionalnim iskustvom i poznanstvima.

    Točka.
  • Jurki
    8.5k
    Znaci u 24 sata je Buskulic napisal za Maru i Šokotu..ocito je bubnul i ostal ziv. Lesi je samo jos nadrobil svojih sranja. kaj je klasicno za njega.
  • Jurki
    8.5k
    Gospodin Lesičkideda

    Ako je on gospodin, onda sam ja buduci papa. Taj nema veze s gospodstinom.
    Obican smrad koji predugo sere po Dinamu.
  • GZomanid
    572
    Obican smrad koji predugo sere po DinamuJurki

    Nadam se da nisi, ovaj riječnik bi uzdrmao Vatikan
  • Sibirski plavac
    1.2k
    stranac koji je radio u nekom klubu iz lige peticanemapredaje

    Ovo bi bilo top. Samo pitanje koliko je realno dovesti nekog tko je bio SD npr. nekog jačeg kluba u ligi petice. Imam u glavi jednog takvog, ali mi se čini nemoguć za dovest, pogotovo ako gledamo sa financijske strane. Ne znam koliku je Jose Boto imao plaću prije dolaska u Osijek,ali ako su oni mogli takvo ime dovesti, uvjeren sam da slično može i Dinamo.
  • Sajla
    3.2k
    Sven Mislintat je slobodan ;)
  • Bruh
    888
    Koliko je vjerojatno da dovedemo nekog grka? Ipak je Zajec dolje radio za Panathinaikos pa možda zna neke ljude koji su sposobni za SD doć
  • Izet Hajrović
    831
    Imam u glavi jednog takvogSibirski plavac

    Da nije Hasan Salihamidžić?

    Ako je Osijek mogao dovesti Bota, onda možemo mi još jače ime. Onaj Mauro Leo mi se čini kao ok opcija ako je bilo kontakata, baš mi to i ne djeluje kao šuplja priča s obzirom na njegov odgovor jednom kolegi sa Zone.
  • Purger
    360
    Dogovoreno je i da će revizorska kuća napraviti dubinsku analizu financijskog stanja kluba, ugovora i članova uprave i igrača. Očekuje se da će Darko Podnar i Danijel Tomačić dobiti otkaze kao članovi Uprave, a da će Vlatka Peras ostati zbog velike otpremnine (više od pola milijuna eura).


    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/zajec-odradio-prve-poteze-u-ulozi-predsjednika-dinama/2546348.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m
  • Bruh
    888
    pol milijuna eura... bome fin ugovor za tajnicu kakav horor
  • Sibirski plavac
    1.2k
    Michael Zorc je taj na kojeg mislim. SD Borussie Dortmund od 2005. do 2022. godije. U njegovom mandatu BVB je osvojila 2 bundeslige, 3 kupa, 3 superkupa i igrala 1 finale lige prvaka. Ako se ne varam od te spomenute 2022. čovjek nigdje nije radio. Nerealan mi je jedino radi plaće. Negdje sam čini mi se vidio podatak da je u Dortmundu imao oko 2 milijuna plaću...
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Ma odletit ce ona sama kad se krene preispitivat procedura promjene place, prevrtanje svakog ugovora i potpisa.. Uostalom, ako moraju prodat nekog da pociste smece iz kluba neka to naprave bez previse razmisljanja. Iako, ima u ekipi i pravnika sigurno ce se naci rjesenje najbolje za klub.
  • Jurki
    8.5k
    nije to uopce velika placa.. kad znas da ce ti covjek napraviti posel i klub ce zaraditi 10 puta vise.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.