• SAS1987
    13.8k
    To kod Jastoga kako znaju rec? Ono je isto posebna vrsta budale ali s druge strane. Taj bi bio Mamicevac da navija za Dinamo.M94

    Neznam tko je Jastog ali je svakako budala :lol:
  • jedan u nizu
    6.7k
    I jel si ispunio sad svoje mokre snoveplavac173

    jesam, hvala ti :heart:
  • Nino Bule
    11.9k
    Svakako mvp nagrada za torcidu koja nakon gola za 1:1 i naleta hajduka radi prekid utakmice, hvala im od srca
  • Paggini
    9.7k


    I stota nagrada u nizu za najnerazgovjetnije pjevanje!
  • plavac173
    2.6k
    Znam da jesi, nisam ti ja ni prvi ni zadnji kojem se javljas i "trazis pravdu" i komentiras svakoga. Admin ima opciju za ban ako se negdje spamalo ili slicno a ne da izdvajas u sat ipo 7 postova od kojih ima nadanje da ga ne prime. :rofl:
  • bongo
    689


    Bitno da je staro i mlado bilo na nogama, i unuci i babe
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Varaždinu je falio standardni desni bek koji je dobio treći žuti protiv Dinama i najavljivali su neki hajdukovi navijači da će Brekalo silovati mladog Škaričića (juniora Hajduka) ali nije baš puno pokazao Brekalo.
  • M94
    591
    Bitno da je staro i mlado bilo na nogama, i unuci i babebongo

    Dobro su gađali golmana Varaždina tamo pri kraju. Jbg, emocije.
  • immerwieder
    1.3k
    ponašanje Jovića nakon hvatanja lopte rukom tovarskog stopera
    je za pokazivanje na seminarima, dno dna
  • NitkoBitan
    13.3k
    Danas je stadion Varazdina bio epicentar ekvivalenata Jarniju, odnosno izdajnika najplavijih krajeva Hrvatske - Medimurja, Prigorja i Zagorja.
  • bluelions
    260
    Klasika Hajduka, ponašanje igrača na terenu, guranje sudca na terenu, itd.
    Mene samo zanima kako to da Hajduk ima toliko navijača/simpatizera u Varaždinu? Grad ima sličnu udaljenost od Zagreba kao Split od Makarske.
  • San Lorenzo
    12.3k

    Tako šta nikad nisam vidio, lik je izgledao kao da ima živčani slom. :rofl:
    Moje isprike Bau, ili kako se već deklinira, što sam ga prozvao neinteligentnim, čovjek je oca baluna zadnjih pola sata pojeo i oglodao mu kosti nakon gozbe.
  • NitkoBitan
    13.3k
    Pa nisu samo Hajdukovci bili na utakmici. Osim takoder navijaca Varazdina bilo je i ljudi u Dinamovim dresovima koje ne kuzim koji k izvode.
  • Captain America
    14.8k
    Neznam tko je Jastog ali je svakako budala :lol:SAS1987

    Nije zgorega spomenuti da je Bukovac i nečasno otpušteni policajac koji je 2009. upao u škare Uskokove istrage koja je razotkrila klan iz pomorske policije koji se povezao s djelatnicima Ine. Sumnjičilo ih se da su se na području splitskog akvatorija bavili malverzacijama s gorivom za brodove, da su lažirali putne naloge te su zaplijenjenu oboritu ribu i jastoge uzimali sebi te ih potom preprodavali dalmatinskim restoranima.
    U svojim objavama Bukovac ne štedi organizaciju Našeg Hajduka ali ni predsjednika kluba Lukšu Jakobušića. Udrugu naziva "sektom", a njezine članove "koritašima" i "Orjunom". Predsjednika kluba naziva "bleferom", a u svojim istupima nerijetko se služi i negativnim epitetima i uvredama. Bukovac u svojim objavama sebe opisuje desničarem i domoljubom te nerijetko sugerira kako su se nad Hajdukom nadvile mračne sile poput "Udbe". Istovremeno, često piše hvalospjeve Zdravku Mamiću kojeg naziva "tata" i zaziva čovjeka sličnog kalibra u Hajduku.
  • bluelions
    260
    Pa nisu samo Hajdukovci bili na utakmici. Osim takoder navijaca VarazdinaNitkoBitan

    Nekako sam slabo čuo slavljenje gola Varaždina pa se činilo kao da ih nema puno
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.