• Bruh
    901
    Bolje ovo neg ona formalna priopćenja... pa nemaju oni monopol na sudačko levatstvo
  • kibic
    1k
    Apsolutno se slažem. To mi je na razini kak Hajduk još uvijek ima na svom YouTube kanalu kompilaciju sudačkih pogrešaka.

    Suci su loši i nesposobni. Ok, al izvlačit se na njih i stavljati te objave kao neki ozbiljan klub, nemre to promijenit lošu igru.
  • Mali Zeus
    9.7k
    To ne ide u onu nismo isti, bezveze se spuštati na njihovu razinu.
  • plavac173
    2.6k
    Slazem se ali svejedno nas cijelu sezonu ostecuju sa odlukama i glupo je sjediti prekrizenih ruku.. Od sluzbenog priopcenja nema nikakve koristi i tek bi onda bilo da kmecimo, ovako je to prikazano na saljiv nacin, i da, sve te odluke nas mogu kostat titule i sezone...
  • Time
    532
    Daj jebote ako itko ima ovdje utjecaj neki nek izkuka da sklone ovaj video,sram me jebote kmecimoooo u ti sluzbeni klub
  • Noel
    4k
    Ide HNSova kazna za ovo izrugivanje službenih lica na društvenim mrežama. Koji su to mozgovi smislili... ko budali šamar sjeda HNSu da nam lupi neku kaznu koji već tri sezone pokušava na silu napravit od žgadije prvake. Mogo bi se voditelj društvenih mreža posvetit treneru Jakroviću i napravit smiješan video njegovih gluposti od izjava pa do sramotnih rezultata od kad je na klupi Dinama. Idioti.
  • Nino Bule
    11.5k
    Daj se opustite malo
  • plavac173
    2.6k
    Ide HNSova kazna za ovo izrugivanje službenih lica na društvenim mrežamaNoel

    Kakva crna kazna, hajduk redovno stavlja ovakav tip videa/slika i nista im nije bilo, stavili su i prije par dana
  • superhik
    10.3k
    Slažem se da ovo nije marketing na razini službenog profila kluba. Postoje drugi načini kako se to plasira u javnost bez da se mora objaviti na službenim profilima.

    S druge strane ne slažem se da je ovo u stilu ovih sa juga pa da klub ne treba reagirati na sudačke odluke.

    Dinamo je u zadnje dvije sezone opasno oštećen od strane sudaca i o tome ne treba šutjeti.
  • Georg Koch
    3.6k
    hajduk redovno stavlja ovakav tip videa/slikaplavac173

    Ovo mi i je najzalosnije od svega, sto u mnogocemu postajemo jadni, jebeni hajduk.⁰
  • plavac173
    2.6k
    Ovo mi i je najzalosnije od svega, sto u mnogocemu postajemo jadni, jebeni hajduk.⁰
    1m
    Georg Koch

    Ne postajemo, i slazem se sa @Superhih86 da nije uopce isto tako da, sutjet ne treba, mogu nas jebat onda di stignu i kad stignu
  • kibic
    1k
    Postoje drugi načini kako se to plasira u javnost bez da se mora objaviti na službenim profilima.superhik

    Na kaj točno se misli?
  • DLD
    5
    Sad ste nasli pricat kako smo kao hajduk. A kad treba smjenit treceg trenera u sezoni (kojeg smo svi zazivali da ga dovedu) onda je sve ok.
  • Bosskovitz
    7.5k
    Da, ovo definitivno nije razina komunikacije koju bi klub trebao imati. Super je fora, odlično je napravljeno, ali ovo je nešto za Zonu ili Crne kmese i slično, ne za službeni klupski profil. Ako se planira raditi ovakve stvari, postoje načini kako da se plasiraju mimo službenih kanala, fala bogu to vani klubovi rade redovito između ostaloga i zato kaj se ovakve stvari kažnjavaju od strane ozbiljnih liga.

    Nesumnjivo je da naš social media odjel ima znanja, ima i kreative, ali mu ozbiljno fali kvalitetan menadžment i upravljanje umjesto ovakvih stihijskih stvari koje bi odlično funkcionirale u nekoj opsežnijoj strategiji, ali ovako su… ipak ispod razine Dinama.
  • Mentalni Gimnastičar
    679
    Ovome nema mjesta na službenim stranicama. Postoji HNS kroz koji bi se moralo izraziti nezadovoljstvo, na kraju krajeva podržati reformu suđenja u HNL-a. Ovime se ne postiže ništa a ispadamo kao kmečavci kojima smo se smijali.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.