• hmoody
    128
    U dvije prijateljske s njima smo glatko poraženi. Očekujem naravno drugačiju utakmicu u nedjelju u Kutiji, ali za Kup i nisam baš preoptimističan.
    Puno osciliramo u igri, recimo prvo poluvrijeme sad u Brodu prošli petak je bilo dosta negledljivo.

    Nažalost, ova ekipa me nije uvjerila da ima pobjednički mentalitet, a vjerojatno ni kvalitetu za trofej, ali kamo sreće da me razuvjere. :)
  • Pop corn
    4.9k
    Puno osciliramo u igri, recimo prvo poluvrijeme sad u Brodu prošli petak je bilo dosta negledljivo.

    Nažalost, ova ekipa me nije uvjerila da ima pobjednički mentalitet, a vjerojatno ni kvalitetu za trofej, ali kamo sreće da me razuvjere. :)
    hmoody

    Baš zato je važno biti uz klub i kad nismo u prvom ili drugom redu za trofej i pokazati ljubav prema klubu, zahvalnost za ono što je napravio i naravno - da ideja njegova živi unatoč rezultatima. Možda zvuči tovarski malo, ali tako je trenutno. Naravno, u svakoj tekmi ići na pobjedu, ali ako se zareda i tri poraza zaredom, ne dići ruke od kluba.

    Nije lako jer uz Futsal Dinamo ti sad imaš i uspješni Dinamo koji ima hype rezultata, Lige prvaka i samo je na nama da ideja kluba FD kao sastavnog dijela identiteta Dinamovaca živi i dalje se razvija i raste.


    U dvije prijateljske s njima smo glatko poraženi. Očekujem naravno drugačiju utakmicu u nedjelju u Kutiji, ali za Kup i nisam baš preoptimističan.hmoody

    Težak ždrijeb, ali za osvojiti kup moraš skinuti jedan veliki skalp, a sad je to Omiš prije FF. Ako skineš njih u jednoj utakmici, uz ispadanje Makarske i Dubrovnika, otvoren je put jako.

    U Zagrebu će to biti nešto sasvim drugo, a za to treba puna dvorana.
  • Mr Blue
    3.3k
    Naš bivši igrač, a sada igrač sljedećeg protivnika Olmissuma, Matej Horvat - Banana, najavio je utakmicu u nedjelju za klupsku stranicu:
    Matej Horvat: Neću slaviti gol iz poštovanja prema Dinamu i njegovim navijačima!
  • Mr Blue
    3.3k
    Ulaznice za utakmicu u nedjelju dostupne za kupnju putem interneta na sljedećem linku:

    Entrio.hr: Futsal Dinamo - Olmissum // Ulaznice
  • Mališan
    1.7k
    Još jedna potvrda kolko je futsal gospodski projekt i kako širi iskrenu dinamovštinu

  • Pop corn
    4.9k
    Za sve one kaj smisljaju razlog zasto ne doci na tekmu veceras jedan mali video
  • Hipo
    406
    Danas po tri boda uz prepunu kutiju, pa nisu oni novo vrijeme.
  • Guinness
    1.9k
    2 1 izgubili
  • luftwaffe
    645
    Podloga se stvarno čini čudna, igrači kao na ledu
  • nkdz
    829
    danas jako puno naših napamet dodavanja u prazno gdje nema naših igraca i jako puno neforsiranih greški, Olmissum je tvrd orah ko i sve ekipe u ovoj jakoj konkurenciji, ak ne racunamo standardno dobrog Hercega nemam pojma dal je itko imao svoj dan.

    Zasad ne djelujemo bas najbolje, treba odigrati još tri kola (Universitas gosti, Split Cibona i Uspinjaca gosti)
    pa vidjeti gdje smo.

    šteta kaj se neke navike s maksimira i ovdje događaju, ulasci do poluvremena, a danas i navijanje tek u drugom poluvremenu
  • Eduardo
    17.3k
    Ovo je sad već zabrinjavajuće, ispod očekivanja ulazak u sezonu? 8. mjesto, uz jednu pobjedu samo. Možda kad se pogleda bodovna razlika to i nije puno, -5 od trećeg, ali trenutni pogled svakako nije ugodan. U zadnja tri kola valjda nije mogao biti bolji raspored, kad je već ovakva situacija. Dobiti dvije pa će i krvna slika izgledati nešto bolje.

    Olmissum je ovom pobjedom skočio na 2. mjesto, samo -3 od Makarana.
  • nkdz
    829
    uspinjaca je otpustila Mavrovica i vidjet cemo ko ce im biti novi trener, bit ce sjebano Split i Uspinjaca ce pokusati sve da preokrenu lose rezultate i vadit ce se na nama, a universitas igra doma a dosta su tvrdi i isto nece biti lako

    neki stozerno prvi igraci nam bas i nisu u najboljoj formi, klince nemrem toliko kriviti oni tek krecu
  • Eduardo
    17.3k
    bit ce sjebano Split i Uspinjaca ce pokusati sve da preokrenu lose rezultate i vadit ce se na namankdz

    Kao i Dinamo na njima. U istim su problemima, bit će zanimljivo.
  • nkdz
    829

    bit ce zeznuto zato trebamo napuniti cibonu i doci na "gostujucu" tekmu s Uspinjacom valjda u sutinska ili opet kutiju i napraviti veci pritisak na protivnika nego kaj je to danas bilo na prvom poluvremenu kad nitko nije navijao
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.