• Praskaton
    4.4k
    Pa ga je prevara izvadila ranije za nagradu
  • Krizy
    58.3k
    100 utakmica, 12 golova, 21 asistencija, 5916'
    Domaća natjecanja 75/11/21, 4751'
    Europska natjecanja 25/1/0, 1165'

Nema on šta ići iz Dinama još, u europskim utakmicama još nije gotovo pa ništa pokazao.
    HNL je prošle sezone, kako se kaže, izdominirao. Ali ove sezone je u jako lošoj formi, baš kao i ostatak momčadi.

Ako bi mogli dobiti 20 milijuna, ja bih ga prodao. Doveo bih kao zamjenu Thomassona, koji je ispao iz prvih 11 Lensa. Već sam pisao dosta o njemu, igračina.

Kad već spominjem Thomassona, naletio sam na post u kojem sam opisao gdje su sve završili svi igrači koje sam spominjao na Zoni.
    Pa više promašaja ima naša struka od ne znam koliko ljudi, nego Zona :rofl:
    I ovdje su igrači koji su u trenutku spominja sigurno bili realni za dolazak u Dinamo, ako ne svi onda 90% njih.
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/318550
  • rioda
    8.9k
    Piše Germanijak: Martin Baturina opet se u subotu osjećao slabo, zato je izišao iz igre, kao da je na pomolu nova viroza. Često ove sezone Martina napadaju virusi, ona zadnja prehlada dobro ga je 'potrošila'.

Što je s tim dečkom? Mlad, u naponu snage, u svakodnevnom treningu, a bolestan je češće nego neka bakica u staračkom domu.
  • jedan u nizu
    13.8k

rekao sam ja, ako budem novi trener, ide mu 5% manje za virozu. Ove sezone je izgubio vec pola place izgleda
  • Noel
    12.8k

Malo pogledat ko je gospodinu manager i ko su posrednici u transferu pa će neke stvari bit jasnije..
  • Paggini
    55.2k
    Lik daj popij jebeni multivitamin ili neki kurac, dokad više ovako
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    pa ne spava debil mali. Svaku vecer oko 2 sata iza ponoci na instagramu izadje objava na houseofhighlights ili tak nekoj stranici sportskoj i prvo kaj upadne u oci martinbaturina liked this. I to tak iz veceri u vecer. Profi nogometas si, placen. Spavaj jbt. Imao je Gvardiol takvih problema pa je dobio lijepo prsten za pracenje kolicine sna i vremena kad ide lec i ustaje i kraj price. Platili smo te, placamo te, ponasaj se odgovorno. Samo kaj u Dinamu izglada ljude boli ona stvar za sve vise
  • dzg7
    411

Tko mu je menadžer ?
  • Miro Vugrinec
    9k
    Baturina je odigro za Dinamo 5916 sto je 65 utakmica cijelih. Uz to ima 12 golova i 21 asisst. 33g/a u 65 nastupa.
  • BBBaranja
    3.6k

Ako on osobno stoji iza tih lajkanja u 2 iza ponoci to je ozbiljan problem koji bi se trebao rjesiti..
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    a nije messi jos uvijek da placa nekog da mu vodi racun. Meni je to sve razumljivo. Klinac je. Al znas i sam da ti san treba i da radis u gradskoj upravi da bi mogao izdurati, a di tek on kaj nije stao sezonu i pol
  • BBBaranja
    3.6k

Nije Messi ali je krajnje neozbiljan,moze postati veliki igrac ali ako tako nastavi tesko..a ima i dobra primanja,nema vise 15 god nekakvu obavezu bi trebao imat..
    Volim i ja ostat duze budan i igrat manager il pogledat nba ali ne radim to cesto jer znam da na poslu gdje zaradujem do 1000e mjesecno ne funkcioniram sutradan kako treba.
  • Mihaljević
    13.1k
    GGXzAdUXUAA5ben?format=jpg&name=medium
    Grande :heart:
  • kibic11
    131
    jel mu još nos zaštopan il su kupili operil?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.