• Rakovica1986
    537
    da, ja sam jučer podivljao i popeo sam se gore na zelenu površinu di je tramvaj, išao u krivom smjeru, napravio brdo prekršaja jer se doslovno nisam pomaknuo s mjesta 30 minuta. To je malo izazvalo ljutnju onih koji su mirno čekali, no ja jednostavno u takvim trenutcima ne mogu ostat miran. Na kraju sam se kroz te prekršaje iz skroz drugog smjera domogao te jedine trake. Nema tog policajca koji bi me jučer kaznio, bio sam ga spreman odrobijat.
  • ksapi
    2.1k
    Forsiraju javni prijevoz, a zbog njihovih idiotarija već godinu dana ne vozi tramvaj preko savskog mosta :rofl:

    Inače i nešto rijetko pozitivno.. Pokreće se produžetak Sarajevske ceste kao spoj na autoput za Sisak, tri trake u oba smjera i produžetak tramvajske pruge od okretišta u Zapruđu južno. O tome se priča već 15 godina, a čini se da se sada napokon krene u realizaciju ideje.
  • Patak
    2.2k
    Dakle oni namjerno kreiraju prometni kaos da bi ljude natjerali da odustanu od automobila. Pa ovo je bolesno na više razina. Ako oni ne propadnu na sljedećim izborima, trebat će potražiti neku normalniju sredinu za život. Ne mogu vjerovati da bi građani dva puta za redom mogli sami sebi pucati u nogu bez obzira koliko im isto tako bolesni mediji punili glavu s njima.
  • ksapi
    2.1k


    I ja se nadam da neće dvaput zaredom, ali problem je što ne vidim nekog jakog protukandidata za sad
  • NitkoBitan
    11.9k
    ali problem je što ne vidim nekog jakog protukandidata za sadksapi

    Da psa stave za protukandidata glasao bi za njega, doslovno je sve manje zlo.
  • ksapi
    2.1k


    Slažem se, ali problem je šira masa, narod koja nista ne ražmišlja.
    Taj narod je izabrao iz prve potpuno krivo, tog nesposobnog aktivista koji nije u životu ništa radio, osim srao da je protiv nečeg bez ikakvog ponuđenog rješenja, savjeta kako ti to nešto moglo biti bolje. Parazit samo takav, ali je narodu slijepo bio dobar samo da se makne miki.

    Sada ipak treba ponuditi nekog ozbiljnijeg da bi se maknuo ovaj nesposobnjaković, a ja se nadam da će se netko naći.
  • NitkoBitan
    11.9k
    Sada ipak treba ponuditi nekog ozbiljnijeg da bi se maknuo ovaj nesposobnjaković, a ja se nadam da će se netko naći.ksapi

    Samo postoji jedan problem. Tog ozbiljnog ce mediji pokusat napravit neozbiljnim. Pa gro starijih ljudi misli za ovog smokljana Tomasevica da je Mesija.
  • Petar86
    576
    Joe Biden je najbolji primjer sto mediji i lobiji mogu uciniti u jednoj Americi, a kamoli kod nas gdje je tehnoloska, politicka i kulturna osvijestenost na minimumu, ne samo starijih nego opcenito.
  • Doktor Kunić
    2.4k
    baš me zanima di misle napraviti 3 trake u oba smjera na sarajevskoj ako je tako
  • ksapi
    2.1k


    A ima nekih kuca za srusiti, ali da.. i mene zanima kako ce se to tocno izvesti. Prvo moraju rijesiti te imovinsko-pravne odnose koliko sam skuzio
  • Mukumuce
    68
    Jucer sam bio na predstavljanju plana tako da sam iz prve ruke vidio nacrte. Odredeni dijelovi ce biti jako blizu postojecih stambenih zgrada, tamo je zamisljeno postavljanje bukobrana u visini od 5m. Inace covjek koji je bio na predstavljanju ujedno je sudjelovao i u projektu rijecke obilaznice, te ce se i na Sarajevskoj ici u tom smjeru sto se tice bukobrana
  • Doktor Kunić
    2.4k
    kolko ja znam natežu se već dugi niz godina..

    Bože sačuvaj... Nek ništa ne diraju onda, kako planiraju ulaze na parkinge od zgrada?

    Zar nije prvotno bila ideja o tramvaju samo?
  • Mukumuce
    68
    postojeca raskrizja ce se prosiriti te ce se na nekim mjestima dodati dodatne trake (sa desne i lijeve skretace). A tramvaj bi isao izmedu dva kolnika, kako je i prvotno zamisljeno. Jedan od vecih problema je sto nisu razmisljali da bi se trebao napraviti dodatan parking na mjestu gdje ce se tramvaj okretati. Detaljan plan ce biti objavljen online kada se do kraja rijese svi imovinsko-pravni odnosi i kada se ishodi gradevinska dozvola koja je trenutno u procesu izdavanja
  • Doktor Kunić
    2.4k
    živi bili pa vidjeli, po dosadašnjem mirni smo još dosta dugo :grin:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.