mali M
:roll: hau jes nou...Ja sam vjernik i idem u crkvu, pa ne radim cirkus od sebe i svoje vjere. — Mathiasovi Chageri
Maksim Maksimirski
Jaro
Stihl
Mr Anderson
masacusec
Maksim Maksimirski
Idu mi na kurac i jedni i drugi. I molitelji i protuprosvjednici. I jedni i drugi su zatucani i žele ti svoje stavove i svjetonazore gurati niz grlo i trljati o nos. — Mali Zeus
Mali Zeus
LOL pa naravno, to se podrazumijeva. Svako javno djelovanje neke organizacije ili pojedinca je usmjereno tome da nametne svoje stavove većinskoj populaciji. Svakoj političkoj stranci je to u cilju, svakoj udruzi je to u cilju, svakom javnom i nejavnom govorniku je to u cilju, svakom prosvjedniku na svijetu je to u cilju, na kraju krajeva je i svakom forumašu ovdje u cilju da nametne svoj stav i da pridobije nekoga na svoju stranu. Da ljudi ne žele nametati svoje stavove onda ne bi postojalo javno djelovanje, ne bi postojale države, udruge, javni govori, organizacije, prosvjedi i svi bi 24 sata dnevno šutjeli jer bi svoje stavove držali striktno za sebe. — Maksim Maksimirski
Bruh
Dalmatinec
Rakovica1986
Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.