• superhik
    10.4k


    Prenosiš neiskorištene u novu godinu. Poveži svoje članstvo na ulaznice.hr i tamo ćeš moći vidjeti koliko imaš preostalih ulaznica
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    da to i mene zanima posto sam one 4 iskoristio, mislim idem na skoro svaku tekmu ali me zanima ovo posto cu produzit clanstvo
  • Plavi-9
    426


    Prenosiš neiskorištene u novu godinu. Poveži svoje članstvo na ulaznice.hr i tamo ćeš moći vidjeti koliko imaš preostalih ulaznicasuperhik
  • jedan u nizu
    6.2k
    Meni na ulaznice.hr clanstvo jos nije vidljivo. Produzio sam u BBB fan shopu negdje tamo 11.-12. ovog mjeseca, i jos mi nije povezano clanstvo.

    Znam da ce decki sve na vrijeme riješiti pa se ne sekiram puno, ali me zanima da li su drugi mozda vec rijesili preko BBB fan shopa i imaju produzen status online?
  • superhik
    10.4k
    , i jos mi nije povezano clanstvo.jedan u nizu

    Nije ti povezano ili produženo?
  • jedan u nizu
    6.2k


    sorry, bio sam nejasan.
    Ugl kada zelim povezati clanstvo ovo mi izbaci

    Oops! Članstvo je isteklo te se ne može povezati, no moguće je kupiti novo članstvo.
  • superhik
    10.4k
    onda još nije produljeno.
  • jedan u nizu
    6.2k

    Shvacam, zato i pitam jel i ostalima jos nije produljeno, ili sam medu rijetkima. Proslo je cca 3 tjedna, znam da cu clansku dobiti podosta kasnije, al s obzirom da je za 2 tjedna rok za produzenje ako zelim glasati, mozda je vrijeme da priupitam na vrijeme :)
    Vidim da je vecini produljeno koji su i nakon mene to rijesavali (u klubskom fan shopu ili online) pa vise ljudi sad zapravo samo ceka fizicku iskaznicu
  • Stihl
    3k
    Ja sam produzio clanstvo 04.01.tek jučer su mi produžili clanstvo online i poslali mail da je clanska poslana na kucnu adresu. Tak da nemas brige, došla bu na vreme, tj.bilo bu clanstvo na vreme produzeno :wink:
  • Draž
    1.1k
    nemaš brige, još se malo strpi. Ako si uplatio i imaš potvrdu o uplati, nećeš imati problema. Sve i da se dogodi da ti iz nekog razloga ne stigne iskaznica do predviđenog roka za registraciju za izbore, to ćemo riješiti direktno sa klubom. Dobit ćeš podatke za glasanje.
    Ima nas koji ćemo voditi brigu da se pomogne članovima u komunikaciji sa klubom.
  • jedan u nizu
    6.2k
    Ma ne sekiram se puno, vjerujem da ce se to obraditi. Samo sam primjetio da je taj rok za 2 tjedna, a ne zelim dva dana prije roka se prvi put zapitati jel mi nesto promaknulo.
    Potvrdu nazalost nemam :sweat:

    Za iskaznicu se ne uopce ne brinem, moze doci i na ljeto sto se mene tice. Ionako je iskomunicirano da ce se moci glasati i bez nje tako da no worries :D
  • Tercel
    419
    Trebalo bi ti moći povezati članstvo. Jučer sam frendu to sve sređivao i povezao mu članstvo sa barkodom stare iskaznice. I onda mu online produžio članstvo. Znači trebao bi moći povezati članstvo starim barkodom sa članske i OIB-om. Znam za još jedan slučaj kao tvoj i malo je čudan. Jel moguće da ne da povezati jer je zapravo produženo članstvo, a ne možeš ga povezat jer ti treba barkod s nove članske? A nisi je podigao. Možda onima koji nikad nisu povezali članstvo na portalu nakon produljenja više ne daje mogućnost povezivanja sa starim barkodom?
  • Do kraja2023
    131
    Samo pricekaj da ti dodje nova clanska, upisi bar code i OIB i to je to.
    Niti meni nije htjelo povezat clanstvo sa "starom" clanskom(vrijedila do 06.2024.)
  • jedan u nizu
    6.2k

    tako je, nikad prije nisam online povezivao clanstvo, pa moguce da mi zbog toga nece povezati dok ne dobijem novi barkod.
  • Tercel
    419
    Mislim da ti ne da jer ti je zapravo sad već produženo članstvo. Jer ovaj frend isto nikad nije prije produživao online niti je imao povezano pa je htjelo povezat sa starom članskom. Tebi vjerojatno neće jer ti treba broj sa nove članske koja je očito gotova, ali je nemaš.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.