• veselko tenžera
    1.4k
    pusti burek, ako budete u MO javite se pa ćemo otići na nešto konkretno.
  • Georg Koch
    3.7k
    do @Gražvydas Mikulėnas je. On nek se javi i dalje cemo lako :wink:
  • veselko tenžera
    1.4k
    slažem se, ja sam voljan počastiti koljenicom kod Emira.
  • Deleted User
    0
    bogohulio sam pa nisam mogao odgovoriti. ujedno se ispričavam za skraćenu psovku Boga, kad cugnem bude svašta pa se i ovo omakne. a ti ludoviče nemoj zamjeriti što ti repliciram a zapravo i ne radim to. nisi zaslužio uzajamnu komunikaciju sa mnom iz čisto higijenskih razloga. mogu ti samo izraziti sućut što živiš u samostalnoj državi Hrvata i što se tvojim ektsremno komunističkim stavovima ljudi smiju. jbg juge nema ni u igrici. nešto malo na imbexu, yutarnjem i sličnim maloumnim mjestima. neću te vrijeđati kao neki ranije tu ali znaš i sam da za takve stvari uživo ide šamarelica pa onda bar uživaj online. moderatura je otišla u krasan k kad dopuštaju da se hrvatske vojnike uspoređuje s četnicima, a druge forumaše na račun tog opisuje kao četničke fanove. živio rođo .
  • NORTE
    9.3k
    Kao i mnogo puta dosad novinari i mediji sami kreiraju vijesti i skandale pa se onda zgražaju.

    Na objavu Darka Milinovića "tko je jači" pitaju Zorana Milanovića za mišljenje o tome i onda njegov odgovor koriste za stvaranje skandala, iako nikakvog skandala nema.

    Tome se brzo priključio i Hdz pokušavajući doći do jefitinih poena, jer kampanja za predsjedničke izbore za njih je počela čim su ih izgubili.
  • Imamo Dinamo
    3.3k

    Koji je ispravan opis za ustašku vojsku? Ok, ne sviđa mi se usporedba sa četnicima ali čini mi se da ih ti smatraš herojima nekakvim… ili?
  • Deleted User
    0
    koju ustašku vojsku ? šta pričaš ti ? jeste ti i ludovik "glup i gluplji" ? dobro jutro.
  • Stihl
    3k
    Ja ih smatram herojima, kao i svakog hrvatskog vojnika i kaj sad, to je moja stvar...ali nikad nisam tu po forumu ovako nekaj pisao, niti mislim.
    Također, ne vidim potrebu pojedinaca za isticanjem svojih nepotrebnih i glupih stavova.
  • Imamo Dinamo
    3.3k

    Kao prvo frende mogao bi malo popravit ponašanje a ne iz posta u post vrijeđati koga stignes.

    Nadalje, mislim da je ocigledno da mural prikazuje ustašu, pa sam te pitao koji je po tebi ispravan opis za njega, je li taj ustasa heroj?
  • Mihaljević
    8.2k
    GD4BlALWcAAJa0Y?format=jpg&name=900x900
    :starstruck:
  • Bruh
    901
    a mislim milanović je samo rekao da je lik gej što je pomalo ironično da je ministar u stranci koja sebe naziva demokršćansom i desnim centrom... da glasači vide demagogiju
  • Livi
    49
    Baš na dan koncerta mi je prvi put došla reklama na Instagramu,pomislim si kako bih otišao na koncert i onda skužim da je datum 13.01. Komentiram s frendom kak ja ovo nigdje nisam vidio tjednima, šteta jer koliko vidim po društvenim mrežama bila je super atmosfera(Dinamovih šalova isto nije nedostajalo u publici :D).
  • Droljo
    5.1k

    Tebe je malo prebacilo frende. Kak god, morat ćeš prihvatiti da živiš u državi, gradu, ulici, na tribini, forumu sa ljudima koji mrvicu drukčije razmišljaju i nisu zato komunisti, jugoslaveni (ma da nas tu dosta i je rođena u yu) i kaj ja znam si već nadrobio... Živio
  • Tom Hanks
    2.6k
    Ajde sad reci kako taj grafit očigledno prikazuje Ustašu?
  • Droljo
    5.1k
    Šljem?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.