• Ban
    698
    Igra desetku i igra kao desetka. Ponekad zuji svuda po terenu, ponekad se drži određenih zona kako mu trener kaže. Ne znam kakva je stvarno situacija bila sa fizičkom spremom u Rijeci, ali njegov način igre se ne razlikuje previše. Neke stvari koje su se u našim medijima kritizirale kao "staromodan" ili "amaterski" nogomet su sada u Nizozemskoj u prvom planu.

    Koliko njegova fizička sprema može biti bolja nakon pola godine neigranja? Ne znam. Koliko je u HNL-u manjak trke nepremostiva prepreka za uspjeh? Pa nije, Livaja i Petković kao ponajbolji igrači lige su najbolji primjeri toga.

    Oprostit ćeš mi što onda nemam povjerenja u Jakira i njegov rad sa tehnički baždarenim igračima. Kada na to dodamo da je Baturina neprepoznatljiv, da Dinamo općenito ne izgleda dobro, a da su profili koje Jakir traži igrači poput Hoxhe i Miereza onda moja spekulacija dobiva i dodatan kredit.
  • Ivdzo11
    3.2k
    Nisam mogao odoljeti a da ne objavim te poglede :starstruck:


    IMG-20231221-160620.jpg
  • mali M
    3.7k
    a stari naš Mirkec je malo odmorio kapke.. netreba se ni naprezati kad vidi da je treća svijeća...
  • jedan u nizu
    6.7k
    Sergej kao da je dosao na ispovijed kod fra Mirka
  • Georg Koch
    3.9k
    gleda Barisic sta da joj kupi za blagdane. Hoce erotsko rublje ili pak da udari na pomagala.
  • Doktor Kunić
    2.8k
    Kad ga pogledaš zapitaš se kako je živ uopće više a kamoli da vodi klub
  • sport
    2.4k
    Jakire,nadam se da upravo gledaš utakmicu Betis-Girona.Lady će ti dopeljati pojačanja.
  • Praskaton
    2k
    gleda profa Vlatkin instagram..
  • BBBaranja
    2.1k
    Profa sretan rođendan,želim ti puno više uspjeha nego do sada :strong:
  • eol12
    384
    Meni je Jakir totalno razočaranje u svim segmentima do sad tako i u transfer potezima, pokazuje da mu je krajnji domet Zrinjski, vrijeme je da me razuvjeri, makar sam skeptičan oko toga.
  • VE86
    47
    Jakir nema ni dana zimskog prijelaznog roka, doso je u rasprodani klub s igračima koji nikad nisu igrali skupa, u klub pun klupskih previranja i potezanja i zabrana transfera. Ima eventualno -1 za Hajdukom i proljece u Europi.
  • Droljo
    5.7k
    da i?
    Ja bih imao + 1 nad hajdukom i prvo mjesto u grupi konferencijske lige...
  • jedan u nizu
    6.7k

    masa drugih trenera u dinamovoj proslosti nije doslo na pocetku 6 mjeseca da bi imali prijelazni rok i pripreme, pa su svjedno imali daleko bolji skor od njega.
    Sta je sa svim trenerima koji su dosli u pola sezone i bili uspjesniji od njega?
    I sad ce ispast da su jedino Jakiru rasprodali igrace? Kao dinamo nikad nije zivio od prodaje igraca, nikad nije imao remont i nikad nije ovisio o klincima ili igracima iz drugog plana?
    I svejedno Jakir ima najgori omjer od svih njih.
    Nemojte me vise jebat sa prijelaznim rokom i pripremama
  • plavac173
    2.6k
    Ako ti nije problem mozes li mi pronaci jedan segment u kojem je Jakir najgori statisticki? Ili ti to ono bacas "na oko"... Evo ti statisticki da od kad je Jakir dosao je prvi u HNLU sa 4 boda prednosti, tu izracunaj i sve one nesretne kiksove dok smo dominiriali i igrali top a nismo dobili (Gorica, Varazdin, Viktorija kod kuce...) Da slazem se bilo je uvijek remonta u ekipi ali da li je ikad ovoliki? Dinamo nikad nije prodao ovoliko kapitalaca odjednom i nikad nije odradio losiji prijelazni rok od ovog ljetnog kad je trebao bit najbolji, uz ove dvorske bitke. Svacije misljenje postujem ali dajte malo pozitive a ne uvijek s** po trenerima i igracima ako nije sve tip top, sagledaj sve okolnosti koje su dovele do toga, sacekajmo sad pocetak polusezone i vidjet cemo njegov rukopis svega i onda presudi. Inace sve ove Rijekine igrace koje cijela liga i sire zeli dovesti su dovedeni od strane Jakirovica, nisam niciji fan samo ne skacem na prvu.
  • Kujtim Shalla
    2.3k
    svaka tebi cast ako kažeš i misliš da smo mi protiv gorice i varaždina igrali top:lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.