• OsamŠest
    2.6k
    Jakire, curica si. Usrao si se tovara na Maksimiru. Najavio si na pressici nešto totalno drugačije od onog što smo gledali.

    Ima li smisla dalje?
  • BlueHell-CRO
    39
    Barem mu ne možemo zamjeriti da mu igra oscilira.
    Nema uspona i Padova, cijelo vrijeme je loše i to je to
  • LaznjakProsineckog
    511
    Zasto on toliko kredita ima? Čačić danas s hendikepom pobjeduje Hajduka, Jakirova momčad je polumrtva, zahvali Šimiću po kojem indirektno kenjaš što ti je doveo Kaneka, 99% press konferencija govori da imamo lošu ekipu, imamo duplo bolji roster od svih, nema on kapacitet za Dinamo, neznam kako trener sa najvecim brojem poraza ima toliko kredita meni jasno nije
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Ja vjerujem Jakiru i tek sada nakon prijelaznog roka i odrađenih priprema ćemo vidjeti njegov trenerski rukopis. Sve ovo dosad je bila improvizacija sa kadrom koji nije najidealniji za njegov stil igre i čak je bio solidan u toj improvizaciji jer su se ipak ostvarile neke pobjede (zadnjih 5 utakmica 4-1-0). Mnogi su očekivali pobjedu protiv Hajduka pa sada kada se odigralo 0-0 vruće glave pišu kako ovo mora biti zadnja utakmica Jakirovića na klupi. Može, ajmo smijeniti trenera nakon što je Jakir smanjio zaostatak za Hajdukom i nakon što smo 5 utakmica odigrali sa omjerom 4-1-0. Bili bi vjerojatno prvi klub u svijetu koji to radi.
  • BBB Mataa998
    1.3k
    Kada imas igraca kao Kaneko koji 1 na 1 moze slomiti svakoga onda moras raditi igru tako da on stoji na liniji,skroz široko a igra da se bazira na lijevoj strani,kratkim dodavanjima navuci protivnika na lijevu stranu,i brzom promjenom strane preko Baturine,Petka,Misica doci na Kaneka koji bi na velikom prostoru lomio protivnike i zavrsavao akcije centarsutom ili sutom. Sasvim jednostavno i nista nepoznato,jedno obicno predavanje Guardiole kako on drzi svoja krila i koncipira igru.
  • hardek
    1.5k
    Slažem se s tobom, i sam nisam do sada direktno zazivao njegovu smjenu ali tu je očigledan problem mentaliteta.

    Dinamo NE SMIJE imati trenera kojem je okej igrati na X na bilo kojem stadionu u HNLu. To je ono što Jakiru zamjeram više od činjenice da mu je trebalo više vremena nego što bi realno trebalo da nađe koliko toliko optimalnu rotaciju igrača za korištenje.

    Kažem ni sada nisam skroz siguran da li želim da ostane ili ne jer ko zna koga bi dovukli. Ono što me malo nervira je činjenica da kada je Jakir dolazio bio je prozvan nekakvim fakinom sa beskompromisnim stavom a na tekmama djeluje plaho, preplašeno i nesigurno
  • Zagi
    5.6k
    Izgurali smo polusezonu.
    Sada slijedi gaženje lige.

    Bez brige.
  • Captain America
    14.6k
    Od čovjeka se tražilo da ne bude prevelik zaostatak za Hajdukom i on je učinio i više jer ovisimo sami o sebi. Cijelu jesen imamo tempo 2 utakmice tjedno s tolkim ozljedama i s kratkom rotacijom. Nama su danas lijevu stranu pokrivali igrači koji te pozicije igraju jer nema ko drugi. Nek mu govna u upravi dovedu oba beka ako odlazi Moharrami i lijevo krilo i odmah će se promijenit krvna slika ekipe.

    Uglavnom, Jakiru palac gore za polusezonu, ali proljeće mora biti bolje. U jako nepovoljnim okolnostima je odradio sve što se od njega tražilo i zaslužio je odraditi pripreme s dečkima.
  • austrijanac
    2.7k
    Jakiru palac dole.


    Bez razmišljanja.

    Današnja postava i igra je dokaz za to.
  • Endeavour
    478
    Na kraju jako čudne polusezone, rezime Sergejovog mandata je minus 3. Drastično se popravila faza obrane. Napad na kapaljke, a opet se stvorilo dovoljno šansi za jedan gol. Petkovi udarci katastrofa, sve ostala je naš Ronaldo/Messi/Benezema.
  • mali M
    3.6k
    Od čovjeka se tražilo da ne bude prevelik zaostatak za HajdukomCaptain America

    Od kuda taj zahtjev? Od čovjeka se traži da bude prvi i gura u Europi. Nema lijevog beka? A jadan, bišćan i čačić su imali Ljubičića i njima je zato bilo puno lakše... Ajmo slaviti trenutnu igru :roll:
  • austrijanac
    2.7k
    Lik u ovakvoj tekmi, gdje ima iznimno širu klupu od Hajduka, odradi dvije zamjene.
  • Filip 91
    577
    Čačić je tv u boji za ovog.
  • Mali dioničar
    14.7k
    Mentalitet Jakirovaca je jasan.

    "Smanjio je Hajdukovu prednost". Vau postignuća. Spominje se nekakav njegov skor. od ozbiljnih momčadi ima skor;

    Hajduk 2 0 1 1
    Plzen 2 0 0 2

    Lik nije uspio napraviti igru koja bi u 2 utakmice protiv Hajduka rezultirala golom. Znači ovdje klaunovi opravdavaju trenera koji 2 utakmice Hajduku nije zabio gol, a pozitivan skor mu broje jer je pobijedio Rudeš, Lokomotivu i Ballkani.

    O jebote.
  • LaznjakProsineckog
    511
    Čačić a bome i Bišćan i Zoran Mamić, Bjelica, pa i Krznar su za ovog space shuttle. Da li netko razumije u upravi da su doveli trenera koji je tu i tamo zadovoljan sa X u HNL-u? Covjek ima najvise poraza ikad od svih trenera, dobivene tekme na srecu u nadoknadama itd., umjesto da razmontira Hajduk na djelove danas i gurne ih u depri on meni tu zadovoljansa nerjesenim, cemu tolika briga oko njega? Pedala majstore, imao si priliku, ispao iz Europske Lige pa smo morali gledat Balkani, Plzen, Astana umjesto Ajax, AEK itd. , HNL dobivas na srecu u nadoknadama, s Rudesom se boris, a imas kadar duplo bolji i širi od svih
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.