• Baneki
    726
    Utakmica za pamćenje, šteta da u videu nije i ono slavlje nakon tekme.
  • agramZ
    2.3k
    te emocije koje sam osjecao protiv uspinjace su mi pokazale kako se zapravo osjecas kada iskreno volis Dinamo. zamisljao sam si da se tako za Dinamo navijalo do 1990 godine. ja sam tek 2004/2005 godine bio dovoljno star da me "sporedne" stvari kao nogomet itd. pocinju zanimati a tada su bas i pocele price o mamicu i korupciji. sjecam se dobro kako je stari citao novine i bio je neki clanak o mamicu a on meni govori kako "organski" ne podnosi mamica, kad mu vidi sliku, procita ime ili jednostavno cuje njega ili njegovo ime da mu dodje muka. normalno tad sam se ja kao klinac poceo paliti na navijacku subkulturu i onda cuo prve anti-mamicevske pjesme i svakake price o njemu. tada je vec polako postojala neka sramota navijati za Dinamo i pogotovo s bojkotom se gledalo na Dinamo kao na neki plastican klub. jucer izgubili protiv citya i ja sam kao "ljut" ili tuzan a podtajno sam zapravo sretan da je taj gnk izgubio. meni to furanje "pozitivne atmosfere" ne ide jer sam jednostavno odrastao uz svoj prvi i jedini klub za kojeg sam tada znao u nekoj polu-mrznji. to se vjerojatno i vidi ovdje po forumu kako pisem o klubu. zato je meni "mali" Dinamo najvazniji i moze se i reci jedini Dinamo koji postoji. kad gledam Futsal Dinamo mogu iskreno slaviti golove, pobjede i pasti u tesku depresiju kada izgubimo. kada gledam gnk nekako mi moja podsvjest blokira barem na pola moju emociju i jednostavno nemogu slaviti golove i pobjede iskreno, sve je nekako lazno. zato mi Futsal Dinamo sve znaci jer se mogu samo na sportski dio tog kluba koncetrirati i to je za mene nesto najljepse, mogu gledati DINAMO iskreno i emotivno sto nazalost koliko bolesno to zvucalo nisam imao priliku kod "velikog" Dinama.

    i zato u petak 04.10. 20h svi u dvojku navijati za NAS Dinamo.
  • Kwedi
    3.8k


    Ajd sherajte na službenoj fb stranici FDa sažetak.

    HNTV je i prošle sezone na svom YouTube kanalu puštao pa samo podijelite
  • Zambatine škude
    2.1k
    15 hours agoBluePhone67

    Mislim da sam sažetke s ove tekme pogledao doslovno 30 puta. I nije me nimalo sram reći da sam zaplakao kad je Dado zabio za vodstvo. Petak, Dvojka, Dinamo, ajmo krenuti jako!
  • BluePhone67
    3.2k
    acbk86l6tv8w55eh.jpg

    Pred TV kamerama u Domu sportova 2 u Zagrebu u petak navečer sučelit će se Futsal Dinamo i Square
  • MarkoN86
    30
    Jel ima večeras prijenos na youtubeu,HNTV ne prenosi
  • nkdz
    829

    koliko znam nema prijenosa na youtubeu, bit ce na arena sport 6
  • nkdz
    829
    Večeras u 20 sati u našoj Dvojci vraćamo se u dvoranu pred svoje navijače. Igramo prvu domaću utakmicu u novoj, nikad izjednačenijoj sezoni i sve osim pobjede u ovoj utakmici moglo bi nam prilično zakomplicirati situaciju. Square je odlična momčad i stoga, nećemo lagati, potrebna nam je pomoć našeg šestog igrača.


    S obzirom na to da je prva domaća tekma i da se sljedeći put zbog duže reprezentativne pauze vidimo tek početkom studenog, nema potrebe da pišemo nekakve motivacijske tekstove.

    Danas je tekma. Prva i jako važna.

    Svi u Dvojku!
  • gh0c
    256
    Dibidus of frenda nije siguran jel učlanjen za tekuću godinu :groan:
    Postoji li neki način provjere?
  • Pop corn
    5.1k
    Dibidus of frenda nije siguran jel učlanjen za tekuću godinu :groan:
    Postoji li neki način provjere?
    gh0c

    Kako ne.... ima li majicu za ovu godinu? :grin:
  • Kwedi
    3.8k
    3:4 poraz
  • deda
    28k
    Mogla bi ovo biti teška sezona.
  • nkdz
    829

    bit ce definitivno...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.