• cibona
    1.4k


    Realno gledano tu je jakirovic najvise kriv. On ga je uveo u vatru u najbitnijem dijelu sezone i ogroman je pritisak i teret na ledima imao.

    Da ga se postepeno uvodilo u hnl utakmicama zadnjih 20ak minuta ja sam siguran da bi bio u boljem fizickom i PSIHICKOM stanju nego sto je danas. Sada treba pametno s njim, nikako ga ne smijemo otpisati, niti ga poslati u rezervnu momcad, vec treba napraviti ono sto se trebalo prije 2 mjeseca, a to je postupno uvodenje u igru protiv slabijih protivnika.
  • Orc123
    5.1k
    Reko danas mi ludnica nisam stigao pogledat uzivo i upalim si na Dinamo plus snimku utakmice. Toliko se sralo po Maxu a decko i na zadnjem veznom izgleda bolje od nekih koje imamo u kadru. Bit ce on iznimno koristan. Stopere Boska i Sosu ne mozes ocijeniti kad ovi nisu nista napravili. Bosko jednom nesigurno rjesavao situaciju pa ga Sosa korigirao. Penal kojeg je Sosa napravio tj. Nije napravio je smijesan hehe...to nije penal po nicem nit ga je taknuo jos je ruke imao u zraku ali naravno sudac je to namjerno napravio jer ipak je to bilo narodno veselje za klub koji slabi godisnjicu pa im poklonio penal. Mislim svi su svijesni bili da penala nije bilo. Kulenovic, ah to nije za komentirati. Marin se nek ostavi kornera, a zalaganje mu je blago rec upitno. Ostali odradili svoje.
  • Georg Koch
    3.7k
    Meni je najjace sto se mi hvalimo(ili smo se hvalili donedavno, mozda do tekme sa Balkaniem) sa sirokom klupom.
    Kakvom sirokom klupom u pm.
    Pa bolje je rjesit se Marina, Kulenovica i slicnih, koji ni protiv Oriola(valjda se tako zove klub) ne pokazu nista, dapace losi su. Nemas obvezu placa, a ne drzis skart u kadru. I dati priliku juniorima.
  • Patak
    2.2k
    I Marin i Kulenović su jednom bili juniori. Kak možeš biti siguran da su današnji juniori bolji od njih?
  • Mihaljević
    8.2k
    Meni je samo glupo što npr Marin i Moha dobija šansu a u 5-6 godina u klubu apsolutno ništa specijalno nisu pokazali, a npr Vrbančić i Pavlek ne dobijaju ,bolje mi je kad Pavlek pogriješi nego Moha , a i uvjeren sam da Pavlek ima bolji centaršut i defanzivne karakteristike od Mohe.
  • Georg Koch
    3.7k
    uz duzno postovanje, postavljas pitanje na razini "Sto je bilo prije, koka ili jaje".
  • sport
    2.3k
    Prilika da Petko malo osjeti utakmicu.
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Cijene su 10 eura ako koga zanima..
  • Miro93
    2.7k
    A jesu našli termin
  • jp23
    2.2k
    FB-IMG-1700225595985.jpg
    Sastav protiv Šokadije
  • hardek
    1.4k
    Ne razumijem zašto Drmić više igra, a bome ni zašto Max ne može ovo odigrat. Ostalo ok, nadam se da će Rukavina odigrat nešto da dobije minute i u nastavku sezone
  • Mali Zeus
    9.8k
    Sat na kameri ide jedan sat naprijed.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.