• marcio amoroso
    33.1k
    Kaneko je ozbiljan ozbiljan igrač,PlavaSlavonija86d

    Danas doslovno svi tako izgledaju, možda jedino Kule ne.
  • OsamŠest
    2.6k
    Realizacija je kriminalna..
  • Mihaljević
    8.4k
    A kad je zadnji puta Kaneko startao u prvih 11 a da je imao normalne suigrače uz njega?
  • Mlađi referent
    11.1k
    Ljubičić obvezno vježbat primanje i kontrolu lopte.
  • cron1ck
    1.6k
    Evo Deni Jurić je živ
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Bernauer izgleda dobro na zadnjem veznom, fin je igrač poput Mišića i lijepo dijeli lopte ali treba vidjeti kakav će biti na toj poziciji protiv jačih ekipa pod pritiskom kad nema prostora da se namješta. Kaneko kao i protiv Ponikvi dosta dobar ali i on se treba dokazati u ozbiljnim utakmicama. Kule isti kao u Prištini, Marin puno promašuje ali mora se reći i da stvori dosta šansi. Od ostalih informacija: Deni Jurić u kadru, Theophile dobio ovacije publike, aplikacija dinamo+ će se uskoro naplaćivati 2 eura mjesečno ili 19 eura godišnje.
  • Mihaljević
    8.4k
    Da se mi sa Zone okupimo dali bi Dinamu gol 100%
  • Georg Koch
    3.8k
    Tko je dao za 3:1?
  • i more je plavo
    891


    Ja sam prije dosta vremena rekao da bi ga se moglo isprobati na tom mjestu, i s obzirom da mu to nije prirodna pozicija i nije bio los, ponekad se gural preblizu nasih igraca i zaletaval, ali svakako bi mogao krpati mjesto zadnjeg veznog.

    Kaneko je ponovno pokazao da zasluzuje sansu, sa Ristovskim je par puta odigral dupli pas, ima ideju odigrati, ponekad se zaleti da i sam nezna kam, ali uglavnom nadje neko rjesenje da ne napravi opasnost za nas.

    Sosa puno grijesi, krivo se postavlja.....i to protiv Oriolika.

    Kulenovic me i dalje nije uvjeril da je za Dinamo, nekak je tvrd, nezgrapan, niti je brz, niti je posebno jak sa igracem na leđima, ajde u skoku za prenesti loptu je ok, ali nekak tanko je to......mislim, gledam ga kroz prizmu decka koji voli Dinamo pa se stalno nadam da bude proigral.

    Marin me nervira stavom, nekak mi djeluje bahato, a neznam zakaj, mislim da on o sebi ima puno bolje misljenje nego vecina promatraca.

    Nek nam se Rile oporavi, on bas fali.

    Uglavnom nista posebno novoga nisam vidio.
  • Gelipter
    3.5k
    Ovakve utakmice sigurno nisu pravi pokazatelj kvalitete igrača, ali neke stvari se ipak vide i tu. Marin je očajan čak i protiv Oriolika, Kule isto teška muka. S druge strane, Maxime djeluje stvarno sigurno na lopti, odličan prema naprijed, izgleda zapravo kao odličan zadnji vezni protiv ovakvih ekipa, lopte u prostor i duge lopte odlične, kuži nogomet. Kaneko isto zalaganje uvijek kad uđe na sto posto, brz je i ima fintu. Sad je pitanje koliko bi protiv jačih ekipa on u budućnosti mogao isporučiti, za njega i Francuza iskreno baš navijam da se pokažu. Halilović bi isto mogao biti od koristi, barem za rotaciju. Klinci koji su ušli isto pokazuju potencijal.
  • Facke
    2.2k
    Kakav je Sutalo bil?
  • Georg Koch
    3.8k
    s obzirom na kvalitetu protivnika, nikakav.
  • cron1ck
    1.6k

    Standard ono njegovo, dosta nesiguran, par puta kad je lopta išla visoko ju je krivo procijenio i čak je jednom dobio kroz noge. Mislim nije on nešto jako zeznuo, ali protiv ovakvog protivnika moraš biti siguran i čvršći na svakom duelu.
  • Facke
    2.2k


    Onda je onak kak sam si mislil. Psihicki problem i to ne mali. Treba njemu vremena i puno razgovora. Oni njegovi kiksi su ga unistili.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.