• Patak
    2.3k
    Da, pa jasno je da svako malo veće selo mora imati svoj nogometni klub i vatrogasnu postaju, ljudi se moraju negdje družiti, a djeca neće ni krenuti trenirati ako nemaju klub u blizini. To je prednost a ne mana sustava. Ovo što se tiće malih općina, ljetujem u jednom malom mjestu koje je dio veće općine a centar te općine je u susjednom mjestu. Ovi domaći iz mog mjesta bojkotiraju sjednice općinskog vijeća zbog zanemarivanja njihovog mjesta od "centrale". Npr. dok se u njihovom mjestu nije asfaltirao dio rive, u "centrali" su asfaltirali neki slijepi put u šumu, itd... Naša posla.
  • Armagedon13
    958
    Dinamo nudi Belhinu stipendisti ugovor,Bara kaže ne,ne zna u kojem smjeru klub ide
  • badjibadara
    1.8k
    – Dinamo želi s njim potpisati stipendijski ugovor, međutim – ja u ovom trenutku nisam za to. Zašto? Zato što je u Dinamu situacija nejasna i ne znam uopće u kojemu smjeru klub ide. Neka dijete za sada bude tu gdje je sad, a kasnije ćemo vidjeti što ćemo dalje – dodao je Bara.

    https://www.vecernji.hr/sport/brazilsko-cudo-od-djeteta-belinho-14-odbilo-brazil-i-igrat-ce-za-hrvatsku-1720951
  • Georg Koch
    3.9k
    malo se Bara pravi pametan, a u drugu ruku je i u pravu. I ptice na grani vide da je klub trenutno u banani, blago receno.
    Neka malca posluzi zdravlje i zaobidju ozljede, ostalo se valjda poslozi i zbog nas a i njega :)
  • Jaro
    5.9k
    Boli k Baru i za Belihna i za Dinamo. Ne zna gdje je tu on i oce garancije da ce klub servisirat njegov dzep.
    Da sam u klubu, poslao bih sve njegove u Kustosiju pa nek igraju. Na racun Olma ovaj lik ucjenjuje klub vec ohoho...
  • Ali
    2k

    A opet kad vidis da je Olmo vec dosada bez jos očekivanog priljeva od buduceg transfera među top tri prodaje u povijesti kluba.
    Da bi klub trebao njegovog managera otjerati od M128? Nema bas neke poslovne logike.
    U svakom slucaju mislim da trebaju razgovorati nit je dobar prekid suradnje a nit je dobro da radi sto hoće.
    Treba se svakom pojedinom projektu ozbiljmo pristupiti, reći u startu "on je Barin" nebumo ga razmatrali nek ide u kustošiju sigurno nam neće donijeti dobroga u dinamovoj skoli nogometa.
  • Jaro
    5.9k
    a nista, instalirat ga da vodi klub i radi kaj oce onda... Stadion nam ni ne treba - samo export import. Ipak nam je dofurao jednog korisnog igraca jednom davno. Evo Belinjo ce vec i u repku, odbio Brazil...
  • Paggini
    8.9k
    Nebitan je Bara u toj priči, ako mi u mlađim kategorijama imamo igrača koji je vanserijski talent, koji i igra i kojeg treneri prepoznaju kao vanserijskog talenta, nama je u interesu zadržati ga.

    E sad, ako on ne radi razliku u svom godištu, a Bara radi cirkus s uvjetima - neka ide dalje, jednostavno je.
  • Jaro
    5.9k
    OK, po kojoj cijeni ga se treba zadržati? Nude mu stipendijski ugovor, ili mu treba dati hrpu love sa 11-12 godina, kolko vec ima?
    Bara je krenuo u ofenzivu ocito - odbijanje ugovora, price o repki...
  • Paggini
    8.9k


    Pa naravno u razumnim uvjetima - mi ne znamo šta je Bara dogovarao, s kim je dogovarao, koji je njegov plan, ali ako je dečko to što Bara priča da je (što čisto sumnjam), možemo i mi malo se naguziti da ga zadržimo, jbg. Ključna riječ - MALO, riskirati s nekim ozbiljnim parama na dijete je kretenski, ali ako ti treneri u tim kategorijama kažu da je mali ozbiljan talent, želim da ga mi razvijemo i uvedemo u seniorski nogomet.
  • Ludovic IX
    5.9k
    Jel ne postoji neko pravilo da igrač prvi ugovor mora potpisati za matični klub ako mu ga klub ponudi. Da se štiti klub ako igrač recimo kao u ovom slučaju čeka što ce bit..
  • austrijanac
    2.8k
    Bara vise potrosi na placanje clanaka nego sto trosi u Kustosiji.
  • Captain America
    14.6k
    Boli k Baru i za Belihna i za Dinamo. Ne zna gdje je tu on i oce garancije da ce klub servisirat njegov dzep.
    Da sam u klubu, poslao bih sve njegove u Kustosiju pa nek igraju.
    Jaro

    Upravo si opisao svakog nogometnog agenta. Naletilić je 3 godine kmečao novinarima jer Ivanušec nije prodan. Hucika je Oršiću upropastio karijeru svojim amaterizmom.

    Ovo je još jedan razlog više zašto treba u klubu biti SD s iskustvom uspješnih pregovora s ovakvim siledžijama umjesto ovih liliputanaca koje sad imamo.

    Ako je Belinho stvarno tolko dobar, daleko bogatiji klubovi bi spustili gard, a ne Dinamo.
  • Jaro
    5.9k
    Ma jasno mi je za tu marvu oko nogometa, ali klub se mora postaviti - nes potpisat, necemo te mi ni razvijati... Pa si biraj agente do mile volje...Orsic si je sam izabrao Huciku, a kod Ivanuseca Naletilic nije mogao nista da nisu amateri u klubu koji su ga pokonili za sitnis..
    Da, imas pravo - potreban je SD ili cijeli tim koji bi to drzao pod kontrolom i drzao ovaj olos pod kontrolom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.