• Captain America
    14.6k
    Ja ne znam da je prema ijednom našem treneru (osim razumljivo Mamića) bilo usmjereno ovoliko negativne energije. U otvorenim štovateljima lika i djela Jakira je ostalo nas zonaša koje se može nabrojiti na prste jedne ruke. Čačića se često neopravdano gazilo lani (pogotovo nakon Ludogoreca i Varaždina), ali ovo je potpuno nova razina.

    Jasno je da Jakir ima svojih grijeha, al opako prelaze se granice dobrog ukusa. Stvorio se narativ da mrzi strane igrače i da je njegovo maslo dovođenje raznih promašaja. Tolko mrzi strance da redovito koristi Mohu i Emrelija kao i da je tražio povratak KTCa. Sosu je sigurno on tražio. Već vidim Jakira kako gleda utakmice Bologne proljetos i kako mu je taj nebrušeni dijamant zapeo za oko pa je predložio njegovo dovođenje. Kulenovića je tražio jer je trebao napadača nakon što je uprava dala sve od sebe da ne dovede Miereza ili Pierrota.

    Klub je u najvećoj krizi u zadnjih 20 godina. Bio je spreman ući u taj nered kao i Bišćan ranije i barem zbog toga zaslužuje poštovanje. Ja sam siguran da će to nakon priprema biti puno bolje (ako dočeka pripreme na klupi dakako). Puno svinjarija su napravili kreteni u uredima, ali ako je nešto dobro napravljeno, onda je to da je Jakir i dalje trener.
  • Mihaljević
    8.4k
    Nemojte previše lupetat... Nije moj Ćaća ubacio Sučića u 85min koji je po meni presudan , porazi protiv Sparte , Balkanija , Gorice idu na grijeh uprave... Sad na zimu nek si dovede igrače koje želi i to je njemu na dušu ako nastavimo igrati loše... Pitam vas jel stvarno želite gledati Krunu Jurčića, Čačića , Banovića? Niko ne može promjenit ovu ekipu do zime. Koliko imate godina da se nadate Vahi i Bjelici? Pa nisu oni debili da dođu... Puna podrška treneru.
  • Doktor Kunić
    2.7k
    Slažem se, ja sam isto jedan od fanova Jakira, i vjerujem da može i da je trener za Dinamo. U sjebanoj je situaciji, i nije kriv za ovo, ali realno kakva god da ti je momčad, ona mora imat kakvu takvu igru, ako pojedinci zataškavaju, kazni i ih i vadi van, pa makar i juniore ubacio bar će ti gristi. Njemu se pojedinci ne trude dovoljno a opet sljedeću utakmicu igraju. Nema iste kriterije za sve igrače.

    Kako vrijeme prolazi svaki njegov nastup mi budi sve više i više sumnje u njegove glumačke sposobnosti, naravno ako je ovo sve iskreno svaka čast, ja se ispričavam ali po svemu viđenom, sumnjam.
  • Captain America
    14.6k
    Banovića?PlavaSlavonija86d

    Želim, al ne još.
  • jedan u nizu
    6.5k
    Ja ne znam da je prema ijednom našem treneru (osim razumljivo Mamića) bilo usmjereno ovoliko negativne energije.Captain America

    zaboravio si kako je bilo sa Bišćanom nakon AEKa?
    Covjek je dobio mrznje sedmerostruko vise od Jakira, a Dinamo je igrao bolji nogomet nego sad, i nije izgubio 4 utakmice vec samo dvije, dvije u kojima smo obje objektivno bili nesto bolji, a ne izrazito losiji kao protiv Balkanija, Gorice i Sparte
  • The Undertaker
    4.3k
    Jakir realno nije pokazao puno ali ovo nije njegova ekipa, on ovo nije selektirao i pripremao i to ga još drži iznad vode. Vjerovatno se već pregovara sa Bjelicom za nedaj bože.
  • mlinchica
    1.2k
    Do kada točno? Koje je mjerilo za otkaz profesoru? Koliko lutanja, rotiranja, poraza?
  • Paggini
    8.6k
    Nisam toliko fan Jakira, koliko sam mrzitelj ove šizofrene atmosfere koja se stvara, ne samo oko Jakira nego koja se stvarala i oko Bišćana - sve skupa je jako tovarski. Ne kažem da je Jakir alfa i omega trenerstva i da mu se treba dati beskonačno povjerenje, ali zadnji put smo neki kontinuitet imali s Bjelicom (mlađeg lopove ne ubrajam iz ocitih razloga), i stvarno bih volio da se NETKO ustali na toj poziciji.

    Hoće li to biti Jakir? Nadam se da hoće, opet, ne zato sto jako volim Jakira, nego što želim da se ta šizofrenost koja se prelijeva u medije i posljedično na igrače - SMIRI.

    I eto, tko zna, možda za pet godina Jakir jos uvijek bide trener Svetinje i mi se okrenemo današnjem danu i utakmici kao onoj koja je bila najbitnija za buducnost?

    Mislim, to se nece dogoditi, ali lijepo je sanjati poslije ovakve ekstaze
  • The Undertaker
    4.3k
    Do trenutka kad se nađe bolji trener. Zapravo, točnije je, dok mu svlačionica drži leđa.
  • jedan u nizu
    6.5k


    ako padnemo ispod cetvrtog mjesta vjerovatno. Mjesta koje vodi u kvalif za konferencijsku ligu.
    Mozda cak i manje ako barem kup osvojiomo, onda moze biti cak i sedmi
  • Captain America
    14.6k
    Covjek je dobio mrznje sedmerostruko vise od Jakirajedan u nizu

    Tu su mu se pisala ljubavna pisma uz želje za skorim povratkom na klupu. Hoće li itko od kritičara napisati istu stvar u slučaju otkaza Jakiru?

    Dinamo je igrao bolji nogomet nego sadjedan u nizu

    Bišćanov Dinamo je imao Livija, Šutala, Ivanušeca i Petkovića. Danas je na golu bio 40godišnjak, obranu nosio čovjek kojem se održala oproštajka u svibnju, na lijevom krilu su bili Baturina i Vidović koji nisu krila, a u napadu Kulenović i Emreli. Potreban je poseban trenerski gen za igrati bolji nogomet s ovom četvorkom.

    dvije u kojima smo obje objektivno bili nesto boljijedan u nizu

    Od Hajduka smo bili puno bolji u prvenstvenoj, a s Goricom i ne baš. Mitrović nas je trebao matirati dvaput da mu se nije ispriječio Livi.

    izrazito losiji kao protiv Balkanija, Gorice i Spartejedan u nizu

    Koji sastav je bio kontra Balkanija? xG s Goricom je bio 2.34:0.75 u našu korist. Jakir je to nakon Ademijevog gola trebao zatvoriti i to mu zamjeram. Sa Spartom je isto moralo bolje.
  • jedan u nizu
    6.5k

    zar cemo stvarno usporedivati jedan Balkani sa kvalifikacijama za Ligu prvaka i to protiv prredstavnika Grcke, a ne jednog Kosova?

    Bez obzira sto ovaj nema 3 reprezentativca, svejedno ima slabije protivnike. Dinamo sa drugom mocadi mora pobjedivati kosovare i turopoljce, A protiv malo ozbiljnijih protivnika bi trebao imati barem nekoliko slozenih akcija i zelja za nogometom, a ne igrati antinogomet.
  • Captain America
    14.6k
    Dinamo sa drugom mocadi mora pobjedivati kosovare i turopoljcejedan u nizu

    Zašto je onda Bišćan cijedio prvih 11 i žalio se kako nema igrače? Čovjek je u uzvratu protiv Astane izveo 8 igrača na teren s kojima je dobio 4:0 prvu utakmicu. Vrijeme je da se suočimo s činjenicom da je teza da Dinamova druga momčad može osvojiti HNL daleko od istine.
  • Debelko
    210
    jel ovo zajebancija? Nikad nisam vidio trenera koji je dobio vise kredita od Jakirovica. Biscan je nakon 2 poraza potjeran. A necemo pocet o kritici na forumu i medijama.
  • mlinchica
    1.2k
    Pa ja nam to želim već sutra jer je i jučer bilo kasno. Svlačionica okreće leđa u ekstremnim situacijama, a ako ćemo to čekati, onda sretno svima s živcima.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.