• Dudu
    2.6k
    Pohvale za Varaždin, nakon što su skupili kakvu takvu momčad, pojačali bokove i obranu u odnosu na prva kola izgledaju jako dobro s obzirom na limite koje imaju i to ne samo u ovoj utakmici, nego zadnjih 5-6 utakmica..
  • Dudu
    2.6k
    Fenomenalna izjava Bjelice nakon utakmice, čestitka na pobjedi, žestoka i opširna kritika:

    "Zaslužena pobjeda Varaždina, čestitam im na tome. Nama je ovo dobar šamar da vidimo da samo s maksimalnim pristupom možemo pobjeđivati. Jednostavno nemam objašnjenje zašto nije bilo tog pristupa. Svi misle da trebaju igrati u svakoj utakmici, u Europi, kad oni to misle i na poziciji na kojoj misle. Onda se svi zivkaju međusobno, pokušavaju doći do beneficija. Kod mene nema beneficija."

    "Jedino kako mogu pokazati da zaslužuju biti tu jedino je mjerilo teren. Nekolicina njih koji bi rado igrali ove najveće utakmice, a svaka je velika za mene, jako su malo danas pokazali. A to je mjerilo za ono što dolazi u budućnosti. Na ovaj način malo će ih dobiti priliku u najvećim utakmicama.

    "Možda ću manje rotirati. Prema zaslugama će igrati. Pojedinci koji su prije bili sretni igrati HNL, sada im se gadi igrati HNL. A prošle godine su bili sretni. Onda neće igrati. Ima mladih igrača koji žele igrati. Tko ne želi igrati i kome dres nije svetinja, taj neće igrati, mogu zvati menadžeri, novinari, guranje... neće ići, meni je svejedno. Mjerilo je teren, dok ne pokažu - neće igrati."

    "Moraju poštivati Dinamo, klub koji ih na vrijeme redovno plaća. Imaju ugovore da treniraju, a trener odlučuje kada igraju. Puno se energije troši da bi bili dobri i strpljivi. Radi, šuti, treniraj, a ja kad odlučim onda igraš. Ne želim individualne razgovore. Mjerilo je teren, pokazuju se na terenu, a ja kad kažem da igraju onda igraju."
  • Neki tip
    18.4k
    Pohvale za Varaždin, nakon što su skupili kakvu takvu momčad,Dudu

    Imaju dečki karakter.. nisam ih puno gledao, o kvaliteti ne bih, ali "muda" su definitivno na mjestu. Izjednačili protiv Intera s igračem manje u gostima, kod Osijeka stigli 0-2, pred Dinamom ne da nisu skinuli gaće, nego i dobili tekmu.. Želim im ostanak u ligi, a za Bjelicu ne sumnjam da će ovaj pristup nekolicine znati riješiti.

    Gojak nije jedan od tih. Promašaje opraštam, kurcobolju puno teže.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    naklon za ovu izjavu! nadam se da će to malo trznut igrače ili neka igraju jebeni juniori ako se ovima ne da...
  • Neki tip
    18.4k
    Izjava pravog trenera. Pisao sam gornju poruku prije no što je Dudu prenio Bjelicu, a sad sam samo još bezbrižniji.
  • Majki2111
    2.5k
    Dobra izjava, samo ne znam kakve če bit posljedice, kak če se to na ekipu odrazit..
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    sad mi je nekako više jasno zašto ne igra više Majer, čini mi se da je velik pritisak menađera i kompanije da on mora igrat što očito Bjelica ne trpi...
  • BluePhone67
    3k
    Za sve ima lijeka, ako imaju benefite u LP za nerijeseno i pobijedu po 30-50 € plus vrhunske place u odnosu na konkurenciju u HNL-u, onda treba uvesti da ima za nezalaganje i poraz od zadnje ekipe valjda neka novcana kazna, plus grijanje klupe i tribine..
  • deda
    26.3k
    Majer mi se ozbiljno počeo gadit :rage:
  • dzg7
    206
    Svaka cast Bjelicin na izjavama poslije tekme, svaka mu je na mjestu
  • Kwedi
    3.8k
    I onda bu se javio D. Šimić sa Sindikatom ko neki dan da nije u redu kaznjavati igrača po subjektivnom dojmu.

    Slično je predložio Meštar u Osijeku
  • Nino Bule
    10.7k
    Bjelici svaka cast, ako nista ovaj samar je na vrijeme dosao i rano u sezoni da se stignu stvari drasticno promjenit.
  • Markelo
    2.3k
    Neni je dopiz...o. Tko zna tko sve njega maltretira i zivka da njegov igrac igra i vrsi pritisak na trenera. Dosta je vise i tih menadzercica oko kluba
  • LovroZG
    1.3k
    Bjelica je već par puta imo takve izjave pa je opet nastavio s rotacijama, ne vidim zaš bi se sad neš promijenilo. Sam se sad iskristaliziralo početnih 11.

    Hajrović bez driblinga nije nikakav igrač. Veza nije bila ni prodorna ni kreativna, Moubandje je za defenzivnog beka malo previše izgubljen...
  • Nino Bule
    10.7k
    Kad je imao ovakve izjave ?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.