• dzg7
    228
    Ocajno prvo poluvrijeme,da su igrali od pocetaka kao ovo poslije gola i bilo bi nesto
    Makar ona ruka Varaždina, kako to nije penal?
    Isto i onaj gojakov promašaj u drugom poluvremenu :scream:
    Prva pobjeda varazdina i to bas protiv nas
  • Infinity
    15.2k
    Ovo je Bjelicin poraz. Na papiru ovako jaka ekipa ne moze nista protiv Varazdina. Nemamo ideju, nemamo igru. Ako je Bjelica najvise zasluzan za razbijanje protiv Atalante onda je i danas najvise kriv. Nije ovo 'pljuvanje na prvi poraz', nego je jednostavno tako, trebamo biti realni. Ne mislim da treba dati ostavku ili tako nesto, ali u HNL-u se mucimo i nema je*ene sanse da ovako uzmemo titulu.

    Neki igraci su prejadni ove sezone, a Bjelica je taj koji ih drzi u ekipi. On ima moju punu podrsku i da sutra izvede isti sastav, al ako to ne urodi plodom nakon utakmice cu biti ljut, razocaran i opet cu ga okriviti. Isto tako cu ga pohvaliti ako s istom postavom donese pobjedu.

    Mi ocito u HNL-u trebamo 4-5 igraca iz udarnog sastava, i to redom kreativce, znaci vezni red. Najjadnije sto nam u zamjenama taj vezni s Ivanusecom i Majerom djeluje kao najjaci adut B postave, ali od njih ocito nista. Moze se igrati i s rezervnih 11, al treba ih se uigrati. To nije napravljeno, jer bi danas bilo 0-5, a ne da zadnjih pola sata ganjamo izjednacujuci gol i nemamo ideju, pa se jos ide na preskakanje igre.

    Sjebalo me ovo totalno.
  • Markelo
    2.5k
    Gavranovicev ogromni ugovor je samo teret u ovom trenutku.
  • Ludovic IX
    5.1k
    Užas koliko krivih dodavanja..
  • Kwedi
    3.8k
    Pristup, lako ćemo i svi ovi koji griju klupu inače s malo žara i preko kurca danas reagirali pa fasovali
  • Nino Bule
    11.3k
    Da, gavranovic ociti visak. Dok je bio u formi toleriralo ga se ali ocito se ne uklapa u bjelicin sistem sad je i kulenovic doveden ne vidim razloga zasto zadrzati gavru. Pinto gori od perzijanca i to dosta, bezidejan naprijed u obrani pliva. Gojakovu sansu teze promasit nego pogodit.
  • Dudu
    2.6k
    Ne znam kako se može kriviti Bjelicu. Imaš 5 igrača - Moubandje, Pinto, Gavranović, Hajrović, Atiemwen koji imaju veće ugovore nego Moro, Olmo, Leovac, Stojan, Dilaver koji igraju u prvoj postavi, pa logično je probat dobit nešto za te pare od ovih, al ne znaš koji je gori i jbg.
  • Markelo
    2.5k
    Gojak udara ko rmpalija kad dode unutar 10 metara. A i taj Atiemwen bezveze bacenih 2 milje.
  • Dudu
    2.6k
    Teško je zamjerit Gojaku, svi znaju da je realizacija zicera njegova najveća mana, češće zabija golove kao protiv Rosenborga nego s 2 metra.. Imam osjećaj da pokušava to popravit, pa stvara kontraefekat da je još gori :D
  • Majki2111
    2.6k
    Daj ekipa mirno, zadovoljan igrom. Gavranović jedino minus po meni i Pinto. Danas bi sa Stojanovićem ovo dobili.
  • Infinity
    15.2k
    Ne znam kako se može kriviti Bjelicu. Imaš 5 igrača - Moubandje, Pinto, Gavranović, Hajrović, Atiemwen koji imaju veće ugovore nego Moro, Olmo, Leovac, Stojan, Dilaver koji igraju u prvoj postavi, pa logično je probat dobit nešto za te pare od ovih, al ne znaš koji je gori i jbg.Dudu

    Zar nema Bjelica odrijesene ruke i da igra onaj koga on stavi? Mogao je uvesti Olma i Orsica, a ne Kulenovica i Kondzora koga se prvog zeljelo na listi odlazaka. Zasto nije stavio nekog iz udarne postave? Kazem, ima moju podrsku, al njegovim potezi mi veceras nisu sjeli. Ako ga jucer mogu hvaliti za dobro, ako cu ga sutra opet hvaliti za dobro, onda valjda i danas mogu reci da je bilo lose. Igraci pored kurcobolje nemaju ideju, ovaj sastav nema igru, nije uigran. Imamo Majera i Ivanuseca u igri, a pati nam kreacija. Koji q? Ljut sam, razocaran i krivi su mi svi na terenu, a i Bjelica skupa s njima, jer ih je on pripremio za ovo i poslao da igraju, kao sto je pripremio drugu postavu za Atalantu i poslao da onako odigraju. Za to pohvale, al ovaj put ipak suprotnost. Nitko nije bezgresan, moze se svakome dogoditi, necemo ga tjerati zbog ovoga, al necu vala ni da sutim.
  • Markelo
    2.5k
    Nezz kako mozes biti zadovoljan igrom kad nas je upravo dobio klub kojemu je ovo prva pobijeda u Hnl-u. I sa drugom momcadi ovo je trebala biti pobjeda
  • Dudu
    2.6k


    Ja ne vidim opet kako je pogriješio.. Može ostaviti sve najbolje plaćene igrače na klupi i čekati da dignu neku hajku i pokvare atmosferu ili im dati priliku da uhvate formu protiv najlošije ekipe u ligi, a sad što oni nisu ni to u stanju, vjerujem da bi ih zamijenio sve nakon prvog poluvremena, ali nije mogao :D
  • platini
    230
    Sudac nije svirao cisti penal za Dinamo nakon igranja rukom. Neka to netko napise pacenicima sa drugog foruma koji se zale na suca. Dinamovi navijaci uvijek sute.
  • BluePhone67
    3.1k
    Samo cu reci da bi ih Sunjic sam pojeo kao i tovare na Poljudu, to je igrac koji dize ritam ovakvoj uspavanoj ekipi gdje je predvodnik Majer i ostali spavaci, on je bio motor i okidac bas onda kada se igralo i uslo sa pristupom lako cemo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.